Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

selam kızlar
regl günüm bugün
dün aile hekimliğine gittim öğleden sonra olduğu için beta hcg yapmadılar
bu sabah gidip kan verdim sonuç yarın çıkıca
çok korkuyorum adet olmaktan
rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Güzel haberler gelir inşallah canım

benim bat 23 mayıs bu ay normale göre hiç ağrı çekmedim. ama belim hep ağrıdı kasıklarımda 2 gündür ağrıyo. ben de değilim galiba

ben bata 4 gün kala prector ile yaptım
önece negatif çıktı saatler sonra çok silik bir çizgi belirdi
ama üzerinde bata 2 gün kala %100 sonuç yazıyor

ben bata 4 gün kala prector ile yaptım
önece negatif çıktı saatler sonra çok silik bir çizgi belirdi
ama üzerinde bata 2 gün kala %100 sonuç yazıyor
bugün alıp yapaym o halde sabahki idrar şartmı yoksa akşam yapsam da çıkar mı idrarımı bekletsem tuvalete gitmeden

[QUOTE="dadlimm
Anladim cnm hadi insallah gonlune gore versin Rabbim

bugün alıp yapaym o halde sabahki idrar şartmı yoksa akşam yapsam da çıkar mı idrarımı bekletsem tuvalete gitmeden
eğer bekleyebiliyorsan yarını bekle derim

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
sağol canım ama daha belli değil yarın belli olcak bata hcg
sen takvime aldanma ovülasyon takibi için yapmıştım onu

Bata 2 varken predictorun yeni testiye Yaptım 6gün öncesini Gösteren ama bembeyaz negatif

Onlar yanıltıyor canım bende negatif vermişti hemde ikiz beta hcg 4 katı çıkıyor. Aynı gün kan vermiştim pozitif çıkmıştı :)

benim de 1 günüm kaldı. yarın yada en geç pazar olmam gerekiyor. dün öğlen ben de dayanamayıp predictor aldım aldım hemen yaptım. sonuç bembeyaz çok çok çoook hafif bir pembelik belirir gibi gibi oldu sonradan yada ben öyle görmek istedim bilemiyorum..
Benim migrenim var şu an ciddi baş ağrısı yaşamam gerekirdi ama çok hafif bir ağrım var. Onun dışında bel kasık karın ağrım şiddetli olurdu şu an sıfır. Ciddi mide bulantısı yaşıyorum sadece, bulantıdan acıyor sanki midem.. Sürekli aç ve yorgun hissediyorum. Psikolojik hamilelik mi yaşıyorum anlamadım ki ben. Off beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…