bu sabah erken gebelik testi yaptim negatif hic bisey cikmadi moral sifirrr ...
allah allah nie normalde cizgi cikti ozaman bekle bakalim
ben hala umudumu kaybetmedim tabipsikilojikmidir bilmiyorum ama acayip bi uyku halim var bu sabah herzmaki gibi 7 bucukta esimi gonderdim az once basimi yastiktan kaldirabildim yapilacak bi suru isim var ama gucum yok
:) insallah pskolojik degildir birtanem.
benimde ilk zamanlarda uyku hali oluordu.
sonra enerjim yerine geldi simdi gene dustu :)
canm benm 1 bucuk ay snra saglikla bebisini kucagina alinca enerjin yerine gelicekkk dikkat et kendine
takipteyim canımcım inşallah hayırlı haberlerini alırız :)Hoşgeldiniz tombikcim.
Valla canım, öyle bebek istiyoruz diye bi telaşımız olmadı. Ilk deneme. Ve yani öyle bi psikolojik baskım da yok olsun diye. Varsa mutlu olurum o ayrı.
Ben ilk defa adetimden 15 gün önce göğüslerimde hassasiyet hissettim. Normalde hep reglden maksimum 3 gün olurdu. Yaklaşık 5 gündür de kasıklarım durmuyor. Kasık ağrısı da reglden bir iki gün önce başlar, en çok iki günün sonunda regli görürdüm.
Bugün beş kaldı. Testi de günümü geçirmeden yapmicam. Yazıcam buraya bakalım.
Maşallah canim ne güzelEvet :)
Boşuna sevinmişim tüm belirtilere,bu sabah adet oldum,yarın olmam gerekirken hemdeBeraber heyecanlanmak güzel en azından dimi ama? Belirtiler ne alemde?
Boşuna sevinmişim tüm belirtilere,bu sabah adet oldum,yarın olmam gerekirken hemde
Çok aşırı üzülmedim açıkçası,istiyodum tabiki ama hep sağlıklı olcaksa hayırlısıysa olsun diye dua ediyodum..hakkımızda hayırlısı buymuş,denemelere devam :))uzulme bebegim vakti degilmis demekki rabbim bilir.
hem regl olabiliyorsun bu demekki yumurtlama oluyor
Çok aşırı üzülmedim açıkçası,istiyodum tabiki ama hep sağlıklı olcaksa hayırlısıysa olsun diye dua ediyodum..hakkımızda hayırlısı buymuş,denemelere devam :))
25 günde bir oluyorum telefonumdaki uygulamaya göre 13 ü yumurtlamam.ama 10-11-12 de doğurganlık olarak görünüyo.o günleri de değerlendirmem gerekir mi aralıksız,yoksa günaşırı en iyisi mi sizceyumurtlamayi takip et canim yada 2 gunde bir duzenli olarak calis insallah tutar cok bekletmez melegin
25 günde bir oluyorum telefonumdaki uygulamaya göre 13 ü yumurtlamam.ama 10-11-12 de doğurganlık olarak görünüyo.o günleri de değerlendirmem gerekir mi aralıksız,yoksa günaşırı en iyisi mi sizce
Tamam 2 günde 1 lere devam ozamann :))valla hic belli olmuyor yumurtlama sen regl den sonra dedigim gibi 2 gunde 1 calisma yap garanti olsun yoksa kacirirsin.
Tamam 2 günde 1 lere devam ozamann :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?