Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hayırlı akşamlar kızlar adetim bu geceyi saymazsak 3 gün geçikti şimdiye kadar hiç böyle gecikme olmadı, kasıklarım çok ağrımaya başladı belimde..
Test yapmadım çünkü eşim kızıyo bir kaç gün bekleyelim pazartesi kan tahlili veririz varsa da çıkar diyo.. umutlanıp sonra üzüleceğimden korkuyo ki haklıda..
Allah'tan hayırlısını istiyorum inşallah bu gecikme bebiştir..

ay insallah canim benim esin hakli benim esimde hep bekletirdi kan testi icin ben gizlice idrarda bakardim :)

ay insallah canim benim esin hakli benim esimde hep bekletirdi kan testi icin ben gizlice idrarda bakardim :)
Bende yapmak istiyorum ama hafta sonuna girdik gizlice alayım desem nöbetçi eczane bulamam en iyisi beklemek galiba..
Kasıkların sağ sol hep ağrır zonklar mıydı canım??

Bende yapmak istiyorum ama hafta sonuna girdik gizlice alayım desem nöbetçi eczane bulamam en iyisi beklemek galiba..
Kasıkların sağ sol hep ağrır zonklar mıydı canım??

benim belirtim yoktu surpriz oldu daha dogrusu esimin icine dogdu 5 gun kala idrarda ogrendim :)

kızlar merhaba bende bütün testleri toparladım bata 2 gün kaldı üsttekiler hcg alttakiler lh testi bugün hcg yapmadım yaa korkuyorum negatif çıkmasından

Eklentiler

• P_20150606_125004.webp
    48 KB · Görüntüleme: 133
yapsaydin keske hcg yide :) ama 4 gun kala cikmis cizgi 3 gun kalada var hafif
evet varda daha da azalmış sanki yarın sabah yapıcam bakalım .bu gün belirtilerimin hepsi yokoldu nedense kasık ağrılarım batmalar v.s. belkide kimyasal gebelikdi yada yok bişey diye üzülüyorum

evet varda daha da azalmış sanki yarın sabah yapıcam bakalım .bu gün belirtilerimin hepsi yokoldu nedense kasık ağrılarım batmalar v.s. belkide kimyasal gebelikdi yada yok bişey diye üzülüyorum

ille belirtiler hamilelige kadar surmesine gerek yokki benim hic belirtim yok 7.haftadan itibaren kusmalarim basladi 15 e kadar surdu. Yoksa ne bir kasik agrisi ne bir bel agrisi cektim

ille belirtiler hamilelige kadar surmesine gerek yokki benim hic belirtim yok 7.haftadan itibaren kusmalarim basladi 15 e kadar surdu. Yoksa ne bir kasik agrisi ne bir bel agrisi cektim
hayırlısı olsun canım.bugün eşim işten ayrıldım diye mesaj attı ona da çok üzüldüm ( moralim bozuldu bebek de yoldaysa napıcaz dedim bilmiyorum artık dua edin lütfen benim için

hayırlısı olsun canım.bugün eşim işten ayrıldım diye mesaj attı ona da çok üzüldüm ( moralim bozuldu bebek de yoldaysa napıcaz dedim bilmiyorum artık dua edin lütfen benim için

Aa uzuldum bende simdi hakkinizda neyse hayirlisi o olsun cnm kismetiyle gelir varsa korkma belki daha duzgun bir is bulur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…