Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sürekli okuyorum yazdıklarınızı. Rabbim hepinizin yardımını olsun.bende kafayı yemek üzere olduğumdan burdayım.bugün kanser olma ihtimalim üzerine testler başladı.aynı zamanda hiç sekmeyen adeti 1 gün gecikti.ilk gebelikte olduğu gibi belirtileri var.dualarınıza talibine kızlar.kadın olmak zor zanaat.

ay allah korursun ne kanseri ya
yoktur bisi.
rabbim sifa versin.
insallah sagliklisindir ve bebisin gelir en kisa zamanda

Vişneli turtam.çok Teşekkürler. Vardır herşeyden bi hayır.rabbim sana ve tüm hamile meleklere sağlık huzur versin.bebişlerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.salıya kadar kırmızılar gelmezse hcgye baktırıcam.zaten cumadan kanser olup olmadığım belli olacak.valla çok garip bi boşluk.bakalım ne olacak.

gunaydin hanimlar mutlu pazarar :)ben bugunde 1 test yaptim ama isiga kaldirinca sanki 2. cizgi var gibi yoksa gozlerim bana oyun mu oynuyo bilemiyorum daha onceden boyle bisey yasan var mi

kızlar bata 10 gun var cok fazla bel agrım ve sağ kasıkta batmalar oluyor bu kadar erken belirtiler olurmu yoksa psklojıkmi

kızlar bata 10 gun var cok fazla bel agrım ve sağ kasıkta batmalar oluyor bu kadar erken belirtiler olurmu yoksa psklojıkmi

canm bende de sadece kasik batmasi ve bel agrisi var benm adete 1 hafta var normalde ama duzensiz oldugu icin degisiyo ... inslh bebisin seninledir

gunaydin hanimlar mutlu pazarar :)ben bugunde 1 test yaptim ama isiga kaldirinca sanki 2. cizgi var gibi yoksa gozlerim bana oyun mu oynuyo bilemiyorum daha onceden boyle bisey yasan var mi

gunaydin birtanem ben 4 gun kala yaptigimda ogleydi ertesi gun koyulastigini fark ettm :)
sende yarin ilk idrarla denersen belki cizgi daha netlesir

insallah cnm kotu seyler dusunme allah yardimcin olsun dualarim seninle insallah bisi cikmaz.
ney kanserinden supheleniyorlar soruyorum boyle aklina getiriyorum hakkini helal et merak ettm yumurtalik felan mi

gunaydin birtanem ben 4 gun kala yaptigimda ogleydi ertesi gun koyulastigini fark ettm :)
sende yarin ilk idrarla denersen belki cizgi daha netlesir

ayy cok heycanlandim gercekten inansam mi inansam mi inan masam mi bilemedim gozlerim yaniltiyo mu diye de dusuyorum gittim simdi erken gebelik tesiti aldim esime bisey soylemeyi dusunmuyorum .. ne zman yapsam bu testi durtuyo beni yap yap die ama sikintidan 10 kere wc ye gittim .. testi hafif cevirince belli oluyo yukardan bakinca negatof sende de mi oyle olmustu canm

bnmde hafifti bak resme..
simdi yapma ilk idrarla yapman lazim :)

Eklentiler

• 2015-04-09 23.41.14-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 75
Adetime 3 gün kaldı fakat hiç içimden gelmiyor test yapmak zaten belirtim de yok iştahım açık o kadar, galiba yeni ay yeni ümitler başlıcak 3 gün sonra...tevekkül etmekten başka , maalesef yapcak bişey yok çünkü Rabbim olmasını istediğinde olcağına inanıyorum ve hayırlısını ver Allahım evladın da herşeyin..

Benim de 3 gün kaldı ama regl belirtileri başladı. Bikaç gün kala karnın şişmeye başlardı başladı şimdi. Bu ayki tüm ümidim gitti

cok tessekkur ederim cnm arkadasim inan bana oyle bi umut oldun ki simdi seninkide benm gibi cok silik sabahtan beri test elimde 250 kere baktim gercekten var mi diye . inlsh hayallerim yarida kalmaz benim cizgimde gercektir

:) yarin koyulasir bak hepsini yukliyim.
ilk test 5 gun kala hatta bak ogle not almisim..
ikinci 4 gun
ucuncu 3 gun
dorduncu 3 gun kala saat 6 da kan verdikten sonra :) degerim 60.73 cikan test

Eklentiler

• 2015-04-09 23.41.14-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 20141130_084144.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 2014-12-01 09.26.24.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 2015-04-19 23.07.38.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 80
:) yarin koyulasir bak hepsini yukliyim.
ilk test 5 gun kala hatta bak ogle not almisim..
ikinci 4 gun
ucuncu 3 gun
dorduncu 3 gun kala saat 6 da kan verdikten sonra :) degerim 60.73 cikan test

allah saglikla kucagina alip saglikla buyutmek nasip etsin .. bosu bosuna harcamiyayim ozman testimi yarin sabah yapayim . esine ne zman soyledin canm cunku ben supriz yapmayi cok istiyodum ama suan soylersem belki hayal kirikligina ugruycaz .( ama icimde nasil tutucam onuda hic bilmiyorum )

en guzeli canim
biz esimle beraber yaptik testi silik cizgi cikinca oda bende sok oldu ama hemen hemen sevinemedik korktuk kan verip sonucu pozitif alinca okadar mutlu oldukki esimin gozleri yasarmisti 12 ay bekletti bizi kuzum cunku :)

hadi ya hayirli olsun bebegim :)
Eveeet testler ve tahlil pozitif ama ultrasonda görünmez henüz çok küçük dedi doktor. Kaç haftalıkken görünür acaba? İnşallah her şey normaldir...
Bir de şu 'bebeğimin doğmasına .... kaldı' imzasını nerden yapıyorsunuz? Çok heveslendim ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…