Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aynen canim cok sukur en azindan duzensiz degil. Hayirlisi artik calisicaz. 17-27 haziran da kampa giriyorum
hadi bakalim insallah olucak stres yapma yumurtlamani etkilemesin gelsin saglikli yumurtalar sonra gelsin bebisler :)

Reactions: nyv
canim sen hamile kalmadan once yumurtlamani kendin mi takip etmistin ovulasyon kiti mi kullanmistin?

11 ay denedik tutturamadik 12.ay arkadasimin tavsiyesi uzerine laboquick ovulasyon kiti aldim kullandigim ilk ay geldi kizim :)

11 ay denedik tutturamadik 12.ay arkadasimin tavsiyesi uzerine laboquick ovulasyon kiti aldim kullandigim ilk ay geldi kizim :)
oy masallah. Ya ben kararsizim kit kullanmakta cunku hani adetim cok duzenli akintidan da anlayabiliyorum aslinda yumurtlamayi. Neyse bu ay da oyle deniyelim olmazsa ben de kit alirim :) cok tesekkurler. masallah az kalmis bebise (gerci bize az sana gore de zaman cok yavas geciyordur) :)

akintindan anliyorsan sorun yok ben anlamiyordum ve regl duzensiz 28 30 arasi idi.
ben regl hemen sonra basladim 17.gun pozitif verdi.
ogle yaparsin allah razi olsun evet az kaldi geciyor banada sanki daha dun haberini almis gibiyim sadece gobis buyuyunce uyku cok oluyor halsizlik..
bana ilk 3 ay gecmedi kusmaktan.. cok sukur zaman gecio

allah hayirlara vesile etsin insallah hamilesindir bende hamile kaldigim ay kendimi hep hamis gorurdum :)

iki gün önce rüyamda gebelik testi yaptım ve iki cizgiyi gördüm. cizgiler hemen belirdi sonra kendime dedim ne cabuk belli oldu bu sonuc. cizgi cok netti. rüya gercek cikacakmi bakalım :)

yarın adet olmam gerekiyor ama hic bir belirti yok. ne adet öncesi belirti var ne hamilelik öncesi. son iki üc aydır adet öncesi hep hafif migde bulantısı olurdu ama bu sefer o da yok.

insallah bu ay olmustur ve bende hamileler grubuna katılırım.

canım bende adetime 4 gün varken rüyamda çiftçizgi görmüştüm sonra uyandım test yaptım kıl gibi bi silik çizgi gördüm. bir gün snra tekrar yaptım braz daha netleşmişti daha sonra kanda baktrdım b hcg 52 geldi. allah gönlüne göre versin

Malesef az önce kirmizilar geldi

Rüyam gerceklesmedi.. gelecek aya cikar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…