öperim tabi :) sizin de kız sanırım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kolaylık versin.
tebrik edrim cnmmm gozun aydinnn :* hamilelrin duasi kabul olur bizim icinde dua et ...aaa yani çizgi belli mi o kadar !
Amin, binlerce kez. Bazı belirtiler var bende de ama daha 6 gün var. Belim kuyrulsokumumdan çok ağrıyor. Kısmet.
Kuyruksokumu noktası inanılmaz agrıyor, uyku bugün ilk defa oldu. Atesimi ölçüyorum o yüksek. Bir de kasık batmaları mevcut. Ama asıl belirti adet gecikmesi tabii.bende ayni sekilde oturup kalkerken cok zorlaniyorum bel agrisindan ters hareket mi yaptim ondan mi diyorum inlsh hayira vesiledir .. sende ne belirtiler var cnm
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin size de tüm isteyenlere de ikiz ikiz bebekler versin :) gönlünüze göre versin inş. sizler de benim için dua edin benim bir kızımvar bu da erkek olsun inş. olmazsa da üzülmem ama insan farklı cinsiyet de olsun istiyor.çünkü başka bebek düşünmüyorum yaşım oldu 35 .bu yaştan sonra ancak 2 taneye bakarım diye düşünüyorum.tebrik edrim cnmmm gozun aydinnn :* hamilelrin duasi kabul olur bizim icinde dua et ...
evet koyulaşmışm canım hayırlısı olsun inş.Eki Görüntüle 1549021 Ya ben de 2 gun once ve bugun bir Ovulasyon testi yaptim. Yumurtlamam bu ay oldu gecti ama test giderek koyulasiyor gibi kizlar. Ne dusunuyorsunuz ?
Ohhh, ne guzel cnm. Insallah bızım de sonucumuz aynı olur.ben bugün testi yine yaptım hcg testinde ikinci çizgi koyulaşmıştı :))
tahlil mi yaptırıcaksın canım? ne için gidiceksin ?günaydın kızlar bugün adetin ikinci günü ve ilk defa doktora gidicem.şimdi ne yapılması gerekiyor ben ne diyeceğim tecrübeli olanlar varsa yardım edebilirmi
eğer yumurta takibi yaptıracaksan söliyeceksin bugün adetin 2.günü bebek için yum. takibi diceksin yok günün geçtiyse 2 gün kan tahlili diceksingünaydın kızlar bugün adetin ikinci günü ve ilk defa doktora gidicem.şimdi ne yapılması gerekiyor ben ne diyeceğim tecrübeli olanlar varsa yardım edebilirmi
canım az önce geldim.bebek istiyorum dedim daha önce hiç bakılmamıştı yaklaşık 1 yıldır evliyiz ama olmadı dedim....şimdi ultrasonla baktı normal dedi yumurtalıklar bir sorun yok .kan testi verdi ayın-24-25 gibi gidicem sonuca göre değerlendireceğiz dedi.yumurtlamadan sonraki hafta gidicem yumurtlama oluyormu diye bakacağız dedi .tahlil mi yaptırıcaksın canım? ne için gidiceksin ?
yumurtlama takibi demedi yumurtlamadan sonra bakıcaz çatlama olmuşmu diye dedi.normalmi diye.zaten suan adetin 2 günü ona göre hesapladı gün verdieğer yumurta takibi yaptıracaksan söliyeceksin bugün adetin 2.günü bebek için yum. takibi diceksin yok günün geçtiyse 2 gün kan tahlili diceksin
tahlil mi yaptırıcaksın canım? ne için gidiceksin ?
evet tekrar yaptım canım yine silik bi çizgi orda ben burdayım dedi :)naptin bu sabah testi tekrarlandin mi? merak ettm
ovü testi de koyu çıktı ikisi bir arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?