Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar merhaba. Kan testimin sonucu pozitif. Ama HCG 17.2 yani çok düşük. Dr yeni olduğundan da olabilir dış gebelikten de dedi. Bu kadar düşük olması normal mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba. Kan testimin sonucu pozitif. Ama HCG 17.2 yani çok düşük. Dr yeni olduğundan da olabilir dış gebelikten de dedi. Bu kadar düşük olması normal mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Çok insan tanıyorum aynı şeyi yaşayan. Geç döllenme olmuş olabilir. Bol bol su iç kese gelişimine yardımcı olur. 4 günde bir yaptır istersen kan testini. Stres hamileliğin ilk haftalarında da bebeği etkiler çnkü.

yeni daha birtanem 2 gun sonra tekrar baktir 2 kat artarsa saglikli ozaman
hayirli olsun canim benim cok sevindim

ben dun test yaptim aceleciyim biraz tutamiyorum kendimi simdi de yapmamak icin zor tutuyorum ama biraz daha bekliycem sen?
Canım ben hiç yapmadım test henüz, adet gününü bekliycem, hem merak ediyorum hem yapmaya korkuyorum, en iyisi beklemek canım. Sen de sabret benle

İnşallah sağlıklıdır. Yükselir değer. Kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için. Umarım iyi olur çok endiseliyim

Canım ben hiç yapmadım test henüz, adet gününü bekliycem, hem merak ediyorum hem yapmaya korkuyorum, en iyisi beklemek canım. Sen de sabret benle

cok haklisin cnm sakin yapma ben topiklerde okuyup 1 hafta 9 gun once ogrenenleri gorunce hevesleniyo iste insan beraber sabredicezz bende yapmicam

ben inaniyorum cnm melegin seninle kendine dikkat et boyle pozitif sonuclari gorunce mutlu oluyo umutlaniyorum bende . bence gec dollenme o yuzden boyle dusuk tahlilin

kızlar bat 31 mayıs. bikaç gündür ara ara adet sancısı geliyo hafif hafif bi de üst bacağımda ağrı oluyo adetteki gibi. sizce umut var mıdır?

ben dayanamıcam test yapcam ya esım eve gelırken test alsında adetıme 2 bucuk gun var ama olsun

süpersin bu ay pek çalışma yapamadık yumurtalam haftası eşim şehir dışındaydı. o yüzden belirtiler psikolojik gibi geliyo ama yine de çok heyecanlıyım

valla tatlim millet tek kursunla vuruyo yumurtayi sikma canini belki gec yumurtlamissindir hic belli olmaz . heycanini ve umudunu kaybetme ben oyle yapiyorum

yumurtalama dönemi dışındada mümkün olur mu acaba :)

mumkun tatlim bazen insan bi adet dongusunde 2 kere yumurtluyoo spermler 3 gun canli kalabiliyo yani her zman umut var telefonumda bi kadin takvimi indirmistim orda yumurtlama ile ilgili bi cok yontem vardi bi tanesi de islaklik oldugu surece olma ihtimali mumumkun yaziyodu

ben inaniyorum cnm melegin seninle kendine dikkat et boyle pozitif sonuclari gorunce mutlu oluyo umutlaniyorum bende . bence gec dollenme o yuzden boyle dusuk tahlilin
İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur. Allahım en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah

bunu ilk defa duydum. benim kendimi bildim bileli hep kokusuz zararsız akıntım var. o iyi bişey mi yani. off of 1 sene oldu gelsin artık yeterrrr

bunu ilk defa duydum. benim kendimi bildim bileli hep kokusuz zararsız akıntım var. o iyi bişey mi yani. off of 1 sene oldu gelsin artık yeterrrr

evet cnm bende ilk defa orda okumustum daha once yumurtlama donemi bitince calismalar bitiyodu artik isi sansa birakmiyorum gun asiri kirmiziyi gorene kadar

canlarımm batt bugunn benımm ama ben orta kulak ıltıhabı gecırıyorumm antıbıyatıkk almak zorundayımm hasta olmadımm olmadımm henuzz durumda olacak gıbı degıll testlerde negatıf pazar gunude kantestıı negatıfff ıdrar testlerımm ıkı gun once negatıftıı bakalımm antıbıyotıkk varsada yok etmısdırr olsunn artıkk bebıslerımızz

Kızlar normalde adet belirtilerini ne kadar zaman önce yaşamaya başlıyosunuz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…