Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar normalde adet belirtilerini ne kadar zaman önce yaşamaya başlıyosunuz siz?
Bi iki gün önceden baş ağrısı ve asabiyet oluyo. Adetin ilk damlasıyla da tam 24 saat boyunca bel karın ve üst bacak ağrısı oluyo. Yerlerde süründürüyo resmen. Bende bu kadar oluyo

ne guzel iste bol bol degerlendir birtanem insallah catlarda saglikla dollenip tutunur bebisin
ALLAH razi olsun canim, inşallah çok istiyorum.
canim şimdi benim 2 yumurtam oluştu,bunlar ayni anda mi çatlar
yoksa bir gün arayla miki o zaman baya yüksek gebe kalma şansim var
inş. ' rabbim ol der' oluverir.

Bi iki gün önceden baş ağrısı ve asabiyet oluyo. Adetin ilk damlasıyla da tam 24 saat boyunca bel karın ve üst bacak ağrısı oluyo. Yerlerde süründürüyo resmen. Bende bu kadar oluyo
Aynen tombikcim, sormamın nedeni genelde adet belirtilerini 3-4 gün, hadi diyelim maksimum bi hafta öncesinden görürdüm normalde.
Ilk defa adet olmama bu kadar çok varken başladı ve hala devam ediyor bu göğüslerdeki şişlik ve hassasiyet. Bugün bata 7 gün var ve 3 gündür kasıklarım hareketli.
Eşimi de şimdiden çileden çıkarmaya başladım. Çok ayıp ediyorum ona vallahi, ama hepsi hormonların suçu.

kizlar az once bi tane arkadasimla konustum (suan kafamda guzel gerci ama neyse ) ne kadar kafamiza takiyoz yok yumurtlamaymis yok hormonmus bilmem neymis o kadar olmuyo .5 yil denediler 1 tane tup bebek denemesi 3 tane asilama ama malesef sonra 2.tup dusunurken kafa rahat spontan bi sekilde gebelik gerceklesiyo. o yuzden arkadaslar ne kadr rahatiz o kadar bebislerimiz olucak belirti aramayalim

Erken gebelik belirtilerinde vücut ısısının yükselmesi de var mı kızlar?

Normalde ayaklarım üşüyordu, bugün bi ateş bastı.

ALLAH razi olsun canim, inşallah çok istiyorum.
canim şimdi benim 2 yumurtam oluştu,bunlar ayni anda mi çatlar
yoksa bir gün arayla miki o zaman baya yüksek gebe kalma şansim var
inş. ' rabbim ol der' oluverir.

onu bilmiyorum canim benim hepp tek yumurta oluyordu :)
insallah olur kuzum dua edicem senin icinde

Kızlarrrrrrrrrrr
8 gün önce adetime üç gün kala bir iki damla kadar kahverengi lekelenmem oldu. Ve adetim altı gün gecikti. Belirtilerim çok bariz yalnız Test yapmadım
Bariz belirtilerim,
Idrarda koyuluk ve koku
Sol kasıkta Ağrı sızlama batma ve bu ağrımın sol bacağa vurması
Sabah bulantıları,midede kelime ve iştahsızlık (en Sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum)
Idrara sıkışma
Göğüslerde Ağrı
Süt beyaz gelen akıntı
Adet olduğumda sancım olmazdı ama bu ay çok Sancı çektim ve bir de bel ağrısı.

Şuan gelen giden yok bekleyeyim diyorum ama bilemedim işte

neden duruyorsun test yapsana bebegim baya gecikmis gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…