Herkese merhaba. Uzun süredir bu topic'ı takip ediyorum. Bugün artık dayanamadım ve ben de yazmak istedim. Umarım sizin fikirleriniz ce tecrübeleriniz bana da yol gösterir. Adetim 2 gün gecikti. Bugün 2 ayrı test yaptım. Çizgiler silik. Gidip kan verdim ama sonucu yarın alacağım. Sabirsizliktan ve heyecandan yerimde duramıyorum. Fotoğraf da yükledim. Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 1542528
canim ustteki test te cixgi var ama alttakinde goremedim insallah pozitif sonuc alirsin birtanem haber alirsan bildirmeyi unutma
İnşallah pozitif sonuc alırım . Hemen bildiririm :) alttakini is yerinde yaptım ve cebimde gezdi biraz tahrip oldu. üstteki sabah ilk idrarla olan. Ümit var mı ne dersiniz? Siz baya tecrübe sahibisiniz hep topicte gördüm yorumlarınızı. Cevap için de çok teşekkür ederim.
İyi akşamlar arkadaşlar çok uzun süredir takip ediyorum topiğinizi 853 sayfanın tümünü okuduktan sonra katılmaya karar verdim bat 17 haziran reglim yeni bitti ve birlikte bekleyelim istiyorum
İnşallah hamilesindir ve burada bizlere güzel haberler verirsin.Herkese merhaba. Uzun süredir bu topic'ı takip ediyorum. Bugün artık dayanamadım ve ben de yazmak istedim. Umarım sizin fikirleriniz ce tecrübeleriniz bana da yol gösterir. Adetim 2 gün gecikti. Bugün 2 ayrı test yaptım. Çizgiler silik. Gidip kan verdim ama sonucu yarın alacağım. Sabirsizliktan ve heyecandan yerimde duramıyorum. Fotoğraf da yükledim. Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 1542528
bence hamilesin canım hayırlı olsunHerkese merhaba. Uzun süredir bu topic'ı takip ediyorum. Bugün artık dayanamadım ve ben de yazmak istedim. Umarım sizin fikirleriniz ce tecrübeleriniz bana da yol gösterir. Adetim 2 gün gecikti. Bugün 2 ayrı test yaptım. Çizgiler silik. Gidip kan verdim ama sonucu yarın alacağım. Sabirsizliktan ve heyecandan yerimde duramıyorum. Fotoğraf da yükledim. Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 1542528
Daha önce böyle bişey yaşamamıştım adetten 1gün önce olurdu sadece kahverengiler,daha 1 hafta varken başladı,ay inşallah iyi haberlerle gelirim burayasokulmedigin surece yerlesme lekesi olabilir yasadim cunku
Son 5 benimde çok heyecanlı çokkkkayyy 3 gunum var benım cok heyecanlı beklemeeek
Son 5 benimde çok heyecanlı çokkkk
Benim ilk denemem daha ama inşallah hamişizdirrrrrrrrınsallah hamişizdirr
3.ayın sonunda yıne kırmızıyı gorursem cok uzulcem
İnşallah canım umudunu yitirme bizimde olacak inşallah ben 8 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım gelişmedi 2 aylıkken bebeğimin kalbi durdu inşallah yeniden hamile kalırım yaşım gecmeden bende anne olabilirim inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hamisler de sağlıkla kucağına alsın bebislerini. S Serpil2630 inşallah ikimizde iyi haberlerimizi buraya yazarız. Ben pek umutlu değilim bu ay açıkçası. Çok silik cizgim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Daha önce böyle bişey yaşamamıştım adetten 1gün önce olurdu sadece kahverengiler,daha 1 hafta varken başladı,ay inşallah iyi haberlerle gelirim buraya
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir de pes pese sağlıkla alırız kucağımizabence hamilesin canım hayırlı olsun
Adet çarşamba günü o gün yaparım heraldeinsallah canim benim.
ne zaman test yapicaksin peki?
Adet çarşamba günü o gün yaparım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?