Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

arkadaşlar öncelikle hepimizin hakkında hayırlısını dilerim. ben de hamile adayıyım sizler gibi.bundan beş altı ay önce başarısız bir gebelik geçirdim çok kısa sürdü bebek gelişmedi ve sonlandırıldı. iki ay sonra denemelere başlamyı düşünürken her ay birşey çıktı ve anne olma hayallerim ertelendi. bu sefer yumurtlama günüme denk getirdik diye umut ediyorum bu ay umutluyum. hatta yumurtlamadan on gün sonra göğüslerim de şişme ve sızı hafif bir mide de şişkinlik başladı. yok cnım çok erken daha desem de bi yandan da hamile gibi hissetmeye başladım ben.
geçen ay 17 sinde adet oldum. genelde benim iki gün önceye atar henüz olmadım. 17 sini geçtikten sonra adetim gecikri diyebilirim sanırım. ve hala cesaret edip test yapmadım.
az önce araştırdım diyor ki b hcg hormonu önce kanda yükselir ilişkiden on dört on beş gn sonra ancak idrara ggeçer o yüzden eerken yapılan idrar testleri hamile olmanıza rağmen pozitif çıkmama ihtimali var. o yüzden üzülmeyin. bir de test yaparken sabah ilk idrarı idrarın orta kısımdan numune alarak yapın diyordu. yarın bunları uygulayarak test yaomayı düşünüyorum bakalımbirşey çıkacak mı herkes için hayırlısını dilerim.

inşallah hamişsindir canım . sabah güzel haberlerle gel..

herkese hayırlı sabahlar
canim benim insallah gercektende takvim olusturmak nasip olur
amin canım hepimize inşallah

ben de aynı durumdayım
21 mayıs bat ama diğer aylardan farklı olarak,hiçbir belirtim yok

herkese hayırlı sabahlar

amin canım hepimize inşallah

ben de aynı durumdayım
21 mayıs bat ama diğer aylardan farklı olarak,hiçbir belirtim yok

gunaydin canim :)
cokta erken yapma testi uzulursun kiyamam sonra
ucus saatimizi bekliyoruz 11 de kalkicak evden cikicaz yarim saat sonra

inşallah hamişsindir canım . sabah güzel haberlerle gel..
ben geldim ama..
sabah yaptım testi ve negatif. iki seçenek var ya hamile değilim :) ya da henüz idrrara geçecek kadar yüksek değil. :) hala umutluyum çünkü son on gündür ben göğüslerimde şişlik ve zaman zaman sızı hissediyorum. ilk gebelikte de öyle olmuştu. o zamanda yine erken davranıp idrarda baktım negatiffti bi kaç gün sonra kan da 330 çıkmıştı. bakalım bu sefer ne olacak.
gerçi onda adet olacağım gün müthiş bir bel ağrısı olmuştu. bu sefer öyle birşey yok. ve karnımda adet olacakmşım gibi gurultular var. mevsimsel bir gecikme yaşıyorda olabilirim ancak ben hamileyim snki yaa... eğer regl olmazsam bi kaç gün sonra testi tekrarlarım sanırım erken davrandım yine. hatta cumaya kadar da gelmezse o gün aile hekimliğine gitmek için müsaaitim o zaman gider bi kanda baktırırm inş .
yarın erken gebelik testi alıp yapmayı düşünüyorum
inşallah bu ay da hüsrana uğramam
yaptınızmı test sonuç gönülüzdekidir inş.

yok yapmadım.yarın yapıcam inşallah.

mrb arkadaslar ikibucuk ay once dogum yaptim ve bu kadar kisa surede tekrar hamile kalmaktan korkuyorum ilk bebegimde yasadiklarimi simdide yasiyorum cogunu cok kotkuyorum kizlar:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…