- 18 Aralık 2014
- 251
- 235
- 103
inşallah canım. bu ay inşallah en güzel babalar günü hediyelerini veririz babalara...hayirlara vesile olsun canim ruyalarimiz... :)
aynen canim cok sukur en azindan duzensiz degil. Hayirlisi artik calisicaz. 17-27 haziran da kampa giriyorumolsun uzulme bebegim en azindan yumurtluo ve regl oluyorsun bir sonraki aya insallah
aynen canim cok sukur en azindan duzensiz degil. Hayirlisi artik calisicaz. 17-27 haziran da kampa giriyorum
canim sen hamile kalmadan once yumurtlamani kendin mi takip etmistin ovulasyon kiti mi kullanmistin?hadi bakalim insallah olucak stres yapma yumurtlamani etkilemesin gelsin saglikli yumurtalar sonra gelsin bebisler :)
canim sen hamile kalmadan once yumurtlamani kendin mi takip etmistin ovulasyon kiti mi kullanmistin?
oy masallah. Ya ben kararsizim kit kullanmakta cunku hani adetim cok duzenli akintidan da anlayabiliyorum aslinda yumurtlamayi. Neyse bu ay da oyle deniyelim olmazsa ben de kit alirim :) cok tesekkurler. masallah az kalmis bebise (gerci bize az sana gore de zaman cok yavas geciyordur) :)11 ay denedik tutturamadik 12.ay arkadasimin tavsiyesi uzerine laboquick ovulasyon kiti aldim kullandigim ilk ay geldi kizim :)
galiba ben adet oluyorumküçücük bi kahverengi leke gelmiş. artık bütün ümidim tüp bebek insallah güzel tüp bebek haberlerimi veririm size...
oy masallah. Ya ben kararsizim kit kullanmakta cunku hani adetim cok duzenli akintidan da anlayabiliyorum aslinda yumurtlamayi. Neyse bu ay da oyle deniyelim olmazsa ben de kit alirim :) cok tesekkurler. masallah az kalmis bebise (gerci bize az sana gore de zaman cok yavas geciyordur) :)
inşallah yerleşmedir. azcık bi çok açık renk kahverengilik geldi. yarın belli olur herşeyy. ama hiç ümidim yokdevami gelmezse yerlesme lekesi olabilir yasadim biliorum
inşallah yerleşmedir. azcık bi çok açık renk kahverengilik geldi. yarın belli olur herşeyy. ama hiç ümidim yok
çalışıyorum malesefimkanin varsa yat uzan ayakta durma ne olur
ne olmaz
çalışıyorum malesefişteyim
hayrlısı bakalımanladim canim insallah bisi olmaz sen genede altina pedini koyda bakalim ne olacak
allah hayirlara vesile etsin insallah hamilesindir bende hamile kaldigim ay kendimi hep hamis gorurdum :)
iki gün önce rüyamda gebelik testi yaptım ve iki cizgiyi gördüm. cizgiler hemen belirdi sonra kendime dedim ne cabuk belli oldu bu sonuc. cizgi cok netti. rüya gercek cikacakmi bakalım :)
yarın adet olmam gerekiyor ama hic bir belirti yok. ne adet öncesi belirti var ne hamilelik öncesi. son iki üc aydır adet öncesi hep hafif migde bulantısı olurdu ama bu sefer o da yok.
insallah bu ay olmustur ve bende hamileler grubuna katılırım.
canım bende adetime 4 gün varken rüyamda çiftçizgi görmüştüm sonra uyandım test yaptım kıl gibi bi silik çizgi gördüm. bir gün snra tekrar yaptım braz daha netleşmişti daha sonra kanda baktrdım b hcg 52 geldi. allah gönlüne göre versiniki gün önce rüyamda gebelik testi yaptım ve iki cizgiyi gördüm. cizgiler hemen belirdi sonra kendime dedim ne cabuk belli oldu bu sonuc. cizgi cok netti. rüya gercek cikacakmi bakalım :)
yarın adet olmam gerekiyor ama hic bir belirti yok. ne adet öncesi belirti var ne hamilelik öncesi. son iki üc aydır adet öncesi hep hafif migde bulantısı olurdu ama bu sefer o da yok.
insallah bu ay olmustur ve bende hamileler grubuna katılırım.
Malesef az önce kirmizilar geldicanım bende adetime 4 gün varken rüyamda çiftçizgi görmüştüm sonra uyandım test yaptım kıl gibi bi silik çizgi gördüm. bir gün snra tekrar yaptım braz daha netleşmişti daha sonra kanda baktrdım b hcg 52 geldi. allah gönlüne göre versin
GÜNÜN GEÇTİKTEN SONRA MI YAPTIRDIN TAHLİLİkan tetsinde b hcg 52.74 :) iki gun snra tekrar baktrcam umarım sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?