Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ay ne guzel yazmissin tesekkurler. Ben de eger bu sefer olmazsa bir dahakine ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum. Hayirlisi. Bu aralar iste yogunlasiyor artik ona odaklanirim ben de dedigin gibi :) tekrardan cok tesekkurler :)

rica ederim canim benim insallah cok bekletmeden gelir kuzun rabbim herkezin gonlune gore versin

Umudumu yitirmemeye çalışıyorum hele adet olana kadar...ama bu kan testi yıktı beni...böylelikle 5. deneme de bitti...herkes etrafımdaki 2. 3. denemede evladına kavuşuyor...çok canım acıyor

Hic öyle deme benim 18.ay sorun yok bisey yok ama bebek de olmuyor olmuyor allah sabrını veriyor canım sakin ol

kızlar bu ay hsg çekildi. tahmini adet tarihim bugun. eger adet olursam kesin bu ay tüp bebege baslıcaz.. ama inşallah olmam adet. Allahım herkesim gönlüne göre versinn

kızlar bu ay hsg çekildi. tahmini adet tarihim bugun. eger adet olursam kesin bu ay tüp bebege baslıcaz.. ama inşallah olmam adet. Allahım herkesim gönlüne göre versinn

Hayirlisiyla guzel haberlerini alalim canim. Insallah tup bebege gerek kalmaz, kuzun sana kendiliginden gelir:)

Kızlar bat 17 haziran son 8 gün bu sabahta erken gebelik testi yaptım çıkmadı kanda baktırsam çıkarmı çok sabırsızlanıyorum

Kizlar bnm batim 27haziran yumrtlama tarihim bnm takvime gore dun basladi ama bnde hic hassasiyetlikyok cok rahatim bu ay yumurtlama olmayacak galiba ama ben yinede gun asiri calismalr yapiyoruz ole birsey varmidir yumurtlamam olmama gibi;(

Kızlar bat 17 haziran son 8 gün bu sabahta erken gebelik testi yaptım çıkmadı kanda baktırsam çıkarmı çok sabırsızlanıyorum

Serpilcigim adet dongunu bilmiyorum ama benim 22, bat 13 haziran dun kan testi yaptirdim 0,3 cikti, doktor dongun kisa oldugu icin daha olsa bile 2+4 cikmaz dedi. Mutlaka adeti gecmesi gerekiyormus. Benim durumum icinde en az 1 hafta beklemelisin dedi. Yerlesme olmadan kan degeri yukselmiyormus. Seni dongun kac gun canim?

kızzz kaç hamıle gectı elınden

saymadim abla ama baya hamisler doldu topigimde cok sukur ki kimin icin dua etsem hamislik haberini aliyorum :)
bu beni cook mutlu ediyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
dogumdan sonra da burada olucam birakmiycam kimseyi

saymadim abla ama baya hamisler doldu topigimde cok sukur ki kimin icin dua etsem hamislik haberini aliyorum :)
bu beni cook mutlu ediyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
dogumdan sonra da burada olucam birakmiycam kimseyi
bırakma kuzum benım bana dua etmeyı bırakma haa hayırlısıyla kucagımıza alalım bız de

bırakma kuzum benım bana dua etmeyı bırakma haa hayırlısıyla kucagımıza alalım bız de

senin durumun ozel abla senin hamisligin sonuna kadar devam edicem dualarima
saglikla kucagina alip bebisin fotosunu gordugum zaman tamam olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…