Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Çok teşekkür ederim ama deniycem sabrede bilirsem tabi ama bi testten ne çıkar demi allahım catliycam üç gün ya üç gün ama ışte sabredemiyoruz
canım bende senin gibi bata 3 günüm var beklemek çok zor gerçekten ama testlerde negatif görmekten korktugum için yapmak istemiyorum acaba kan testinde çıkarmıki kızlar cumartesi evlilik yıldönümümüz süpriz olur eşimede bilmiyorumki napsam

Ay ne güzel pazarda bizim 4 aylık olacak belirtiler varmı varsa bi taktir ben ben 13 gün evvel yaptirmisdim erken daha ama ben sabredemiyorum allah kolaylık versin i sallah hamilesindir taktir bi denemekten bişey olmaz belirtiler varsa tabi

Kızlar vakit daraldıkça heyecan basıyor beni de. İlk kez denedik bu ay, çok umutlu değilim gerçi. Kendimi dinlemeye başladım hepten. Çok sinirliyim bir haftadır durduk yere patlıyorum herşeye, tahammülsüzlüğüm hat safhada. İşthım açıldı, yemeyince elim ayağım kesiliyor sanki. Göğüslerimde hiçbir hassasiyet yok ama dikleşti uçları büyüdü sanki biraz. Bir de 5 gün kala su gibi akıntım oldu gün boyu, onun dışında normal akıntım var. Ne dersiniz bunlar belirti midir?
Ha bir de bugün çok üşüyorum ben.

Belirti gibi ama geçen ay bende de olmuştu bence istediğimiz için heyecandan öyle hissediyorum olabiliriz benim göğüslerine ellerimi vuramiyorum etrafı damar damar aldı hep insallah bizde hamis oluruz yaş allah cümlesine de verdi arkadaşlar ogrenirsek haberdar edelim lütfen hayırlı haberlerinizi bekliyoruz insallah bende alırım hayırlı haberler

su gibi akıntı yumurtlamada olabilir canım, kimisinin adete yakın oluyor yumurtlama, bu arada bende çok üsüyordum öğrenmeden önce :)

belki de canım. Allah herkesin gönlüne göre versin aratmasın inşallah. şu erken gebelik testlerinden mi denesem çatlıycam

belki de yumurtladım. gerçi düzenli oluyor benim adetim ama bilemedim ki şimdi

yani mesela benim ki adetten hemen sonra oluyor yumurtlama, ben önceden ortasında sanıyordum ama kendimi iyice dinleyince adetten hemen sonra, kimisininde adete yakın oluyor, hele su gibi akıntı onun belirtisi diye biliyorum canım

belki de canım. Allah herkesin gönlüne göre versin aratmasın inşallah. şu erken gebelik testlerinden mi denesem çatlıycam
Dene bi için rahat etsin bende sabredemiyorum ama az kaldı3 gün kaldı yap gene de sen rahatla bi ama yapsanda negatif çıkarsa inanma erken de olabilir moralini bozma

Adetime 5-6 gün kaldı ama bu ay geçirdiğim tüm aylara inat hiç belirtim yok (düşük yaptığım hamileliğimde çok belirtim olmuştu) sanırım bu ay da tutturamadım kızlar

Adetime 5-6 gün kaldı ama bu ay geçirdiğim tüm aylara inat hiç belirtim yok (düşük yaptığım hamileliğimde çok belirtim olmuştu) sanırım bu ay da tutturamadım kızlar
Illa belirti olacak diye bisey yok ki ama. Insallah vardir bebisin. Benim de 4- 5 gunum var.. ilk defa 2 gundur kasıklarimda batma var ve hala devam ediyor ara ara. hayirlisi hakkimizda:)

Günaydın kızlarr nasılsınız?
Sağol sana da günaydın . iyi olmaya. Çalışıyorum kendi açımdan sabır çekiyorum yarın regl günüm belirtilerde var sahsimca.bekliyoruz hatta benim durumumda olan milyonlarca kadın var allah hepsine sabır versin az kaldı ama sonunda insallah bizde kuzularimizi severiz

öncelikle günaydın :) senin de mi yaarın, benim de öyle canım. regl belirtin var mı hiç peki merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…