ay ne guzel yazmissin tesekkurler. Ben de eger bu sefer olmazsa bir dahakine ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum. Hayirlisi. Bu aralar iste yogunlasiyor artik ona odaklanirim ben de dedigin gibi :) tekrardan cok tesekkurler :)
Umudumu yitirmemeye çalışıyorum hele adet olana kadar...ama bu kan testi yıktı beni...böylelikle 5. deneme de bitti...herkes etrafımdaki 2. 3. denemede evladına kavuşuyor...çok canım acıyor
Bata 1 hatta geçen ay erken gelmisti ona göre 2 gün gectiHu huuuu, BAT a az kalan hatunlar neredesiniz yahuuu???
Tabiki saat gibi isleyen adetim sasmadi ve adet oldum. Neyse artik oteki sefere
kızlar bu ay hsg çekildi. tahmini adet tarihim bugun. eger adet olursam kesin bu ay tüp bebege baslıcaz.. ama inşallah olmam adet. Allahım herkesim gönlüne göre versinn
inşallah ablacımm,, inşallah kimseye gerek kalmaz o kadar çok dua ediyorum ki :) rabbim herşeyin hayrlısını versin..Hayirlisiyla guzel haberlerini alalim canim. Insallah tup bebege gerek kalmaz, kuzun sana kendiliginden gelir:)
kızlar bu ay hsg çekildi. tahmini adet tarihim bugun. eger adet olursam kesin bu ay tüp bebege baslıcaz.. ama inşallah olmam adet. Allahım herkesim gönlüne göre versinn
ayy insallah bebegim :)
içimde bi his var çok heycanlıyım bekliyorum öylebakalım ne olacak
kızzz kaç hamıle gectı elınden:) insallah gelmistir bebis bekliyoruz hayirli haberlerini
Kızlar bat 17 haziran son 8 gün bu sabahta erken gebelik testi yaptım çıkmadı kanda baktırsam çıkarmı çok sabırsızlanıyorum
kızzz kaç hamıle gectı elınden
bırakma kuzum benım bana dua etmeyı bırakma haa hayırlısıyla kucagımıza alalım bız desaymadim abla ama baya hamisler doldu topigimde cok sukur ki kimin icin dua etsem hamislik haberini aliyorum :)
bu beni cook mutlu ediyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
dogumdan sonra da burada olucam birakmiycam kimseyi
Ya sen ne tatli bi hamissin yaaaa:) birakma bizi ebet:)saymadim abla ama baya hamisler doldu topigimde cok sukur ki kimin icin dua etsem hamislik haberini aliyorum :)
bu beni cook mutlu ediyor rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
dogumdan sonra da burada olucam birakmiycam kimseyi
inşallah gelmiştir.. allahım saha hayırlı doğumlar nasip etsinnn :):) insallah gelmistir bebis bekliyoruz hayirli haberlerini
bırakma kuzum benım bana dua etmeyı bırakma haa hayırlısıyla kucagımıza alalım bız de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?