- 23 Kasım 2007
- 518
- 377
- 303
Kasık,göğüs ağrıları var,bikaç gün önce kahverengi akıntı oldu ama hala ümitlenemiyorum ama heyecanlıyım yine de :))Beraber heyecanlanmak güzel en azından dimi ama? Belirtiler ne alemde?
neden duruyorsun test yapsana bebegim baya gecikmis gunun
canim yarin sabah ilk idrarla tekrarla istersen.Yaptım ama bi şey çıkmadı hafif Bulanık gibi geldi ama kendimi kandırmadım :-(
Mervecim benim belirtim var gibi gelmiyor tatlım ama beklemeye devamHehe hadi bakalım ilbilgeciğim. Benim de 6 gün kaldı. Nasıl belirtiler ne alemde?
Heyecanını anlıyorum ama hadi bi cesaret kalk test yap, günün de geçmiş hem! Hem kendini hem bizi merakta bırakma.Merhaba arkadaşlar,, bende 7 mayısta çatlatma iğnemi vuruldum..iğneden sonra 23. günüm.... 27 mayıs regl günümdü ama olmadım..3 gün geçti..pazartesi doktora gideceğim..2 yumurtam oluşmuştu biri 20mm diğeri 18mm di..sol kasık ağrım oluşuyor ( oda iş yaparken oluyor)..onun dışında hiç bir belirti yok..bu şekilde olupta hamile kalan varmı??? test yapamıyorum heycandan..
Mervecim benim belirtim var gibi gelmiyor tatlım ama beklemeye devambenimki olmazsa seninkine devam
hayır yapmadım beklemedeyim,belirtilere saplandım kaldım belirtisiz hamileliliğini öğrenen yok gibi.Test yaptınız mi
Benim bir ablam hamileliğini 2 buçuk Ayında öğrendi. Hamileliğin başından sonuna kadar hiç bi belirti falan yaşamadı canım. Umutsuzluğa kapılma.hayır yapmadım beklemedeyim,belirtilere saplandım kaldım belirtisiz hamileliliğini öğrenen yok gibi.
canlar bugunn bat gunum test yaptımm negatıffgelen gıdende yokk
QUOTE="Visneli_Turtam, post: 41189106, member: 613447"]test yaptin mi cnm sen?[/QUOTEyapmafim burda hava kotu oglumla cikamiyorum disariya ve esim sehir disinda
Teyzelerrrr doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı , sizlerinde tahminlerini alalım. Unutmayın ikiz :)
insallahh bende bakıyorumdaa adetıı gectıkten sonra ogrenenlerıde okuyorumm 6 aydır denıyoruzz bu ayda antıbıyotıkk kulldandımm oda etkı etmıs olabılırmı geckmeyeeHenüz erkendir belki canım. Biraz daha bekle, gelen giden yoksa umut var demektir diyoruz ya hep.
ikiside kiz miTeyzelerrrr doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı , sizlerinde tahminlerini alalım. Unutmayın ikiz :)
Olabilir canım, sürekli diyolar ilaçlar geciktiriyor diye.insallahh bende bakıyorumdaa adetıı gectıkten sonra ogrenenlerıde okuyorumm 6 aydır denıyoruzz bu ayda antıbıyotıkk kulldandımm oda etkı etmıs olabılırmı geckmeyee
Ay yerim ben seni ya o cimcimeyi de yerim. İnşallah sağlıkla Allah hepimize nasip etsin. Umutla devamHeyecanını anlıyorum ama hadi bi cesaret kalk test yap, günün de geçmiş hem! Hem kendini hem bizi merakta bırakma.
Çok az kaldı senin güne, merakla bekliyorum ilbilgeciğim. Sanki bana senin kızın olacakmış gibi geldi, neden bilmiyorum öyle hissettim bi an!
evet gunde 3 tane antıbıyotıkk aldımm bırdeOlabilir canım, sürekli diyolar ilaçlar geciktiriyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?