Biz 5 senelik evliyiz 4 aydır deniyoruz. Bende ovulasyon testi, akıntı ve ates ile takip ettim. Öncesinde doktora gidip, bir sorun olmadığına dair bilgi de aldık ama, stresten olmuyor sanırım. Hamile kalan kimi görsem, takmadığım ay hamile kaldım diyor. O takmamayı da ben beceremiyorum:/
hayırlı günler..aranıza yeni katıldım.hamilelik şüphelerim var.yardimci olurmusunuz.Göğüs agrilari şişlik ve üçün da aci var .hiç bu kadar şişlik olmamıştı. adetime 4 gün var.hafif kaşık agrilari ölüyü.önce ki adet belirtilerim de yok. Anlam veremedim.novu teŞti yaptım 2. Çizgi silik cikti .sizce nedir??
Hoş bulduk .))cvp verdiğin için tsk.ay inşallah denince. Umutlanip sonu hüsran olmasından korkuyorum.
takmamayi becerebilirsen canm banada soyle benmde cok ihtiyacim var
Ben 11 ay boyunca kastim kendimi her reglde agladim mahfoldum.
12.ayda ama yeter artik olursa olur olmazsa olmaz yasim ufak zaten dedim(19 dum) birde arkadas tavsiyesi uzerine ovulasyon test aldim oyalanma amaciyla yaptim umudum yoktu.
Sonra bir baktim hamileyim :)
stres yumurtlamayi etkilio bence.
Gebelikte, novu testinin doğruluk payı var mı.??Kesinlikle 2.5 yıllık evliyim.1 yılı geçkin çalışmalarım oldun .çok üzüldüm. Gecen ay artık umudum kalmadı dedim.allaha bıraktım nasip dedim.yumurtlama testlerini dahi yapmadım.böyle belirtilerle karşılaşınca anlam veremedim doğrusu. hağırlığı Rabbim artık.
Kesinlikle 2.5 yıllık evliyim.1 yılı geçkin çalışmalarım oldun .çok üzüldüm. Gecen ay artık umudum kalmadı dedim.allaha bıraktım nasip dedim.yumurtlama testlerini dahi yapmadım.böyle belirtilerle karşılaşınca anlam veremedim doğrusu. hağırlığı Rabbim artık.
merhaba kızlar benim de adetime 4 gün var ovülasyon testi çift koyu çizgi çıktı kıpkırmızı ikiside bir arkadaş ovülasyon testiyle gebeliğin belli olduğunu sölemişti.var mı böle bişi yaşayan? ayrıca kasık batmaları ayak üşümesi ağızda kuruluk ve uyku hali var inş.psikolojik değildir belirtiler birazdan gebelik testi yapıcam ama belli olur mu bilmiyorum
Teşekkürler canım. ümitlerimin boşa çıkmasından korkuyorum artık. Rabbim hayırlısı. .inlh bu belirtilerin bosa cikmaz ben inaniyrum bu sefer olduuu
haklisin cnm stres etkiliyo zaten yumurtlamai hormanlari her seyi .... allah senin yuzunu guldurmus canim inslh bizimkininde zamani gelince bizde gulicez ama kismetttt bakalim ne zman
Teşekkürler canım. ümitlerimin boşa çıkmasından korkuyorum artık. Rabbim hayırlısı. .
merhaba kızlar benim de adetime 4 gün var ovülasyon testi çift koyu çizgi çıktı kıpkırmızı ikiside bir arkadaş ovülasyon testiyle gebeliğin belli olduğunu sölemişti.var mı böle bişi yaşayan? ayrıca kasık batmaları ayak üşümesi ağızda kuruluk ve uyku hali var inş.psikolojik değildir belirtiler birazdan gebelik testi yapıcam ama belli olur mu bilmiyorum
Teşekkürler canım.ümitlerin boşa çıkmasından korkuyorum .Rabbim isteyen herkese nasip etsin..inlh bu belirtilerin bosa cikmaz ben inaniyrum bu sefer olduuu
Gebelik testini ne zaman yaptın.2 test arası zaman 1 haftayı geçtiMi .Benim :)
bende ovulasyonda testinde regl 5 gun kala ayni yumurtlama gunu gibi pozitif verdi sasirdim gene mi yumurtladim bu nasil is yahu dedim sonra gebelik testi yaptim pozitif :)
Inşallah canım hayırlı haberler veririm..Vakti saatini bekliyordur canim insallah en kisa zamanda gelir
sizlerden haber bekliyorum bende giriyorum topige okuyorum guzel haber alan varmi die :)
ay sevindim ama az önce ben gebelik testi yaptım çoook silik 2.çizgiyi gördüm aca göz yanılmasımı dedim bilemedim şimdiBenim :)
bende ovulasyonda testinde regl 5 gun kala ayni yumurtlama gunu gibi pozitif verdi sasirdim gene mi yumurtladim bu nasil is yahu dedim sonra gebelik testi yaptim pozitif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?