- 13 Mayıs 2015
- 268
- 249
- 53
Hoşbuldum canım inşallah hep birlikte alacazHoşgeldin serpilcim. :) inşallah hayırlı haberler alıcaz birlikte.
Hoşbuldum canım inşallah hepimiz hayırlı haberleri alacazHoşgeldin serpilcim. :) inşallah hayırlı haberler alıcaz birlikte.
Test yaptınız miadetime 5 gün kaldı hiç belirtim yok bu ay da mı olmadı acaba merak ediyorum
Maaşallah canım artmış bence gayet güzel artışı. Devamı da öyle olur sakince istirahat et ama tamam mı kafanı kirli bilgilerle bulandırmadan...
Dün yaptığım testlerde silik de olsa 2. Çizgi vardı. Ama bu sabah yaptığımda 2. Çizgi yokDünkülerden bile silik hayalet gibi bir iz gibi gözüküyor. Sanırım boşa pirpir etti içim. Kan testinin sonuçlarını almaya çekiniyorum
İnşallah canım inşallah. 10 dk sonra bu sabahki test böyle oldu.canim kan sonucunu al bakalim ne cikmis insallah pozitiftir sonuc
kanda beta hcg olmasa idrara boyle vermez bence hamilelik var canimİnşallah canım inşallah. 10 dk sonra bu sabahki test böyle oldu. Eki Görüntüle 1542931
cook heyecanlıı
2 gune kırmızıyı gormezsem kan tahlılı yaptırcamm
insallah canim benim batlar yakinmis kizlar hadi bakalim gelmesin kirmizilar gelsin bebisler
İnşallaaahhhhhhhhhhinsallah gelmez regl de guzel haberler aliriz :)
O hamilelikte de olan bişey, bi tek regle yakın değil diye duydum canım.gunaydin kizlar sanirim ben adet olucam yalibidoda artis var
O hamilelikte de olan bişey, bi tek regle yakın değil diye duydum canım.
Bata 7 gün kaldı. Tüm gece rahim hareketliydi. Uyurken bile hissettim, ve göğsündeki hassasiyet daha da arttı. Hadi bakalım ya. Gitgide daha fazla hamile gibi hissediyorum kendimi.
Batlarımız aynıymış senle! :) ne zaman yapmayı düşünüyosun sen?ayyy hadi cnm inslahhh bende hic belirti yok malesef sadece bel agrisi ve ara ara kasik batmasi benmde bata 7 gun kaldiumutlansam mi umutlanmasam mi bilemedim artik goguslerimde hic hassasiyet yok sadece dikkatimi ceken sey son bikac gundur gogus uclarim hep dik hapsursam gebelik belirtisi dicem yakinda o derce kafayi yedim
Batlarımız aynıymış senle! :) ne zaman yapmayı düşünüyosun sen?
Çok Merak ettim seniiiii. Umarım vardır.Dün yaptığım testlerde silik de olsa 2. Çizgi vardı. Ama bu sabah yaptığımda 2. Çizgi yokDünkülerden bile silik hayalet gibi bir iz gibi gözüküyor. Sanırım boşa pirpir etti içim. Kan testinin sonuçlarını almaya çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?