kızlar ben sürekli söylüyorum test yapmayın insanın psikolojisini bozuyo adet gecikmesi 5 günü gecmedikce de yapmayın birazcık umudumuz var test onu da kırıyo bazen yalnış çıkabiliyo ben en çok bu test yapma yüzünden ağladım size tavsiyem yapmayınBirdaha test yapmiycam Canım kanda negatif çıktı. Gebelik Testi beni umutlandirmisti cicidden.yoksa kan falan vermezdim beklerdim.napalim kısmet değilmiş. Buay ümitlerinim bitti. Tekderdim adet olmak
düzenli kahvaltı yap canım klomenle birlikte herhangi bi kür kullanma bence klomen zaten inşallah büyütecek yumurtalarını baska bişeyin zararı olabilir sadece ilacını kullan doktora zamanında gitmeyi ihmal etme yumurta takibi yapar çünkü düzenli yemek ye düzenli ilişki (iki günde bir) gerisi rabbime kalmısBugün reglimin 4. günü tüm tahlillerim yapildi hormon,hsg, eşimin sperm testi hiç bir sorun yok çok şükür.dr. sadece klomen verdi yarin başliyacağim başka neler yapiyim arkadaşlar ne yiyeyim ne içeyim tavsiyelerinizi bekliyorumm
sağol cevabin için canim dikkate alicamdüzenli kahvaltı yap canım klomenle birlikte herhangi bi kür kullanma bence klomen zaten inşallah büyütecek yumurtalarını baska bişeyin zararı olabilir sadece ilacını kullan doktora zamanında gitmeyi ihmal etme yumurta takibi yapar çünkü düzenli yemek ye düzenli ilişki (iki günde bir) gerisi rabbime kalmısverecek inşallah
inşallah canımsağol cevabin için canim dikkate alicamkontrolüm 27 sinde inşallah gideceğim.
ayyyy ne güzel inşallah hayirlisi ile sağlikli olsunlarda tek olsun ikiz olsun fark etmez canimminşallah canımbenim inşallah yumurtaların büyür bebiş olur inşallah klomenle hamile kalanların çoğunda çoğul gebelikte oluyo :) ikiz gibi meselaa...:) gecen hafta doktora gittim bi kadın klomenle gebe kalmıs ikizlere onu görünce umutlandım
evet ilk olacak inşallah :)senin de ilk galibaayyyy ne güzel inşallah hayirlisi ile sağlikli olsunlarda tek olsun ikiz olsun fark etmez canimmsende mi bebiş istiyosun ilk bebişin mi?
az kalmiş inşallah hamilesindir amiinmrhb kızlar nasılsınız bata son 4 sayıyorum sabah ateşimi ölçtüm 36.8 çıktı yine umutluyum bu ay inşallah Rabbim nasip eder
inşallah benimde ilk olacak inş :)evet ilk olacak inşallah :)senin de ilk galiba
sen ne durumdasin canim bat i mi bekliyorsun?evet ilk olacak inşallah :)senin de ilk galiba
hadi hayırlısı bakalım benimde 5 günüm var batainşallah benimde ilk olacak inş :)
evet ben kullandım klomeni şimdi 5 gün var bata ama öyle çok umut etmiyorum unutmaya çalışıyorum gerçi sancılarım basladı bile:/sen ne durumdasin canim bat i mi bekliyorsun?
hmm senin az kalmiş inşallah bebişin göbüşündedirhadi hayırlısı bakalım benimde 5 günüm var bata
öyle deme canim yaa olumlu düşün güzel şeyler olsun dua edicem inş. bebişin gelmiştirevet ben kullandım klomeni şimdi 5 gün var bata ama öyle çok umut etmiyorum unutmaya çalışıyorum gerçi sancılarım basladı bile:/
inşallah çok istiyorum çok dualarına çok ihtiyacım var ben hepinize ediyorumhmm senin az kalmiş inşallah bebişin göbüşündedirbelirtilerin var mi bata 5 gün kala başlar mi ki?
Rabbim bizlere tez zamanda betletmeden hayirlisi ile nasip eder inş. canim.inşallah çok istiyorum çok dualarına çok ihtiyacım var ben hepinize ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?