Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar benim bugun batim. dunden beri bir gaz bir bel agrisi ayiptir soylemesi adet geldi geliyor dedim,normalde sabah uyaninca gelir adetim ama yok hala yine belimde agri var lekelenme bile yok yani.hic boyle olmazdi acaba adet olacak gibi olup olmayan oldu mu sizlerde Yada sokulmedi mi ne anlamadim gitti

merhabalar benim de bat dündü. dediğin gibi sanahtan hastalanırdım. dün bişey gelmedi. ama bütün gün adet oldum olucam diyecek kasık ağrılarım vardı. bugün hiçbir ağrı kalmadı. sadece sabah ilk idrarla vişne çürüğü renginde akıntı geldi yine kesildi. ben de heyecanla bekliyorum. adet olsam rahatlıycam. böyle beklemek çok kötü

Benimde aynen oyle ya, eger soyle bir 4 e kadar falan olmazsam kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum cunku baska birseye odaklanamiyorum var mi yok mu bileyim rahat edeyim.Dun karnim daha cok agriyordu bugun hafifledi benimde beli agriyo suan bakalim hayirlisi.. senin visne curugu akintin neden geldi acaba oldugu olurnuydu boyle

sanki koyulasmis gebelik testi denediniz mi bu arada ne zaman yumurtlama oldu kac gun gecti?
gebelik dayanamadım yaptım idrar rengim çok açıktı sanırım o yüzden yoğunluk yok.. negatif yani..32 günde bir regl oluyorum. 16. gün koyu kırmızıyı yakaladım 16-17-18-19 günler hep koyuydu.. sonra silindi şimdi tekrar koyu bugün ilginç bir şekilde.. çok kasıklarım ağrıyor...

Kızlar yaptığım novu testleri.adetime 3 gün kaldı.sizce nedir?

Eklentiler

• received_10204394835366968.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 2.305

idrarda tekrar deniyebilirsin sabah olsun ama insallah vardir cnm

Kızlar benim testlerim hakkin da ne düşünüyorsunuz. Goguslerim de cok agriyor.Çok meraklıYim.beni aydınlatır misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…