Ya sen ne tatli bi hamissin yaaaa:) birakma bizi ebet:)
inşalla
inşallah gelmiştir.. allahım saha hayırlı doğumlar nasip etsinnn :)
kızlar bu ay hsg çekildi. tahmini adet tarihim bugun. eger adet olursam kesin bu ay tüp bebege baslıcaz.. ama inşallah olmam adet. Allahım herkesim gönlüne göre versinn
suphecisirine canım 25 benim döngüm baktırıyıımı ne dersin erken gebelikte çıkmıyor
benimde hsgden sonra ilk adetim olacak ama daha gelmedi. gecen ay 23.gün lekelnmeler baslamisti 25.de sökmüstü adetim. bu ay 27.gnüm bugün hala tik yok belirti yok ayyy dilimi issirayim da gelmesin bebek gelsin =(
Gelmesin, gelmesin. Kuzu gelsin, bal yanakli kuzu gelsin sana:)
benim döndüm 27 gün. ve bugun 27. gün ama içimde bi gariplik var anlatamam yaa. ayy inş bebeğimiz gelir... :)benimde hsgden sonra ilk adetim olacak ama daha gelmedi. gecen ay 23.gün lekelnmeler baslamisti 25.de sökmüstü adetim. bu ay 27.gnüm bugün hala tik yok belirti yok ayyy dilimi issirayim da gelmesin bebek gelsin =(
benim döndüm 27 gün. ve bugun 27. gün ama içimde bi gariplik var anlatamam yaa. ayy inş bebeğimiz gelir... :)
Cnm benimm senin dualari kabul olcak insallahsenin durumun ozel abla senin hamisligin sonuna kadar devam edicem dualarima
saglikla kucagina alip bebisin fotosunu gordugum zaman tamam olucak
Cnm benimm senin dualari kabul olcak insallah
insallaaaahhh canim yaaa allahim o mutlu günü yasatsin bize.
gece cok acaip bi ruya gordum, benim cok sevdigim bir yengem var o beni elimden tutmus cok buyuk bir zaad varmis onun yanina götürüyo bu kiz gunahkar diyor temizlenmesi lazim gunahlarindan diyor. adam beni okuyor ufluyor birseyler yapiyor artik temizsin kizim gunahlarindan kurtuldun diyor. uyanir uyanmaz hamile miyim dedim acaba. hani dogumda gunahlarin dokulurmus ya,. o aklima geldi ayy ne biliyimmm
Hayirlisi cnm benim icimden de erkek geciyo bakalim yaainsallah abla saglikla kucaginiza alirsiniz insallah ama ben eminim guclu olucak ve icimden kiz geciyor :)
insallaaaahhh canim yaaa allahim o mutlu günü yasatsin bize.
gece cok acaip bi ruya gordum, benim cok sevdigim bir yengem var o beni elimden tutmus cok buyuk bir zaad varmis onun yanina götürüyo bu kiz gunahkar diyor temizlenmesi lazim gunahlarindan diyor. adam beni okuyor ufluyor birseyler yapiyor artik temizsin kizim gunahlarindan kurtuldun diyor. uyanir uyanmaz hamile miyim dedim acaba. hani dogumda gunahlarin dokulurmus ya,. o aklima geldi ayy ne biliyimmm
Hayirlisi cnm benim icimden de erkek geciyo bakalim yaa
Ruya gordum o gunden beri oyle hissediyorum :)saglikli olsunda gerisi bos :) ilk cocuk sonucta
kızzz bende bugün rüya gördüm bi göl gibi su birikintisi vardı parkta bi adam oltayla balık tutuyodu . bi sürü balık vardı gölde bi tane en büyüğünü ben tuttum sonra eşim daha büyük buldu o tuttu bi tanede.. hayırlara çıksın rüyan canmm. etkilendim vallahi senin rüyandannn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?