Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba arkadaşlar,, bende 7 mayısta çatlatma iğnemi vuruldum..iğneden sonra 23. günüm.... 27 mayıs regl günümdü ama olmadım..3 gün geçti..pazartesi doktora gideceğim..2 yumurtam oluşmuştu biri 20mm diğeri 18mm di..sol kasık ağrım oluşuyor ( oda iş yaparken oluyor)..onun dışında hiç bir belirti yok..bu şekilde olupta hamile kalan varmı??? test yapamıyorum heycandan..

Heyecanını anlıyorum ama hadi bi cesaret kalk test yap, günün de geçmiş hem! Hem kendini hem bizi merakta bırakma.
Mervecim benim belirtim var gibi gelmiyor tatlım ama beklemeye devam benimki olmazsa seninkine devam

Çok az kaldı senin güne, merakla bekliyorum ilbilgeciğim. Sanki bana senin kızın olacakmış gibi geldi, neden bilmiyorum öyle hissettim bi an!

QUOTE="Visneli_Turtam, post: 41189106, member: 613447"]test yaptin mi cnm sen?[/QUOTEyapmafim burda hava kotu oglumla cikamiyorum disariya ve esim sehir disinda

hayır yapmadım beklemedeyim,belirtilere saplandım kaldım belirtisiz hamileliliğini öğrenen yok gibi.
Benim bir ablam hamileliğini 2 buçuk Ayında öğrendi. Hamileliğin başından sonuna kadar hiç bi belirti falan yaşamadı canım. Umutsuzluğa kapılma.

Henüz erkendir belki canım. Biraz daha bekle, gelen giden yoksa umut var demektir diyoruz ya hep.
insallahh bende bakıyorumdaa adetıı gectıkten sonra ogrenenlerıde okuyorumm 6 aydır denıyoruzz bu ayda antıbıyotıkk kulldandımm oda etkı etmıs olabılırmı geckmeyee

insallahh bende bakıyorumdaa adetıı gectıkten sonra ogrenenlerıde okuyorumm 6 aydır denıyoruzz bu ayda antıbıyotıkk kulldandımm oda etkı etmıs olabılırmı geckmeyee
Olabilir canım, sürekli diyolar ilaçlar geciktiriyor diye.

Ay yerim ben seni ya o cimcimeyi de yerim. İnşallah sağlıkla Allah hepimize nasip etsin. Umutla devam

Hiç canını sıkma.tam 1 yıl önce düşük yaptım.8 kutu anyibiyotikten oldu sanmıştım.doktorlar ilk zamanlarda aldığım için antibiyotiklerin etkisi olmadığını söylediler.1 haftayı geçen ateş yüzünden düşük yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…