Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya ben de 2 gun once ve bugun bir Ovulasyon testi yaptim. Yumurtlamam bu ay oldu gecti ama test giderek koyulasiyor gibi kizlar. Ne dusunuyorsunuz ?

bende ayni sekilde oturup kalkerken cok zorlaniyorum bel agrisindan ters hareket mi yaptim ondan mi diyorum inlsh hayira vesiledir .. sende ne belirtiler var cnm
Kuyruksokumu noktası inanılmaz agrıyor, uyku bugün ilk defa oldu. Atesimi ölçüyorum o yüksek. Bir de kasık batmaları mevcut. Ama asıl belirti adet gecikmesi tabii.

tebrik edrim cnmmm gozun aydinnn :* hamilelrin duasi kabul olur bizim icinde dua et ...
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin size de tüm isteyenlere de ikiz ikiz bebekler versin :) gönlünüze göre versin inş. sizler de benim için dua edin benim bir kızımvar bu da erkek olsun inş. olmazsa da üzülmem ama insan farklı cinsiyet de olsun istiyor.çünkü başka bebek düşünmüyorum yaşım oldu 35 .bu yaştan sonra ancak 2 taneye bakarım diye düşünüyorum.

günaydın kızlar bugün adetin ikinci günü ve ilk defa doktora gidicem.şimdi ne yapılması gerekiyor ben ne diyeceğim tecrübeli olanlar varsa yardım edebilirmi

arkadaşlar merhaba, her ay buraya geliyorum yaklaştı yaklaştı diye adet oluyorum hayaller suya düşüyor. aksi gibi her ay da kendimi dinlediğim için sanırım ya belirti cıkıyor, ya 1 hafta erken kahverengi akıntı başlıyor ben de bi heves yazıyorum. bu bat dündü. 2 gün kala evde test yaptım bişey cıkmadı, demek ki bu ay da yok dedim. fakat dün hastalanmadım. bugün de başlamadı diye seviniyorum. sadece koyu renk bir akıntı geldi. fazla heveslenmeyeyim diye başlayacak diye düşünüyorum.
ilk gebeliğimde 5-6 haftalık düşük oldu. üzerinden 6 ay geçti ama hamile kalamadım. hayırlısı diyorum ama insan her ay ümitlenmeden de kendini alamıyor.eğer adetolmazsam pazartesi gününe kadar bekleyeceğim bakalım.

günaydın kızlar bugün adetin ikinci günü ve ilk defa doktora gidicem.şimdi ne yapılması gerekiyor ben ne diyeceğim tecrübeli olanlar varsa yardım edebilirmi
eğer yumurta takibi yaptıracaksan söliyeceksin bugün adetin 2.günü bebek için yum. takibi diceksin yok günün geçtiyse 2 gün kan tahlili diceksin

tahlil mi yaptırıcaksın canım? ne için gidiceksin ?
canım az önce geldim.bebek istiyorum dedim daha önce hiç bakılmamıştı yaklaşık 1 yıldır evliyiz ama olmadı dedim....şimdi ultrasonla baktı normal dedi yumurtalıklar bir sorun yok .kan testi verdi ayın-24-25 gibi gidicem sonuca göre değerlendireceğiz dedi.yumurtlamadan sonraki hafta gidicem yumurtlama oluyormu diye bakacağız dedi .

eğer yumurta takibi yaptıracaksan söliyeceksin bugün adetin 2.günü bebek için yum. takibi diceksin yok günün geçtiyse 2 gün kan tahlili diceksin
yumurtlama takibi demedi yumurtlamadan sonra bakıcaz çatlama olmuşmu diye dedi.normalmi diye.zaten suan adetin 2 günü ona göre hesapladı gün verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…