Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar gecen ay 17 sinde regl olmustum ama bugun tik yok sevineyimmi simdiden yoksa sevinmeyeyim mi

Belirtin var mı hiç
Kasik karin agrim oluyor 4-5 gndur canim. Surekli uykum geliyor sanki ve goguste hassasiyet ama asiri degil yani hepsi regl belirtisi sivilcelerim artti birde tirnaklarim sanki cabuk uzadi ben tirnaklarimo kopardiimdan kisacik olur hep ama sanki cabuk uzadi

Canım ben bir de psikolojik oluyor ya birde bunu da düşün çünkü sonra hayal kırıklığı oluyor benimde bat 23 benimde ilişkinin ertesi günü lekelenmem oldu o günden beri belim ve kasığım ağrıyor , ama bir

Bekleyelim canim senin daha varmis simdi cikmaz ki insallah olur canimm insallahh

Kizlar gecen ay 17 sinde regl olmustum ama bugun tik yok sevineyimmi simdiden yoksa sevinmeyeyim mi

ben de en son aynı tarihte oldum.. 15 inde bekkledim gelmedi. bugun bekledim yine gelen yok. yanlız ben dayanamadım test yaptım bu sabah negatifti. ama ben daha önce sağlıksız geçirdiğim gebeliği hisettiğim gibi bunda da dolu hissediyorum :)
daha önce denemelerim oldu ancak hep 14. günden sonra idi ve hiç bi his yktu bu sefer 10 ve 12. günlere denk geldi ama 20. günden beri göğüslerim büyük midem gazlı ve şişkin. evet bunlar sıradan adet belirtisi de olabilir ancak benim içim kıpır kıpır.
bugun de geçince ben baya umutlandım sanki. umarım hayal kırıklığı yaşayıp üzülmem. sizin için de inş en iyisini dilerim. imkan varsa kan tahlili yaptırabilirsin kan da çıkıyor ancak kese görmek için en az bi hafta daha beklemek gerekiyor o yüzden erken öğrenmek iyi olmuyor. ben öncekinde ilk gün hemen kan vermeye gitmiştim ve zaman bi türlü geçmemişti.. bu sefer bekleyebildiğim kadar beklemeyi önce idrarda doğrulayıp cuma günü de aile hekimine kan vermeyi planlıyorum. size de acele etmemeyi tavsiye ederim.

Ben de bekliyorm ama hic belirti yok. Sin 5 gun. Guzel haberler alirix insallah :)

Günaydın kızlarrr :)) Mide bulantısından bayılmak üzereyimmm

günaydınlar
bat 21 mayıs
erken gebelik testi yaptım negatif
hamile değilim çünkü olsaydı silik de olsa 2. çizgi çıkardı
umutlu değilim ama yine de bekliycem adetimi
çok üzgünüm şuan
üzülme cnm bnm, dediğin gibi hala umut var, iyi düşünmeye çalış, belki de bir süpriz olur

herkese hayırlı sabahlar

amin canım hepimize inşallah

ben de aynı durumdayım
21 mayıs bat ama diğer aylardan farklı olarak,hiçbir belirtim yok

bugün adet günüm fakat olmadı. cok hafif agrım var. sanki adet olcakmışım gibi. bir damlada akıntım oldu yeşilimsi gibi. bakalım bekliyip görcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…