sen genede Regl bekle gelmezse test yaparsın..Slm kızlar bata 5 gün var dayanamadım bugün gene kan testi yaptım 2.nin aldında çıktı bu ay ümit yok bende önümüzdeki ay doktora gidecem artık
sen genede Regl bekle gelmezse test yaparsın..
Forumda bir arkadaşım regl günü kan verdi negatif.
Regl 15 gün geçikti kız artık patlıycam dedi dedik test al idrar çok geçikmiş o ara köydeydi zor bela bir eczane bulmuş almış yaptı pozitif net hemde
sonra döndüler köyden kan verdi baya yüksek çıktı beta hcgsi
şu aralar doğum yapmış olabilir ben hamiş bile degildim çünkü :) düşün neler oluyor
ablam gelmiş yahu iyiyim abla sen nasılsın nasıl gidiyorHeyyy turtammm napiosunnn
allah hepimizden razı olsun canım benim kendini üzme bende üzülüyorum gerçekten.. Sizlerle tanışmak yazışıp Dertlerinize ortak olmak destek olmak kadar güzel bişi yok benimde arkadaşa ihtiyacım oluyor ve sağolsun sizlerle muhabbet sohbet derken ihtiyacım karsılanıyor hepinizi kardeş, abla gibi görüyorum yaşım ufak ondan sanırım..POWERHACK canım allah razı olsun senden umudumu her yitirdiğimde tekrar umut veriyosun senin hakkını ödenmez cnm iyiki bu topigi açmışsın bazen kendimize bile itiraf etmeye cesaret edemediğimiz şeyleri burda paylaşıyoruz burdaki dostluklar hiç biyerde yok saol canım benim
allah hepimizden razı olsun canım benim kendini üzme bende üzülüyorum gerçekten.. Sizlerle tanışmak yazışıp Dertlerinize ortak olmak destek olmak kadar güzel bişi yok benimde arkadaşa ihtiyacım oluyor ve sağolsun sizlerle muhabbet sohbet derken ihtiyacım karsılanıyor hepinizi kardeş, abla gibi görüyorum yaşım ufak ondan sanırım..
hayata her zaman pozitif bakmak lazım bazen bu yönüme eşimde şaşırıyor ama ögle :)
halbuki okadar olumsuzluklar gördüm ki Sanırım beni onlar Güçlendirdi..
İyiki varsınız sizlerde rabbim hepimizi vicut ve akıl saglıgı versin Gerisi Bir şekilde halloluyor kızlar
bıraz telaşlanmıstım kendı kendıme ama test yapturdım yıne bugun rahatladım ıyı gıdıyo sukurrrablam gelmiş yahu iyiyim abla sen nasılsın nasıl gidiyor
bıraz telaşlanmıstım kendı kendıme ama test yapturdım yıne bugun rahatladım ıyı gıdıyo sukurrr
yok çarşamba 647 ıdı bugun 1474 çıktı dr gayet ıyı neresı yavas bunun dedıallah iyilik versin abla aman siz iyi olunda neden durduk yere telas yaptin ki :)
yavas yukselme konusumu yoksa
konusmustuk ya onu kafana takma demistim
yok çarşamba 647 ıdı bugun 1474 çıktı dr gayet ıyı neresı yavas bunun dedı
telaşım sabah kalktım ne kasık agrısı ne bısey hıcbı yerım agırmıyo gebelık durdu dıye korktum
ayy ewet daha da ölçturmuycem zatennn ınsallah boyle devam edecek guzel artmıs dı mı ıkı gundeoo masallah baya artmis :)
korkma abla her zaman agrin sancin olucak die bisi yok benim hic olmuyordu takma fazla kafana oluruna birakbebiste saglikla buyusun
ayy ewet daha da ölçturmuycem zatennn ınsallah boyle devam edecek guzel artmıs dı mı ıkı gunde
zaten bı kucuk mınık bı kese gorduk salı ya da çarşamba gel dedı drum bakalım o gun keseyı net goruruz sanırım bı hafta sonra da kalp için gıderızzzguzel artmis abla icini ferah tut.
zaten bı kucuk mınık bı kese gorduk salı ya da çarşamba gel dedı drum bakalım o gun keseyı net goruruz sanırım bı hafta sonra da kalp için gıderızzz
hadı bakalım yhaa iyi gecıyo vakıt aslında 11 gun oldu ogrenelimasallah size
insallah goruceksin abla evet keseden 1 hafta sonra bebis ve kalp atisi oluyor
hadı bakalım yhaa iyi gecıyo vakıt aslında 11 gun oldu ogreneli
ayyy ewettt resmını eyecanla beklıyorum minik kızçenınnn:) zaman hizli geciyor valla abla daha dun ogrendim gibi bak simdi dogmasini bekliyoruz hazirliklar felan
ayyy ewettt resmını eyecanla beklıyorum minik kızçenınnn
6 haftası daha var ayy ne kadar azzzzz geldı kız vakıtttdogsun da yollarim teyzesi
6 haftası daha var ayy ne kadar azzzzz geldı kız vakıttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?