- 16 Mayıs 2015
- 170
- 141
- 18
dayanamadım :) ama yine yapıcam yarın sabah yada beklim adet gününe kadar.dayanabilirsem tabi :)) aslında hiç ümitli değildim bu ay öylesine denemiştik hayırlısı olsun :) çünkü kızım tedaviyle oldu bu ikinci bebiş olacak nası olsa tedavisiz olmuyo diye saldık çayıra mevla kayıra oldu bu ay :)canm dayanabiliyosan yarin sabah yap bende cok tez canliyimdir ama sabah yapmak daha iyi simdi gun icinde zaten bi suru sivi tuketiyoruz sonucu cok etkiliyo tabi yanlis sonuc cikabilir ( bunu cok iyi biliyorum ama yapmaktan kendimi alakoyamiyorum ) moralin bozulur ( ben mesela )
5 gun kala varla yok arasiydi sonra ertesi sabah 4 gun kala pembe cizgi belli oluyordu :)Gebelik testini ne zaman yaptın.2 test arası zaman 1 haftayı geçtiMi .
ay sevindim ama az önce ben gebelik testi yaptım çoook silik 2.çizgiyi gördüm aca göz yanılmasımı dedim bilemedim şimdi
fotoda belli olmuyo varla yok arası5 gun kala varla yok arasiydi sonra ertesi sabah 4 gun kala pembe cizgi belli oluyordu :)
Zaten 3 gun kala kan verdim 60.73 cikti kandan 2 gun sonra 244.02 cikmisti o ara yerlesme kanamasi yasadim cunku bat gunu
fotoda belli olmuyo varla yok arası
Hayırlı olsun. Kesin olarak hamilesin. Darısı başımıza.fotoda belli olmuyo varla yok arası
elimdeki gebelik diğeri ovü.test
aaa yani çizgi belli mi o kadar !Hayırlı olsun. Kesin olarak hamilesin. Darısı başımıza.
ay heyecan bastı inşallah sanki ilkmiş gibi :)hayirli olsum birtanem hamislik gozukuyor
yarin dahada netlesicek banada haber ver
ay heyecan bastı inşallah sanki ilkmiş gibi :)
demkki aynı heyecan oluyo :) aslında çok da geçmiş zaman sayılmaz kızım yeni 1 yaşına girdi bu kadar erken planlamamıştık da nasıl olsa tedavisiz olmuyo diye bi deneme yaptık o da inş pozitiftir ne diyeyim :)
valla iki gündür kızım aba abba diye dolaşıyor çevrede abla diyeceği kimse de yok kızım kim abla diyorum anlamıyo tabii :) nerden çıktı bu abla diyorum demek abla olcakmış yavrum inş. :):) insallah canim himm evet cokta gec degilmis .
kardes gelio ama kizina abla olucak baksana
O kadar belli valla, ben gördüm :)aaa yani çizgi belli mi o kadar !
darısı başınıza o zaman :)) ağzım kulaklarımdaO kadar belli valla, ben gördüm :)
Amin, binlerce kez. Bazı belirtiler var bende de ama daha 6 gün var. Belim kuyrulsokumumdan çok ağrıyor. Kısmet.darısı başınıza o zaman :)) ağzım kulaklarımda
bende de çok fazla belirti yoktu kızımda. adete bi hafta kala göğüslerim acıyordu sadece.ama bunda kasık batması,bel ağrısı.adet olacakmışım gibi her an lavaboya koşup bakıyorum yok bişey,ayaklarım donuyo yaz günü bide uyku bide uyku psikolojikmi acaba diyordum kaç gündürAmin, binlerce kez. Bazı belirtiler var bende de ama daha 6 gün var. Belim kuyrulsokumumdan çok ağrıyor. Kısmet.
valla iki gündür kızım aba abba diye dolaşıyor çevrede abla diyeceği kimse de yok kızım kim abla diyorum anlamıyo tabii :) nerden çıktı bu abla diyorum demek abla olcakmış yavrum inş. :)
öperim tabi :) sizin de kız sanırım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kolaylık versin.ay kuzum hissetmis sanirim opersiniz onu benim yerime yanaklarindan masallah ona :)
benimde esim hissetmisti elini karnima koydu sanki bebek var oldu bu sefer hissediyorum dedi 6 gun kalaydi dedim daha belli olmaz ki sonra icime kurt dustu sabah uyanir uyanmaz yaptim silik cikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?