Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar tekrar hello!

Bat a 6 gün var. Tabii ki duramadım, kudurdum. Önce predictor ultra erken gebelik testi (6 gün kaladan itibaren gösterir diyor) ve foretest ovulasyon testi yaptım Ovulasyon testinde C ve T aynı renk çıktı :S Erken gebelik testinde hiç birşey çıkmadı. Yahu bir daha mı yumurtluyorum. Bana neler oluyor. Kafam karıştı?

Hello baby :)
bence var bisiler cunku bnm basima gelmisti ilk kez kullaniordum ovulasyon teetini ve 6 gun kala pozitif vermisti aa dedim yumurtluyorum gene felan o gun esimi kovaladim ovulasyon test kullandigimdan haberi yoktu :)
Aksami esim elini karnima koydu bence bu ay tuttu sen hamilesin dedi ertesi sabah esim bu sozune iskillenip hcg yaptim pat silik cizgi :)

Yani bana da çok tuhaf geldi. Erken gebelik testini sabah idrarıyla yapmadığım için belkide hiç birşey çıkmamıştır. Bu da ihtimal. Ya da hakikaten çift yumurtluyorum. Ben yine de eşimi kovalayayım bugün:) Ne olur, ne olmaz:))

Hahaha .
ben duz gebelik testinde gordum bide dusun
insallah vardir ama bence var tatlim sen anlatinca yasadiklarim geldi aklima ne cabuk gecmis

Selam arkadaşlar bata 11 gün var ama heyecandan bekleyemiyorum erken gebelik testi yapsam çıkarmı ilişkiden 5 gün sonra olanlardan

POWERHACK haklısın canım ama dayanamadım ben yaptım yinede negatifti ama üzülmedim erken oldğunu bile bile yaptım bir kaç gün sonra meraktan gider kandada baktırırımm

POWERHACK haklısın canım ama dayanamadım ben yaptım yinede negatifti ama üzülmedim erken oldğunu bile bile yaptım bir kaç gün sonra meraktan gider kandada baktırırımm

Bende uzulmeni istemedigimden yapma dedim ama olsun baya erken cunku 11 gun kala imkansiz..
anca 2 gun kala kanda baktirirsin kesin sonucu alirsin

Geçen ay 25.günde adet olmuştum erken gelmişti. Hatta 23.gun lekelenmeler başlamıştı. 24. Günüme girdim. Acaba gecen ay ki gibi erken mi gelir yoksa 28.günü mü hesaplamak gelir. Geçen ay hsg çekindim bir de 18 ay oldu artik bebeğimiz olur inşallah.

Günaydın herkese.hala Goguslerim davul gibi oldu,Karnım da Batma lar ,belim de de ağrılar olur.sabah test yaptım sonuç negatif çıktı.(( bata 0 gün.,
moralim çok bozuk. Ağlamak tan kendimi alamıyorum. . Bu belirtiler benim çok ümitlen dirmışti.
bu belirtiler ve sonuç adet olacağımi mi gösteriyor. Sizce ne dir ??

kirmiziyi gormeden kendini yipratma canm bosuna belki gec dollenme olmustur bikac gun sonra idrara gecer belki ... belirti arayarakta kendini daha cok yipratiyosun ( bende senin gibiyim )

Bu ay bütün belirtileri yaşadım. Kasıklarda batma hissi ( ilk defa yaşıyorum), kasık ağrısı, mide bulantısı, bel ağrısı, şişkinlik hissi, ruhsal değişimler vb.. Ama bu sabah itibariyle sonuç hüsran İlk denememiz bu ama çok ümitlenmiştim.. Yıllardır uğraşıp bu hayal kırıklığını yaşayanların Allah yardımcısı olsun.. Bana bir kere yaşamak bile zor geldi Allah dileyen herkese tez zamanda versin

amin cnm hepimize kismet nasip eder inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…