Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Birdaha test yapmiycam Canım kanda negatif çıktı. Gebelik Testi beni umutlandirmisti cicidden.yoksa kan falan vermezdim beklerdim.napalim kısmet değilmiş. Buay ümitlerinim bitti. Tekderdim adet olmak
kızlar ben sürekli söylüyorum test yapmayın insanın psikolojisini bozuyo adet gecikmesi 5 günü gecmedikce de yapmayın birazcık umudumuz var test onu da kırıyo bazen yalnış çıkabiliyo ben en çok bu test yapma yüzünden ağladım size tavsiyem yapmayın

mrhb kızlar nasılsınız bata son 4 sayıyorum sabah ateşimi ölçtüm 36.8 çıktı yine umutluyum bu ay inşallah Rabbim nasip eder

Bugün reglimin 4. günü tüm tahlillerim yapildi hormon,hsg, eşimin sperm testi hiç bir sorun yok çok şükür.dr. sadece klomen verdi yarin başliyacağim başka neler yapiyim arkadaşlar ne yiyeyim ne içeyim tavsiyelerinizi bekliyorumm

düzenli kahvaltı yap canım klomenle birlikte herhangi bi kür kullanma bence klomen zaten inşallah büyütecek yumurtalarını baska bişeyin zararı olabilir sadece ilacını kullan doktora zamanında gitmeyi ihmal etme yumurta takibi yapar çünkü düzenli yemek ye düzenli ilişki (iki günde bir) gerisi rabbime kalmıs verecek inşallah

sağol cevabin için canim dikkate alicam kontrolüm 27 sinde inşallah gideceğim.

sağol cevabin için canim dikkate alicam kontrolüm 27 sinde inşallah gideceğim.
inşallah canım benim inşallah yumurtaların büyür bebiş olur inşallah klomenle hamile kalanların çoğunda çoğul gebelikte oluyo :) ikiz gibi meselaa...:) gecen hafta doktora gittim bi kadın klomenle gebe kalmıs ikizlere onu görünce umutlandım

ayyyy ne güzel inşallah hayirlisi ile sağlikli olsunlarda tek olsun ikiz olsun fark etmez canimmsende mi bebiş istiyosun ilk bebişin mi?

bilmiyorum ki baslamaz herhalde ama bende sancılar oluyo ara ara adet sancısı gibi o yüzden umut gidiyo bende ki:/ göğüslerim çok acıyo bu ay bide yine de rabbimden umut kesilmez işte bekliyorum

inşallah çok istiyorum çok dualarına çok ihtiyacım var ben hepinize ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…