Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya inanmiyorum bu kadar olur cunku resmen beni anlattiniz sanirim :) ben genelde 28 gun de bir oluyorum bazen 26 gunde bir de oldugu oluyor. Mukus takibime gore benim de 27-28 gibi yumurtlamam oldu. o gunleri degerlendirdik. Bakalim hayirlisi ben de 14 hazirana kadar tarih koydum kendime ancak olmazsa o zaman bakacagim teste. Siz ovulasyon kiti mi kullandiniz yumurtlamanizi hesaplamak icin?

O kahverengileri görmek için, saat başı tuvalete gitmekten helak oldum resmen. Umarım yerleşmedir. Güzel haberlerini alırız:)

Evet ben ovülasyon testiyle LH ile belirledim o günleri aynı zamanda akıntım da destekledi bu durumu. Yani gebe kalabilmek için sadece 24-36 saat süre olmasına rağmen bu kadar insan olmamız yeryüzünde, bu kadar istenmeyen habersiz gebelik olması...çok şaşırıyorum :) Rabbimin hikmeti...siz ne kadardır istiyorsunuz? Bizim 5.deneme

Biz 5 senelik evliyiz 4 aydır deniyoruz. Bende ovulasyon testi, akıntı ve ates ile takip ettim. Öncesinde doktora gidip, bir sorun olmadığına dair bilgi de aldık ama, stresten olmuyor sanırım. Hamile kalan kimi görsem, takmadığım ay hamile kaldım diyor. O takmamayı da ben beceremiyorum:/

Aynen katiliyorum. Bizim de ikinci deneme hani insan umutsuz degil tabiki ama yani ilkinde de olmayinca iste sanki hic olmicakmis sorun varmis gibi de dusunmuyor degil (ah su hormonlar). Insallah bu ay isteyen herkes guzel haberler alir. 10 gun falan kalmis ama sanirsin 10 asir. Onceden bir adetimden oteki adetime gecen sureyi anlamazdim bile simdi bekliyoruz ya 1 ay o kadar uzun geliyor ki :) insallah guzel haberlerimizi aliriz ama ayni zamanlarda birbirimize destek olacagimizi bilmek cok guzel

Evet evet evet...aynı şeyi ben de düşünüyorum bolca. eskiden adet olana kadar zaman nasıl geçer bilmezdim hatta ayyy yine mi derdim oysa 4 hafta geçerdi..şimdi saat sayıyorum resmen 10 gün çok yaaaa...ben dayanamayıp 12sinde kan bile verebilirim

aynen herkes öyle diyor ve aşırı sinir oluyorum ben de

Ben Kanada'da yasiyorum burda kan vermek imkansiz gibi. Herhalde testle bile hamile olsam ancak 8-9 haftalikken ilk doktor randevunu aliyorsun ve 3 defa toplam da ultrasona sokuyolar. O yuzden Turkiye de saglik o anlamda iyi (hastanelerin cogu berbat durum da orasi ayri ama en azindan ozel hastaneye bile gidip doktor gorulebiliyor ama burda o sans yok). O yuzden idrar testine kadar beklemek zorundayim. Idrar testi pozitif cikmadan hayatta kan test yapmazlar

suphecisirine ay o takmamak nasil oluyor anlamiyorum. Biz de bu zamana kadar hep esim korundu, korunmayi birakinca haliyle hep akilda bebek yapmak oluyor zaten 1 ay resmen 4 haftaya bolunmus durum da. 1. haftasi adet, 2. ve 3. haftalarda calismalar, 4. hafta gecmek bilmeyen gunler. Hayirlisi olsun insallah bu ay hepimiz guzel haberler aliriz :)

aaaa ne değişikmiş...Burda ben kan vereceğim gebelik için diyorsun sorgulamıyorlar hem de 1 saate sonuç çıkyır. Özel hastanede ve 20 lira :) ama tabii sonuç hüsran!! 1 kere başıma geldi 6 gün gecikmişti...ve o 0.1i görmek...yıkılmak...tekrar yaşarsam ne olur bilmiyorum :)

gecmisi aklimia getirmeyelim :) her yeni gun yeni deneme olursa olur olmazsa durmak yok devam edicez :) 20 lira mi yaaa 5000 tane test yaptiririm valla benim en buyuk hayalim temmuz sonunda Turkiye'ye tatile geldigim zaman aileme haberi yuzyuze vermek ama dedigim gibi hayirlisiysa tabiki. 8-9 haziran da adet olmazsam bir umut test yapabilirim ben de

benim hayallerim: 1. anneler gününde (olmadı) 2. bugün ailelerle beraber yemek yencekti (olmadı) 3. babalar günü..21 haziran (beklemedeyim) :) en son ramazan bayramı vs vs diye ertelicem

benim hayallerim: 1. anneler gününde (olmadı) 2. bugün ailelerle beraber yemek yencekti (olmadı) 3. babalar günü..21 haziran (beklemedeyim) :) en son ramazan bayramı vs vs diye ertelicem
artik olana kadar umut edicez demek ki :) hic belirti var mi sen de ben de adet oncesi cikardigim sivilceler cikti, gogsum biraz hassas ama her adet oncesi olur, yani aslinda adet oncesiyle ayni. O yuzden biraz da negatifim aslinda :)

artik olana kadar umut edicez demek ki :) hic belirti var mi sen de ben de adet oncesi cikardigim sivilceler cikti, gogsum biraz hassas ama her adet oncesi olur, yani aslinda adet oncesiyle ayni. O yuzden biraz da negatifim aslinda :)
hayır hiçbir şey yok sivilcem henüz çıkmadı...göğsüm hiç hassas olmaz benim adette bile...beklemdeyiz..haberdar edelim birbirmizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…