Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

suphecisirine canım benim 9 gün var bekliyorum şimdiden başladım erken gebelik testi yapmaya hiçbişey çıkmadı bakalım kısmet

Benim de 5 kaldı. Belim kopuyor. Ayaklarım buz ve kasklarımda ağrı var ama üşüttüm mü ki? Erken gebelik testi yaptım aslında yok ama bence baya hayali bir çizgi var:) ovulasyon testi de kopkoyu çıkıyor. Polikistik mi var diye suphelendim ama 2 ay once hersey tertemiz çıkmıştı.

İnşallah gebelik vardır canım ben aslında erken gebelik testine çok güvenmiyorum ama genede yapıyorum dayanamıyorum aslında senin kanda çıkar benim 5 gün kalsa hemen giderim baktırmaya hatta bugün bile düşündüm gitmeyi arkadaşlar engelledi çıkmaz diye

Ya cesaret edebilsem gidicem ama cesaretim yok. 9 dan 5e zor bekledim ama seninki çabuk geçer inşallah canımm

Insallah vardir kuzum

Merhaba benim batım 11-12 haziran...dün akşam bir idrar testinde silik çizgi sonucu kan vermeye gittim..sonuç 0.1...negatif...artık ağlamaktan yoruldum...
canim uzuldum cidden hayirlisi diyelim benim de BAT yarin ile 12 si arasinda o yuzden heran adet olucakmisim gibi bir his var ondan test bile yapmadim. Hayirlisi artik diyelim.

merhabalar benim sat 12 mayis ancak 12 mayista sadece pembe hafifi akintim oldu sonrasinda kahverengi lekelenmem oldu ama esas kanama 15 mayista basladi. Akintimi takip ederek bu ay calisma yaptik. simdi ben BAT'i hesaplamak icin SAT'i 12 mayis mi 15 mayis mi almaliyim? Bu konuda fikir verebilicek olan var mi? Gerci adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gazim var, siskinlik var ve akintim basladi hafif hafif batmalarimda var. Hayirlisi artik...

Esas kanama 15 mayista ise 15 hazirani bekle bebegim sen suan yumurtluyor olabilirmisin agrim var demissin ?

Esas kanama 15 mayista ise 15 hazirani bekle bebegim sen suan yumurtluyor olabilirmisin agrim var demissin ?
Cok sagol visneli turtam :) benim hep adet oncesi agrim olur karnimda sanirim odur diye dusunuyorum. artik 12 hazirana kadar beklicem. Cunku 9-12 haziran tarihlerinden birinde adet olmam lazim bakalim artik hayirlisi. Umarim senin hamileliginde iyi geciyordur. Masallah sana darisi basimiza :)

Insallah olmazsin bebis gelmistir
iyi geciyor birtanem agirlastik baya insallah hep dua ediyorum sizlere

Insallah olmazsin bebis gelmistir
iyi geciyor birtanem agirlastik baya insallah hep dua ediyorum sizlere
Annelerin duasi tutarmis Allah razi olsun :) hani insan bir yandan uzuluyor ama sonucta olmuyorsa da bir hayir vardir demek lazim :) neyse bakalim su yarini bir hayirlisiyla atlatim umutlanicam o zaman :)

Annelerin duasi tutarmis Allah razi olsun :) hani insan bir yandan uzuluyor ama sonucta olmuyorsa da bir hayir vardir demek lazim :) neyse bakalim su yarini bir hayirlisiyla atlatim umutlanicam o zaman :)

:) canim benim bende 1 sene bekledim her regl de kendimi yipratiyorum esim sahit omuzunda hungur hungur agliyordum olmuyacak anne olamiycam sana evlat veremiycem die ki yasim ufak olmasina ragmen 18imde evlendim 19umda bebisin haberi geldi zamani vakti var ve herseyin hayirlisi birde inanmassin belki ama beyinbosken saglikli yumurtluyorsun 12.ayimda artik yeter ya dedim bn olursa olur dedim bir arkadasim ovulasyon test var kullan istersen dedi int. umutsuzca siparis verdim ve onla oyalandim ama hic umudum yoktu ve oldu.
stres yapma ki tutunsun melegin sana

ay ne guzel yazmissin tesekkurler. Ben de eger bu sefer olmazsa bir dahakine ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum. Hayirlisi. Bu aralar iste yogunlasiyor artik ona odaklanirim ben de dedigin gibi :) tekrardan cok tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…