Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar rabbim bu bekleyişlerinizi güzel bir şekilde sonlandırsın inşallah.. hamile haberlerinizi alın hepiniz.. bende inşallah bu ay hamile kaldığımın haberini alırım bat a 6 gün kaldı.. çok umutlanmak istemiyorum ama olmayınca yinede bir yıkım oluyor ister istemez... çook hafiften adet ağrısı gibi bişeyler başladı bile ve göğüslerim çok acıyor başka da bişey yok kızlar ...

benimde 5 günüm var aynı ağrılar bende de var

Cs

Canim

canım ben 17 aydır bebek istiyorum olmuyor. hiçbir ay gecikmem olmadı. bu ayda 2 gün gecti diye yaptım. ve ilk kez test yaptım. böyle olcagını bilsem asla yapmazdım. bu bana ders oldu. işin garip yani hala adetim gelmiyor. cok sıkıntılıyım çok

işte kafaya takıyoruz ya bu ay adet olacakmıyım olmayacakmıyım diye kendi kendimize eziyet ediyoruz işte taktığımız için gecikme oluyo hatta bazen bulantı bas dönmesi gibi bişeyler oluyo bizde umutlanıyoruz aslında çok istediğimiz için kafaya taktığımız için vücut kendi kendine reaksiyon gösteriyo yalancı gebelikler de böyle oluyo biliyorum zor bende yasıyorum çünkü bende de çok gecikme oldu:/ rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah yapma test ben kendime yasakladım artık... adetim yaklasıyo bu ay adet olacakmıyım acaba adet oluyorum çok üzülüyorum sonra acaba üstünümü görüyorum adet biter bi daha ki tekrar aynı şeyler......

bu söylediklerine katılıyorum canım ama bu ay kafama takmadıgım umursamadıgım bir aydı. tatil yaptım dolu dolu geçti aklıma bile gelmedi. bende erkenden test yapmaya karşı biriyim cidden hayal kırıklığı yaşatıyor. 1,5 seneden fazla oldu bir kez bile test yapmadım. bu ay gecikti diye sadece oyle bir anda eczaneden aldım ve yaptım. ya inanın büyük bir hayal kırıklı değil yaşadıgım sadece idrarda pozitifi görünce biraz heyecan yaptım okadar. zaten testte negatifi görseydim kan tahlili bile yaptırmazdım. ilaç kullanamıyorum diye kan verdim. ama kısmet değilmiş. şuanda cok iyiyim şükürler olsun. adetim gelsin diye içmediğim bitki çayı kalmadı. :) birde çalışıyorum yarın nasıl ayakta durcam bilmiyorum.

canım benim yaa rabbim yardımcın olsun dengeni bozarsın dikkat et kendine

Ya acik pembe bi kac damla leke geldi adet günümden 3 gun once anca 4 damla kadar simdi adet olmadigimi varsayalım o zamab bi hafta gecmis oluyo üstünden ve kasiklarim ve belim cok agriyo idrardan sonea gene bugun bi damla su gbi pembe akinti oldu acaba bebis tutunmaya mi calisiyo

Olabilir cnm. Tutunmaya benziyor ama hayirlusi insallah. Gonlune gore olur umarim

Arkadaşlar ben yeniyim de bana da yardımcı olun lütfen Adetime 3gün sağ kasigimdabatma var göğüslerine ellerimi vuramiyorum belimde kayma var ama yinede daha fazla ağrıyo dün bi defada başım döndü sizce test yapsam mi çıkar mi ki

hyr yapma test adetin geçsin öyle yap canım sabırlı ol :) bu durumlar adetten önce de yaşanabiliyor o yüzden psikolojik olabilir sabret adete kadar

Öyle mi yapayım. Ama normalde adetten önce öyle olmazdı ki

genelde bayanlarda adetten önce bu tarz şikayetler olur diye dedim canım, ama sende olmuyorsa tabiki şüphelen ama dediğim gibi adetin geçmesi bekle, ben adetimden 5 gün sonra yaptım testi, 5 gün bekledim çünkü sürekli negatif görmekten sıkılmıştım, garanti olsun sen adetin geçtikten sonra yap ve bazen hamile bile olsan adetten önce kimilerinin ki çıkmıyor buda ayrı insanın psikolojisini bozuyor, sabret dicem ama sabredebilirsen tabi :)

Çok teşekkür ederim ama deniycem sabrede bilirsem tabi ama bi testten ne çıkar demi allahım catliycam üç gün ya üç gün ama ışte sabredemiyoruz

Çok teşekkür ederim ama deniycem sabrede bilirsem tabi ama bi testten ne çıkar demi allahım catliycam üç gün ya üç gün ama ışte sabredemiyoruz

dene ozaman canım ama negatif çıkarsa denememiş say, çünkü adetten önce net sonuç vermez, bu arada sabah aç karnına ilk idrarla dene :)

dene ozaman canım ama negatif çıkarsa denememiş say, çünkü adetten önce net sonuç vermez, bu arada sabah aç karnına ilk idrarla dene :)
Bide şunu sorayım size kullanılmış negatif çıkmış test kullanılır deniyor ama dogru mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…