Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben hala umudumu kaybetmedim tabi psikilojikmidir bilmiyorum ama acayip bi uyku halim var bu sabah herzmaki gibi 7 bucukta esimi gonderdim az once basimi yastiktan kaldirabildim yapilacak bi suru isim var ama gucum yok

:) insallah pskolojik degildir birtanem.
benimde ilk zamanlarda uyku hali oluordu.
sonra enerjim yerine geldi simdi gene dustu :)

selamün aleyküm kızlar benim de batıma 3 gün var geçen ay 26'sında erken olmuştum yani bugün.. şu an için bir kaç gündür gecelei mide bulantım var öyle abartılı şekilde değil.. göğüslerim şiş acıyo, arada biraz üşüyorum bazende ateşim varmış gibi.. bakalım görelim hayırlısı..

takipteyim canımcım inşallah hayırlı haberlerini alırız :)

kızlar bat günü aynı adet olacakmış gibi olup hamile olan varmı?

Çok aşırı üzülmedim açıkçası,istiyodum tabiki ama hep sağlıklı olcaksa hayırlısıysa olsun diye dua ediyodum..hakkımızda hayırlısı buymuş,denemelere devam :))

yumurtlamayi takip et canim yada 2 gunde bir duzenli olarak calis insallah tutar cok bekletmez melegin

yumurtlamayi takip et canim yada 2 gunde bir duzenli olarak calis insallah tutar cok bekletmez melegin
25 günde bir oluyorum telefonumdaki uygulamaya göre 13 ü yumurtlamam.ama 10-11-12 de doğurganlık olarak görünüyo.o günleri de değerlendirmem gerekir mi aralıksız,yoksa günaşırı en iyisi mi sizce

25 günde bir oluyorum telefonumdaki uygulamaya göre 13 ü yumurtlamam.ama 10-11-12 de doğurganlık olarak görünüyo.o günleri de değerlendirmem gerekir mi aralıksız,yoksa günaşırı en iyisi mi sizce

valla hic belli olmuyor yumurtlama sen regl den sonra dedigim gibi 2 gunde 1 calisma yap garanti olsun yoksa kacirirsin.

1 hafta da ben geriye sayıyorum kızlar. Aranıza katıldım beni de kabul edin hoş sohbetinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…