- 16 Nisan 2015
- 102
- 100
- 103
selam kızlar
regl günüm bugün
dün aile hekimliğine gittim öğleden sonra olduğu için beta hcg yapmadılar
bu sabah gidip kan verdim sonuç yarın çıkıca
çok korkuyorum adet olmaktan
rabbim hepimizin gönlüne göre versin
aminGüzel haberler gelir inşallah canım
öncelikle günaydın :) senin de mi yaarın, benim de öyle canım. regl belirtin var mı hiç peki merak ettim benim adetten önce hiç belirtin olmazdi adet olmaya başlayınca belime ağrır sadece bu ama geçen ay karsiklarim agrimisdi doktora gittim kum geçiriyorsunuz demis di ama bu ay sağ kadınlarından ağrı göğüslerinin ucuna elimi vyramiyorum hamilelik diye bekliyorum geçen aykırı gibi bişey çıkmazsa e yer
bugün alıp yapaym o halde sabahki idrar şartmı yoksa akşam yapsam da çıkar mı idrarımı bekletsem tuvalete gitmedenben bata 4 gün kala prector ile yaptım
önece negatif çıktı saatler sonra çok silik bir çizgi belirdi
ama üzerinde bata 2 gün kala %100 sonuç yazıyor
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahben bata 4 gün kala prector ile yaptım
önece negatif çıktı saatler sonra çok silik bir çizgi belirdi
ama üzerinde bata 2 gün kala %100 sonuç yazıyor
eğer bekleyebiliyorsan yarını bekle derimbugün alıp yapaym o halde sabahki idrar şartmı yoksa akşam yapsam da çıkar mı idrarımı bekletsem tuvalete gitmeden
sağol canım ama daha belli değil yarın belli olcak bata hcghayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Bata 2 varken predictorun yeni testiye Yaptım 6gün öncesini Gösteren ama bembeyaz negatif
Ikizlere mi hamilesin Allah bağışlasın ne mutlu sana:) baya bembeyazdır test umutlarım ister istemez söndü kısmet bakalımOnlar yanıltıyor canım bende negatif vermişti hemde ikiz beta hcg 4 katı çıkıyor. Aynı gün kan vermiştim pozitif çıkmıştı :)
Saat kaçta baktırıyorsun kana Hayırlısı olduneğer bekleyebiliyorsan yarını bekle derim
sağol canım ama daha belli değil yarın belli olcak bata hcg
sen takvime aldanma ovülasyon takibi için yapmıştım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?