Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

üzülme cnm bnm, dediğin gibi hala umut var, iyi düşünmeye çalış, belki de bir süpriz olur
inşallah ama hiç sanmıyorum.
doğum kontrol hapı kullandım sadece 3 ay aralık ocak şubat
martta bıraktım 3 aydır hüsran
çalışmalara devam edicem
2 evladım var allah onlara hayırlı ömür nasib etsin napalım olmazsa da olmaz

Allah bağışlasın, gönlüne göre versin inşallah, hemen umutsuzluğa kapılmayalım. benim hiç yok daha yeni istiyoruz, hayırlsıı olsun hakkımızda inşallah

Konu actim ama cevap veren olmadi :) birde burda sorayim.
Sabah ilk idrarla test yaptim pozitif silik cizgi cikti Ama 2 saat sonra filan gitmisti cizgi test bozulmus olabilir 1 senedir dolapta duruyordu. Sonra 2. Ayni testten yaptim negatif cikti. Dayanamadim gittim erken gebelik testi aldim ogleden sonra yaptim oda negatif cikti. adetime 3 gun var hamile olabilirmiyim?
Kasigim cok agriyo, halsizlik uyku hali , sık idrara cikma göğüs agrisi hersey var bende

Olabilir cnm. Adetin 3-4 gun gecsin hele bi. Kan verrsin

3 sinifin Yazılı kağıtlarını okudum . Beynim döndü. Ben yatıyorm kızlar ablalar kardiskolarr. . Yarını gençlik bayramini kutlarım şimdiden herkesin. Sağlıkla kalinnnn

Canım benimde çıkmamıştı Allah büyüktür duanı eksik etme..
yaaa!ne güzel .
umutlandım şimdi.
peki ne zaman kesinleşti hamileliğiniz?

ben de aynı durumdayım
benim bat 21 mayıs
sizinki de öyle galiba

Canım moralıö çok bozuk 1 hafta önce yaptırdım kan 0.100 dü bügün bi umut gittim gene 0.100 bat 23 olsaydı zaten bi yükselme olurdu Offf

himm olabilirdi diye dusunuyorum hayirlisi olsun cnm belki bir dahaki ay olur kismet hersey

Kızlar Merhaba. Az önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Kan verdim 0.100 çıktı. Niye böyle oldu anlamadım. Adetim 2gun gecikti. Henüz adet olmadım

Kızlar Merhaba. Az önce erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Kan verdim 0.100 çıktı. Niye böyle oldu anlamadım. Adetim 2gun gecikti. Henüz adet olmadım

Adetin 2 gün geçtiyse kanda mutlaka çıkması gerekir İdrar testini tekrarla.

Adetin 2 gün geçtiyse kanda mutlaka çıkması gerekir İdrar testini tekrarla.

Birdaha test yapmiycam Canım kanda negatif çıktı. Gebelik Testi beni umutlandirmisti cicidden.yoksa kan falan vermezdim beklerdim.napalim kısmet değilmiş. Buay ümitlerinim bitti. Tekderdim adet olmak

Birdaha test yapmiycam Canım kanda negatif çıktı. Gebelik Testi beni umutlandirmisti cicidden.yoksa kan falan vermezdim beklerdim.napalim kısmet değilmiş. Buay ümitlerinim bitti. Tekderdim adet olmak

Üzülme ve strest yapma. Ben hiç kafama takmadığım hatta zaten hamile değilim diye kilo kilo market poşetleri taşıyıp heryere uzanarak temizlik yaptığım ay hamile kaldım. Kafanı rahat tut ve bence hiç bat bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…