Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bata 3 geçen aya göre dünden lekelenmem başlaması lazimdi. Hsg den sonra ilk adetim olacak. İnşallah hayirlisiyla artık hamişimdir. Hsg den sonra düzensizlik olabilir belki diye umut edemiyorumda

benim bu gün bat günü hala tık yok ,dün akşamdan gelirdi normalde, gebelik testi çizgi koyulaştı, hamileyim :) ama hala inanamıyorum perşembeye kadar bekleyip kan tahliline gidicem

benim bu gün bat günü hala tık yok ,dün akşamdan gelirdi normalde, gebelik testi çizgi koyulaştı, hamileyim :) ama hala inanamıyorum perşembeye kadar bekleyip kan tahliline gidicem

Ayyy ne güzel bi haber bu sabah sabah. Bizde yaşar mıyız o gunleri acaba benimde 2 gun kaldı bata gecse de günüm test yapsam

merhaba kızlar ben pcos hastayım iki aydır adet olamıyordum ve gecen ay adet söktürücü aldım adet oldum bugun ovulasyon tarıhımın 10.gunu ve benden pembe cok az kan geldi bugun daha adetime 4 gun var yerleşme kanamaıs olabilir mi acaba adet sokturucu bu yumrtlamamı saglamıs olabılır mı kı

Lekelenme olmus yerlesme olabilir belkide umutlandirmak istemiyorum ama benim yumurtlamadan 9 gun sonra idrarda silik cizgi gormustum istersen sabah ilk idrariyla test dene.
kist felan yoksa insallah yerlesme kanamasidir

Merhaba benim batım 11-12 haziran...dün akşam bir idrar testinde silik çizgi sonucu kan vermeye gittim..sonuç 0.1...negatif...artık ağlamaktan yoruldum...

Merhaba benim batım 11-12 haziran...dün akşam bir idrar testinde silik çizgi sonucu kan vermeye gittim..sonuç 0.1...negatif...artık ağlamaktan yoruldum...

Canim bnm ya aglama ama vardir bir hayir bu ay olmazsa bir dahaki ay olur vakti degilmis hem regl olmamissin daha belki gec dollenme oldu bekle bakalim

canım ağlama bekle bakalım bi adet günün gelsin.hayırlısı olsun inş. olur... bu evrelerden ben de geçtim kızımda bir yıl uğraştım her bat döneminde hayal kırıklığı yaşadım sonra klomen ve çat iğnesiyle kızım oldu.şimdi ise sürpriz bi hamilelik yaşıyorum daha kan testi yaptırmadım bakalım korkuyorum ben de yaptırmaya.tedavisiz olmaz heralde diyordum Rabbim isteyince oluyor ümidini yitirme

Umudumu yitirmemeye çalışıyorum hele adet olana kadar...ama bu kan testi yıktı beni...böylelikle 5. deneme de bitti...herkes etrafımdaki 2. 3. denemede evladına kavuşuyor...çok canım acıyor

Gec dollenme gec yumurtlama demek.
hmm bekle bakalim canim olsun zor olsun sonucta isin ucunda bebek var hersey onun icin
Geç döllenme ihtimali kalmıyor bu durumda..tam 14.gün hem akıntı hem de ovü testiyle sabitledim yumurtladığımı..bugün 25.günü adete son 4 yani...bu ay da olmadı...artık ne yapacağımı bilmiyorum...çok teşekkrler cevabın için

Rica ederim canim ozaman regl olucaksin :/
ben yumurtlamadan 9 gun sonra idrarda silik cizgi gordum kizim erken belli etti kendini.
insallah bir sonraki ay tutar

Rica ederim canim ozaman regl olucaksin :/
ben yumurtlamadan 9 gun sonra idrarda silik cizgi gordum kizim erken belli etti kendini.
insallah bir sonraki ay tutar
Maşallah size. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...benim artık umudum kalması..sanırım hiçbir zaman bebeğim olmayacak. evlat hasretiyle yanıcam...kısmet

Maşallah size. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...benim artık umudum kalması..sanırım hiçbir zaman bebeğim olmayacak. evlat hasretiyle yanıcam...kısmet

Amin canim allah razi olsun da deme ogle ne olur en azindan sukretki yumurtluyorsun.
ne insanlar var vakti saati var onu bekliyor demekki uzuluyorum ama boyle konusmayin ya her zaman umutlu guclu olun salmayin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…