Eveeet testler ve tahlil pozitif ama ultrasonda görünmez henüz çok küçük dedi doktor. Kaç haftalıkken görünür acaba? İnşallah her şey normaldir...
Bir de şu 'bebeğimin doğmasına .... kaldı' imzasını nerden yapıyorsunuz? Çok heveslendim ama bulamadım
Canım haftasonu giremedim şuan durum ne?adetine kaç gün kala belirtilrr başladı.bide ne kadardır bebek istiyosunuz. O belirtiler psikolojik.ben o kadar çok şey yaşadım ki.her ay hamileyim dedim her ay adet oldum. Bu ay da ciddi belirtilerim vardı ama bugün adet oldum tam bat günüAynen tombikcim, sormamın nedeni genelde adet belirtilerini 3-4 gün, hadi diyelim maksimum bi hafta öncesinden görürdüm normalde.
Ilk defa adet olmama bu kadar çok varken başladı ve hala devam ediyor bu göğüslerdeki şişlik ve hassasiyet. Bugün bata 7 gün var ve 3 gündür kasıklarım hareketli.
Eşimi de şimdiden çileden çıkarmaya başladım. Çok ayıp ediyorum ona vallahi, ama hepsi hormonların suçu.
bende az once esime gosterdim negatif dedi bisey yok dedi moralim bozulduama yarin yinede test yapicam
Valla turtam.sanırım kandan şüpheleniyorlar.haftalarca süren ateş sorunum var.yarın sabah bende hcg ye baktırıcam.gebelik sanırım söz konusu.hala adet olmadım ki hiç Şaşmaz. Belirtilerine var sanki.bilmiyorum.kafam karışık.hiçbirşey hissetmiyorum.tabi hcg pozitif diğer testler negatif çıkarsa heralde sevinçten deliririm.yarın ve cuma benim için büyük gün.sonucumu yazarım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ikiside kiz mi
yoksa biri kiz digeri erkek mi ?
:)
İkiside kız :)
Hoşgeldiniz tombikcim.Canım haftasonu giremedim şuan durum ne?adetine kaç gün kala belirtilrr başladı.bide ne kadardır bebek istiyosunuz. O belirtiler psikolojik.ben o kadar çok şey yaşadım ki.her ay hamileyim dedim her ay adet oldum. Bu ay da ciddi belirtilerim vardı ama bugün adet oldum tam bat günü
İlbilgecim, daha demin eşimle konuşurken aklıma geldin, İlbilge naaptı acaba dedim, eşim İlbilge kim dedi, gülmeye başladım.Ay yerim ben seni ya o cimcimeyi de yerim. İnşallah sağlıkla Allah hepimize nasip etsin. Umutla devam
Mervecim ne garip bugün yolda gelirken benim de aklıma sen geldinİlbilgecim, daha demin eşimle konuşurken aklıma geldin, İlbilge naaptı acaba dedim, eşim İlbilge kim dedi, gülmeye başladım.
Nasıl gidiyo, var mi bi değişiklik?
test yapmama gerek kalmadi adet oldum daha dikkatli olcam bundan sonrahmm ozaman bekle canim hava biraz duzelince cikar alirsin test
test yapmama gerek kalmadi adet oldum daha dikkatli olcam bundan sonra
aynı şeyler bende de varr.adetimden 2 hafta önce göğüs ve kasık ağrım başladı ki normalde göğüs ağrım 1 hafta önceden kasık ağrım ya hiç olmuyodu ya da adetten bikaç gün önce olyodu.3 gün kaldı benimde ama bugün biraz ümidimi kaybettim sanki.adet olcakmışım gibi karnım şişmeye başladı bi de olmadan önce gaz gibi kasıklarımdan sesler gelirdi o sesler gelmeye başladıHoşgeldiniz tombikcim.
Valla canım, öyle bebek istiyoruz diye bi telaşımız olmadı. Ilk deneme. Ve yani öyle bi psikolojik baskım da yok olsun diye. Varsa mutlu olurum o ayrı.
Ben ilk defa adetimden 15 gün önce göğüslerimde hassasiyet hissettim. Normalde hep reglden maksimum 3 gün olurdu. Yaklaşık 5 gündür de kasıklarım durmuyor. Kasık ağrısı da reglden bir iki gün önce başlar, en çok iki günün sonunda regli görürdüm.
Bugün beş kaldı. Testi de günümü geçirmeden yapmicam. Yazıcam buraya bakalım.
keske hemen gostermeseydin :)
onlar net pozitife pozitif demiyorlar cunku ille c kadar koyu olacak :)
benimkide ogle dedi dedim yok silikte olsa pozitif die sonra yaptik beraber 5 dk icinde cikinca anladi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?