Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benimde 8 gün var kendim ebeyim ama insan kendi başına gelince cahil oluyo
Ayyy hazır ebe bulmusken sorsam cevap verebilir misin ? Böyle parmakla kendimiz muayene ile anlayabiliyor muyuz ? Yok bi boşluk olurmus yok sert olurmus :))

rahim agzı yani servikse ulaşıp dokunabilirsen anlayabilirsin burun kıvanımda ise gebesin ama dudak gibi yumuşak ise değilsin ama bunu anlayabilmek için serviksinin normalde nasıl bir kıvamda olduğunu blmen gerekir

Ayyy hazır ebe bulmusken sorsam cevap verebilir misin ? Böyle parmakla kendimiz muayene ile anlayabiliyor muyuz ? Yok bi boşluk olurmus yok sert olurmus :))

bence gerek yok mikrop kapar kiz yapma birkalama sen :)
doktor bile cati muaynesinde eline eldiven geciriyor sari bir su sikiyor eline ondan sonra bakio

bence gerek yok mikrop kapar kiz yapma birkalama sen :)
doktor bile cati muaynesinde eline eldiven geciriyor sari bir su sikiyor eline ondan sonra bakio
rahim agzı yani servikse ulaşıp dokunabilirsen anlayabilirsin burun kıvanımda ise gebesin ama dudak gibi yumuşak ise değilsin ama bunu anlayabilmek için serviksinin normalde nasıl bir kıvamda olduğunu blmen gerekir
Ben hiç denemeyeyim madem:) Bi de hamile kaldım mı diye kendimi mikroplandırmayayım :)

malesef 3 gün gecikmeyle regl oldum.hiç gecikmeyen hep günümde olan adetim bu kez bana oyun oynadı çok umutlandım ama bu sabah geldi.bu kadar(6 ay) uğraştım yeter vallaaa. bundan sonra hiç takip etmicem .isterse olsun.çok sinir oldum çünkü.gencim mutluyum çok şükür kendimi üzemem yaaa. zaten Allah istedikten sonra veriyor. korunurken hamile kalıyo insanlar.

Merhaba kizlar. Benim de ya 5 gun ya 9 gun kaldi. O nasil oluyor derseniz sat 12 mayisti ancak ilk baslarda sadece kahverengi camur gibi geldi ancak 15 mayista basladi kanamam. O yuzden bu ay da 12 mayisa gore 8 haziranda 15 mayisa gore de 11-12 haziran da adetimin gelmesi lazim. Gecen hafta goguslerimde hassasiyet vardi ama bu hafta kayboldu hic bir belirtim yok diyebilirim. Ama bekleyip gorucez artik. Hakkimizda hayirlisi :)

Fena bir kasik batmam, karin agrim var sanki regl olacakmisim gibi. Ama daha 12 gun var bata. Regl belirtisi olamaz degil mi? Bir de goguslerimden biri bariz sisti, batma var ve alev gibi yaniyor. Ne dersiniz canlar ya bu sefer olmus mudur??

Fena bir kasik batmam, karin agrim var sanki regl olacakmisim gibi. Ama daha 12 gun var bata. Regl belirtisi olamaz degil mi? Bir de goguslerimden biri bariz sisti, batma var ve alev gibi yaniyor. Ne dersiniz canlar ya bu sefer olmus mudur??

12 gun varsa yumurtluyorsun canim benim degerlendir derim

12 gun varsa yumurtluyorsun canim benim degerlendir derim

Ah yumurtlamam gecti. 22 gunde bir regl oldugum icin yumurtlamam reglim biter bitmez oluyor. Ovulasyon testiyle de takip ettim. Ayrica normalde yumurtlamalarim hic bu kadar agrili ve sizili olmaz. Resmen regl olacakmisim gibi hatta ondan daha fazla bir sizim var

Himm bilemedim ki insallah olumlu sonuc alirsin kuzum

Canım yumurtan olması gerektiğinden fazla büyüdüyse, ağrılar çatlama zor oldugundan olabiliyormuş. Muhtemelen çatlaman zor geçiyor.

Merhaba....sizinle aynı durumdayım şu an şaşkınım..13 mayıs akşamı kahverengi lekelenmem oldu hatta eşimi arayıp "sanırım bu ay oldu, yerleşme kanaması da gerçekelşti" dedim. Sabaha kdr bir şey yoktu...14ü de az az deva etti..15i öğlene kdr yine kahverengiyken akşamında kanamaya döndü...şu an ben de batımı bilemiyorum..28-30 gün de bir adet oluyorum..ama yumurtlamamdan eminim 27-28 MAYISTA oldu...12-13 haziran kritik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…