- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Bi iki gün önceden baş ağrısı ve asabiyet oluyo. Adetin ilk damlasıyla da tam 24 saat boyunca bel karın ve üst bacak ağrısı oluyo. Yerlerde süründürüyo resmen. Bende bu kadar oluyoKızlar normalde adet belirtilerini ne kadar zaman önce yaşamaya başlıyosunuz siz?
canimm boşuna endişelenmişim sağ ve sol da 2 yumurtam oluşmuş dr. çok güzel dedi.allah allah hicbir fikrim yok birtanem bekle bakalim imsallah saglikli bir yumurta olur da dollenir
canimm boşuna endişelenmişim sağ ve sol da 2 yumurtam oluşmuş dr. çok güzel dedi.
çok şükür rabbime, inşallah tutunur meleğim yaa
ALLAH razi olsun canim, inşallah çok istiyorum.ne guzel iste bol bol degerlendir birtanem insallah catlarda saglikla dollenip tutunur bebisin
Aynen tombikcim, sormamın nedeni genelde adet belirtilerini 3-4 gün, hadi diyelim maksimum bi hafta öncesinden görürdüm normalde.Bi iki gün önceden baş ağrısı ve asabiyet oluyo. Adetin ilk damlasıyla da tam 24 saat boyunca bel karın ve üst bacak ağrısı oluyo. Yerlerde süründürüyo resmen. Bende bu kadar oluyo
ALLAH razi olsun canim, inşallah çok istiyorum.
canim şimdi benim 2 yumurtam oluştu,bunlar ayni anda mi çatlar
yoksa bir gün arayla miki o zaman baya yüksek gebe kalma şansim var
inş. ' rabbim ol der' oluverir.
Adetten 2 gün sonra yumurtladım :) herşeyin mümkünü var :) ve erken yumurtladığım için, adetten 6 gün önce öğrendim..yumurtalama dönemi dışındada mümkün olur mu acaba :)
Pts'ye İki gün ⑩⑨⑧⑦⑥⑤④③↘②↙①
Ne güzel kalbin var senin yaaonu bilmiyorum canim benim hepp tek yumurta oluyordu :)
insallah olur kuzum dua edicem senin icinde
Bat 3haziran.acayip heyecanlıyımmmm
Ne güzel kalbin var senin yaa
Bende senin icin dua edeceğim
rabbim kolay ve normal doğum nasip
etsin. insallah sağlıklı bir şekilde alirsin kucağına bebeğini canimmm.
hala adet olmadimsabirsizla bekliyor olucam
Gecikmen kaç gün oldu canımhala adet olmadim
hala adet olmadim
Kızlarrrrrrrrrrr
8 gün önce adetime üç gün kala bir iki damla kadar kahverengi lekelenmem oldu. Ve adetim altı gün gecikti. Belirtilerim çok bariz yalnız Test yapmadım
Bariz belirtilerim,
Idrarda koyuluk ve koku
Sol kasıkta Ağrı sızlama batma ve bu ağrımın sol bacağa vurması
Sabah bulantıları,midede kelime ve iştahsızlık (en Sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum)
Idrara sıkışma
Göğüslerde Ağrı
Süt beyaz gelen akıntı
Adet olduğumda sancım olmazdı ama bu ay çok Sancı çektim ve bir de bel ağrısı.
Şuan gelen giden yok bekleyeyim diyorum ama bilemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?