Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bu ay hsg çekildi. tahmini adet tarihim bugun. eger adet olursam kesin bu ay tüp bebege baslıcaz.. ama inşallah olmam adet. Allahım herkesim gönlüne göre versinn

benimde hsgden sonra ilk adetim olacak ama daha gelmedi. gecen ay 23.gün lekelnmeler baslamisti 25.de sökmüstü adetim. bu ay 27.gnüm bugün hala tik yok belirti yok ayyy dilimi issirayim da gelmesin bebek gelsin =(

suphecisirine canım 25 benim döngüm baktırıyıımı ne dersin erken gebelikte çıkmıyor

Gel azicik daha bekle. Husran olmasin. Destek olalim biz sana beklemende. Benim 4 gunum kaldi. 4 gun beraber bekleriz sonra hep destek tam destek:)) benim de erkende birsey cikmadi ovulasyon bata 6 kala kopkoyu cikti, birkac belirtime guvenip yaptirdim ama moral bozuklugu oldu. Doktorda beklemelisin dedi. Ama illa yaptiricam dersen oyle de destek olurum yani:))

suphecisirine canım çok tşkr ederim destekleriniz için tamam canım bekliycem bende aynı gün beraber yaptıralım inşallah güzel haberler alırız hepimiz ama erken gebelik testine devam:)) edeyim eczaneyim bütün gün testler bana bakıyor ben onlara dayanamayıp yapıyorum

benimde hsgden sonra ilk adetim olacak ama daha gelmedi. gecen ay 23.gün lekelnmeler baslamisti 25.de sökmüstü adetim. bu ay 27.gnüm bugün hala tik yok belirti yok ayyy dilimi issirayim da gelmesin bebek gelsin =(
benim döndüm 27 gün. ve bugun 27. gün ama içimde bi gariplik var anlatamam yaa. ayy inş bebeğimiz gelir... :)

benim döndüm 27 gün. ve bugun 27. gün ama içimde bi gariplik var anlatamam yaa. ayy inş bebeğimiz gelir... :)

insallaaaahhh canim yaaa allahim o mutlu günü yasatsin bize.
gece cok acaip bi ruya gordum, benim cok sevdigim bir yengem var o beni elimden tutmus cok buyuk bir zaad varmis onun yanina götürüyo bu kiz gunahkar diyor temizlenmesi lazim gunahlarindan diyor. adam beni okuyor ufluyor birseyler yapiyor artik temizsin kizim gunahlarindan kurtuldun diyor. uyanir uyanmaz hamile miyim dedim acaba. hani dogumda gunahlarin dokulurmus ya,. o aklima geldi ayy ne biliyimmm

allah hayirlara vesile etsin insallah hamilesindir bende hamile kaldigim ay kendimi hep hamis gorurdum :)

kızzz bende bugün rüya gördüm bi göl gibi su birikintisi vardı parkta bi adam oltayla balık tutuyodu . bi sürü balık vardı gölde bi tane en büyüğünü ben tuttum sonra eşim daha büyük buldu o tuttu bi tanede.. hayırlara çıksın rüyan canmm. etkilendim vallahi senin rüyandannn..

hayirlara vesile olsun canim ruyalarimiz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…