Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

pembe akıntı gelmişti demişsin peşine bişi gelmemiş yerleşme kanaması olabilir..
1 2 gün bekle olmazsan test yap canım inşallah vardır ama

Inşallah öyledir çok sağolun çok umutluydum düne kadar dün yerle bir olmuştu bugün yeniden yeserttin

öğle kırmızıları görmeden yerle bir olmasın canımın içi
Az sabır Gerektiriyor bu işler :)
Sen kendini yorma ağır iş yapma da Belki Bebiş vardır ne olur neolmaz

öğle kırmızıları görmeden yerle bir olmasın canımın içi
Az sabır Gerektiriyor bu işler :)
Sen kendini yorma ağır iş yapma da Belki Bebiş vardır ne olur neolmaz

Evet sabır canimda 2 senedir istiyorum artık bana da Yoldaş olsun istiyorum evde tek başıma da olunca daha da sabırsızlıkla bekliyorum.Siz hamilesiniz bana da dua edin şu mübarek cuma saatinde

gebelik var nasil konusmus ogle..
5ten yukarsi pozitif..
60.73 ile hamilesiniz denmisti bana..
2 gun sonra degee ikiye katlar ise saglikli gebelik deniyo.
merak etme katlar canim
senin değerin ne zaman 60.73 çıkmıştı canım.benim adetimin 4.günüydü dün ve değerim 97 çıktı kızımda adetimin8.günü 666 çıkmıştı o yüzden düşük mü acaba diyorum

Evet sabır canimda 2 senedir istiyorum artık bana da Yoldaş olsun istiyorum evde tek başıma da olunca daha da sabırsızlıkla bekliyorum.Siz hamilesiniz bana da dua edin şu mübarek cuma saatinde

Bende evde yanlızım kızcem banada arkadaş olucak hep ögle diyorum :)
inşallah ederim tabiki arkadaşım zaten her hareketinde şükür edip olmayanlara nasip et allahım diliyorum :)

senin değerin ne zaman 60.73 çıkmıştı canım.benim adetimin 4.günüydü dün ve değerim 97 çıktı kızımda adetimin8.günü 666 çıkmıştı o yüzden düşük mü acaba diyorum
benim 3 gün kala 60.73 tü
Regl günü yerleşme kanaması gibi bişi yaşadım koştuk hemen 244.02 idi o yüzden.. belki senin Geç döllenmedir

Bende evde yanlızım kızcem banada arkadaş olucak hep ögle diyorum :)
inşallah ederim tabiki arkadaşım zaten her hareketinde şükür edip olmayanlara nasip et allahım diliyorum :)

Allah razı olsun Canım benimde dualarimda olacaksın kolay çabuk bir doğum yaparsın inşallah

son 4 gün
kasiklarimdaki agrimi diyim sizi mi bilemedim
öyle tuhaf ki ilk defa hissediyorum böyle bişiyi
şüphelendiriyor beni bakalim hayirlisi...

ay kizlar ya! hani adetim saat gibi demistim ya 8 haziran da pembe akintim geldi sonrasinda boyle kahverengi akintim oluyor son iki seferdir boyle. Esimle denemelere basladigimizdan beri yani. Gecen ay oldugumda ilk 3 gun kahverengi akinti olmustu hatta acaba yerlesme kanamasi mi diye dusunmustum ucuncu gun normal adet kanamasina cevirdi. Bu seferde gene ayni sekilde bakalim bugun artik normal kanamaya cevirir diye umut ediyorum. Neden oyle oluyor ki bir bilgisi olan var mi

hahaha bir ustekini yazmamla kanamam normale dondu ay keske biraz daha bekleseymisim ama kafami kurcalamiyor degil yani neden boyle kahverengi akinti oluyor bastan?

hahaha bir ustekini yazmamla kanamam normale dondu ay keske biraz daha bekleseymisim ama kafami kurcalamiyor degil yani neden boyle kahverengi akinti oluyor bastan?
benim sürekli ogle ilk koyu kahverengi gelio sonra kırmızıa çeviriyor kurcalıyorsa doktora görün birtanem ne olur neolmaz hayırlısı olsun genede regl oluyorsun ya en azından ona sevin kimisi olmuyor o kötü

benim sürekli ogle ilk koyu kahverengi gelio sonra kırmızıa çeviriyor kurcalıyorsa doktora görün birtanem ne olur neolmaz hayırlısı olsun genede regl oluyorsun ya en azından ona sevin kimisi olmuyor o kötü
aynen oyle canim cok sukur oldum da rahatladim. Boyle siskinlik oluyor en azindan o gecicek simdi :)

Slm kızlar bata 5 gün var dayanamadım bugün gene kan testi yaptım 2.nin aldında çıktı bu ay ümit yok bende önümüzdeki ay doktora gidecem artık

Eklentiler

• image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 204
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…