Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hayırlı günler..aranıza yeni katıldım.hamilelik şüphelerim var.yardimci olurmusunuz.Göğüs agrilari şişlik ve üçün da aci var .hiç bu kadar şişlik olmamıştı. adetime 4 gün var.hafif kaşık agrilari ölüyü.önce ki adet belirtilerim de yok. Anlam veremedim.novu teŞti yaptım 2. Çizgi silik cikti .sizce nedir??

takmamayi becerebilirsen canm banada soyle benmde cok ihtiyacim var

Silik cizgi cikti ise vardir bisiler canim hosgeldin bu arada
umarim gelmistir melegin.
ben 5 gun kala gordum cizgiyi :)
yarin sabah tekrar edersen koyulastigini gorursun hayirlisi olsun

Hoş bulduk .))cvp verdiğin için tsk.ay inşallah denince. Umutlanip sonu hüsran olmasından korkuyorum.

takmamayi becerebilirsen canm banada soyle benmde cok ihtiyacim var

Ben 11 ay boyunca kastim kendimi her reglde agladim mahfoldum.
12.ayda ama yeter artik olursa olur olmazsa olmaz yasim ufak zaten dedim(19 dum) birde arkadas tavsiyesi uzerine ovulasyon test aldim oyalanma amaciyla yaptim umudum yoktu.
Sonra bir baktim hamileyim :)
stres yumurtlamayi etkilio bence.

haklisin cnm stres etkiliyo zaten yumurtlamai hormanlari her seyi .... allah senin yuzunu guldurmus canim inslh bizimkininde zamani gelince bizde gulicez ama kismetttt bakalim ne zman

Kesinlikle 2.5 yıllık evliyim.1 yılı geçkin çalışmalarım oldun .çok üzüldüm. Gecen ay artık umudum kalmadı dedim.allaha bıraktım nasip dedim.yumurtlama testlerini dahi yapmadım.böyle belirtilerle karşılaşınca anlam veremedim doğrusu. hağırlığı Rabbim artık.

Gebelikte, novu testinin doğruluk payı var mı.??

inlh bu belirtilerin bosa cikmaz ben inaniyrum bu sefer olduuu

merhaba kızlar benim de adetime 4 gün var ovülasyon testi çift koyu çizgi çıktı kıpkırmızı ikiside bir arkadaş ovülasyon testiyle gebeliğin belli olduğunu sölemişti.var mı böle bişi yaşayan? ayrıca kasık batmaları ayak üşümesi ağızda kuruluk ve uyku hali var inş.psikolojik değildir belirtiler birazdan gebelik testi yapıcam ama belli olur mu bilmiyorum

canm dayanabiliyosan yarin sabah yap bende cok tez canliyimdir ama sabah yapmak daha iyi simdi gun icinde zaten bi suru sivi tuketiyoruz sonucu cok etkiliyo tabi yanlis sonuc cikabilir ( bunu cok iyi biliyorum ama yapmaktan kendimi alakoyamiyorum ) moralin bozulur ( ben mesela )

haklisin cnm stres etkiliyo zaten yumurtlamai hormanlari her seyi .... allah senin yuzunu guldurmus canim inslh bizimkininde zamani gelince bizde gulicez ama kismetttt bakalim ne zman

Vakti saatini bekliyordur canim insallah en kisa zamanda gelir
sizlerden haber bekliyorum bende giriyorum topige okuyorum guzel haber alan varmi die :)

Benim :)
bende ovulasyonda testinde regl 5 gun kala ayni yumurtlama gunu gibi pozitif verdi sasirdim gene mi yumurtladim bu nasil is yahu dedim sonra gebelik testi yaptim pozitif :)

Benim :)
bende ovulasyonda testinde regl 5 gun kala ayni yumurtlama gunu gibi pozitif verdi sasirdim gene mi yumurtladim bu nasil is yahu dedim sonra gebelik testi yaptim pozitif :)
ay sevindim ama az önce ben gebelik testi yaptım çoook silik 2.çizgiyi gördüm aca göz yanılmasımı dedim bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…