Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhabalar,
geçen ay adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım.. net bi şekilde pozitif çıkmasına rağmen gün geçtikçe tekrarladığım testlerde çizgi daha silik çıkmaya başladı ve sonra adet oldum.. bu ay yeniden adetime 3 gün kala ve 2 gün kala erken gebelik testi yaptum.. ikisi de net bi şekilde pozitif.. ama şimdi de emin olamıyorum..acaba hamile miyim değil miyim

Hosgeldin kuzum biraz erkenden yapicaksin testi negatif cikabilir.
ben bile yumurtlamadan 9 gun sonra regle 4 gun kala silik cizgi ile ogrendim.
hayirli olsun insallah pozitif sonuc alirsiniz kizlar bu ay
Vişneli Turtam çok teşekkürler, yaptım evet negatif çıktı. Çok hassas olduğu söylenen bir testti. Benim 3 günüm var ama silik çizgi bile yok maalesef. Kısmet değilmiş simdi diyelim.

Merhabalar,
geçen ay adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım.. net bi şekilde pozitif çıkmasına rağmen gün geçtikçe tekrarladığım testlerde çizgi daha silik çıkmaya başladı ve sonra adet oldum.. bu ay yeniden adetime 3 gün kala ve 2 gün kala erken gebelik testi yaptum.. ikisi de net bi şekilde pozitif.. ama şimdi de emin olamıyorum..acaba hamile miyim değil miyim

Vişneli Turtam çok teşekkürler, yaptım evet negatif çıktı. Çok hassas olduğu söylenen bir testti. Benim 3 günüm var ama silik çizgi bile yok maalesef. Kısmet değilmiş simdi diyelim.

Cikmayabilir bebegim yumurtlama ile ilgili olay sonucta regl olmadigin surece hep bir umut vardir unutma

kanda baktirarak anlayabiliriz.
demekki gecen ay kimyasall gebelik yasamissin tutunamamis yani.
umarim hamissindir arkadasim

Ben ilk hamileliğimde sat'a 5 gün falan vardı bhcg 4 çıkmıştı sonra yükseldi birkaç gün sonra tekrarla testi canım hakkınızda hayırlı olan olsun inşallah :)

amın inşallah ... 1 gün sonra tekrardan yaptırdım 18 çıktı canım normal mı

Evet, bugün regle 8 gün kaldı arkadaşlar, sadece göğüslerimde şişlik, akıntı vardı. Reflüm var bir de fakat normalde de reflü problemim olduğundan bunu hamilelik belirtisi olarak düşünmüyorum.
Iki gün önce rahimde hareketlilik başladı ve bugün de yürürken ayaklarım ağır gelmeye başladı. Ayaklarımda hal yok yani. Sanki baldırlarımda hava boşluğu varmış gibi. Çok değişik acaba anlatabildim mi bilmiyorum ki.
Hadi bakalım, her küçük belirtiyi paylaşıcam sizinle. :)

kızlar birsorum olcak sizlere benim adetim üç gün geçince bthcg 5,25 çıktı bir gün sonrası yaptırdığımda 18 çıktı . geç döllememi olmuş sizce ve artış nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…