Her ay 10 11 gibi adet olurdum aşılama yaptirmistim dün test yaptiracaktim sabah adet ağrısı ile uyaninca gitmekten vazgeçtim nasıl olsa olacak diye.dun gece çok az bir pembemsi bir akinti baya hafif.oysa bu ay çok umutluydum kasikta batma koku hassasiyeti falan epey vardı. Ki bu benim 3.cu asilamamdi diğerlerinde böyle bişey olmamıştı.bu saat oldu gelen de olmadı hala.midem de aşırı bir bulantı bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım bulantidan.
pembe akıntı gelmişti demişsin peşine bişi gelmemiş yerleşme kanaması olabilir..
1 2 gün bekle olmazsan test yap canım inşallah vardır ama
Inşallah öyledir çok sağolun çok umutluydum düne kadar dün yerle bir olmuştu bugün yeniden yeserttin
öğle kırmızıları görmeden yerle bir olmasın canımın içi
Az sabır Gerektiriyor bu işler :)
Sen kendini yorma ağır iş yapma da Belki Bebiş vardır ne olur neolmaz
senin değerin ne zaman 60.73 çıkmıştı canım.benim adetimin 4.günüydü dün ve değerim 97 çıktı kızımda adetimin8.günü 666 çıkmıştı o yüzden düşük mü acaba diyorumgebelik var nasil konusmus ogle..
5ten yukarsi pozitif..
60.73 ile hamilesiniz denmisti bana..
2 gun sonra degee ikiye katlar ise saglikli gebelik deniyo.
merak etme katlar canim
Evet sabır canimda 2 senedir istiyorum artık bana da Yoldaş olsun istiyorum evde tek başıma da olunca daha da sabırsızlıkla bekliyorum.Siz hamilesiniz bana da dua edin şu mübarek cuma saatinde
benim 3 gün kala 60.73 tüsenin değerin ne zaman 60.73 çıkmıştı canım.benim adetimin 4.günüydü dün ve değerim 97 çıktı kızımda adetimin8.günü 666 çıkmıştı o yüzden düşük mü acaba diyorum
bilemiyorum inş.geç döllenmedir de bebişim benimle kalırbenim 3 gün kala 60.73 tü
Regl günü yerleşme kanaması gibi bişi yaşadım koştuk hemen 244.02 idi o yüzden.. belki senin Geç döllenmedir
kanaman yoksa neden gitsin ki..bilemiyorum inş.geç döllenmedir de bebişim benimle kalır
kanaman yoksa neden gitsin ki..
sen genede dkkat et kendine 2 gün sonra yenilersin test/QUOTE]
kanamam yok canım.yine bekleyeceğim o zaman içimden bi ses bebein seninle diyor ama hayırlısı .dua eder misin benim için sen hamişsin
Bende evde yanlızım kızcem banada arkadaş olucak hep ögle diyorum :)
inşallah ederim tabiki arkadaşım zaten her hareketinde şükür edip olmayanlara nasip et allahım diliyorum :)
İNŞALLAH canım allah razı olsun birtanemAllah razı olsun Canım benimde dualarimda olacaksın kolay çabuk bir doğum yaparsın inşallah
benim sürekli ogle ilk koyu kahverengi gelio sonra kırmızıa çeviriyor kurcalıyorsa doktora görün birtanem ne olur neolmazhahaha bir ustekini yazmamla kanamam normale dondu ay keske biraz daha bekleseymisimama kafami kurcalamiyor degil yani neden boyle kahverengi akinti oluyor bastan?
aynen oyle canim cok sukur oldum da rahatladim. Boyle siskinlik oluyor en azindan o gecicek simdi :)benim sürekli ogle ilk koyu kahverengi gelio sonra kırmızıa çeviriyor kurcalıyorsa doktora görün birtanem ne olur neolmazhayırlısı olsun genede regl oluyorsun ya en azından ona sevin kimisi olmuyor o kötü
evet sökülünce rahatlarsın bir dahaki ay sıkı bir çalışma için bol bol enerji toplaaynen oyle canim cok sukur oldum da rahatladim. Boyle siskinlik oluyor en azindan o gecicek simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?