teşekkür ederim canım yarın bir deneyim inşallah umudum gerçekleşir. Sağolasın.
ovulasyon testi hiç kullanmadim daha canimovülasyon testi yaptın mı canım
Inşallah canım hayırlı haberler veririm..insallah gelmistir melegin canim benim banada haber edersin
Hayırlı akşamlar kızlar adetim bu geceyi saymazsak 3 gün geçikti şimdiye kadar hiç böyle gecikme olmadı, kasıklarım çok ağrımaya başladı belimde..
Test yapmadım çünkü eşim kızıyo bir kaç gün bekleyelim pazartesi kan tahlili veririz varsa da çıkar diyo.. umutlanıp sonra üzüleceğimden korkuyo ki haklıda..
Allah'tan hayırlısını istiyorum inşallah bu gecikme bebiştir..
Bende yapmak istiyorum ama hafta sonuna girdik gizlice alayım desem nöbetçi eczane bulamam en iyisi beklemek galiba..ay insallah canim benim esin hakli benim esimde hep bekletirdi kan testi icin ben gizlice idrarda bakardim :)
Bende yapmak istiyorum ama hafta sonuna girdik gizlice alayım desem nöbetçi eczane bulamam en iyisi beklemek galiba..
Kasıkların sağ sol hep ağrır zonklar mıydı canım??
canım hayırlı olsun :)Kizlar mesaj yazmistim ya sabah bugun adet olmam.lazim tum belirtiler var ama olmadim diye gittim kan tahliline beta hcg 55 cikti dr gebelik var dedi kizim insallah abla olacak
Eki Görüntüle 1550412 Merhaba kızlar sabah yaptıgım novu testim bat son 2 gün kaldı sizcE bişeyi var mi
Hayat bir çizgi var ama bilemedim doğrusu Eki Görüntüle 1550452
kızlar merhaba bende bütün testleri toparladım bata 2 gün kaldı üsttekiler hcg alttakiler lh testi bugün hcg yapmadım yaa korkuyorum negatif çıkmasından
evet varda daha da azalmış sankiyapsaydin keske hcg yide :) ama 4 gun kala cikmis cizgi 3 gun kalada var hafif
evet varda daha da azalmış sankiyarın sabah yapıcam bakalım .bu gün belirtilerimin hepsi yokoldu nedense kasık ağrılarım batmalar v.s. belkide kimyasal gebelikdi yada yok bişey diye üzülüyorum
6 günüm kaldı kızlar:)Heyecan dorukta:)
hayırlısı olsun canım.bugün eşim işten ayrıldım diye mesaj attı ona da çok üzüldümille belirtiler hamilelige kadar surmesine gerek yokki benim hic belirtim yok 7.haftadan itibaren kusmalarim basladi 15 e kadar surdu. Yoksa ne bir kasik agrisi ne bir bel agrisi cektim
hayırlısı olsun canım.bugün eşim işten ayrıldım diye mesaj attı ona da çok üzüldüm( moralim bozuldu bebek de yoldaysa napıcaz dedim bilmiyorum artık dua edin lütfen benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?