Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Slm kızlar bata 5 gün var dayanamadım bugün gene kan testi yaptım 2.nin aldında çıktı bu ay ümit yok bende önümüzdeki ay doktora gidecem artık
sen genede Regl bekle gelmezse test yaparsın..
Forumda bir arkadaşım regl günü kan verdi negatif.
Regl 15 gün geçikti kız artık patlıycam dedi dedik test al idrar çok geçikmiş o ara köydeydi zor bela bir eczane bulmuş almış yaptı pozitif net hemde
sonra döndüler köyden kan verdi baya yüksek çıktı beta hcgsi
şu aralar doğum yapmış olabilir ben hamiş bile degildim çünkü :) düşün neler oluyor

POWERHACK canım allah razı olsun senden umudumu her yitirdiğimde tekrar umut veriyosun senin hakkını ödenmez cnm iyiki bu topigi açmışsın bazen kendimize bile itiraf etmeye cesaret edemediğimiz şeyleri burda paylaşıyoruz burdaki dostluklar hiç biyerde yok saol canım benim

allah hepimizden razı olsun canım benim kendini üzme bende üzülüyorum gerçekten.. Sizlerle tanışmak yazışıp Dertlerinize ortak olmak destek olmak kadar güzel bişi yok benimde arkadaşa ihtiyacım oluyor ve sağolsun sizlerle muhabbet sohbet derken ihtiyacım karsılanıyor hepinizi kardeş, abla gibi görüyorum yaşım ufak ondan sanırım..
hayata her zaman pozitif bakmak lazım bazen bu yönüme eşimde şaşırıyor ama ögle :)
halbuki okadar olumsuzluklar gördüm ki Sanırım beni onlar Güçlendirdi..
İyiki varsınız sizlerde rabbim hepimizi vicut ve akıl saglıgı versin Gerisi Bir şekilde halloluyor kızlar

POWERHACK amin canım

bıraz telaşlanmıstım kendı kendıme ama test yapturdım yıne bugun rahatladım ıyı gıdıyo sukurrr

allah iyilik versin abla aman siz iyi olunda neden durduk yere telas yaptin ki :)
yavas yukselme konusumu yoksa
konusmustuk ya onu kafana takma demistim

allah iyilik versin abla aman siz iyi olunda neden durduk yere telas yaptin ki :)
yavas yukselme konusumu yoksa
konusmustuk ya onu kafana takma demistim
yok çarşamba 647 ıdı bugun 1474 çıktı dr gayet ıyı neresı yavas bunun dedı

telaşım sabah kalktım ne kasık agrısı ne bısey hıcbı yerım agırmıyo gebelık durdu dıye korktum

yok çarşamba 647 ıdı bugun 1474 çıktı dr gayet ıyı neresı yavas bunun dedı

telaşım sabah kalktım ne kasık agrısı ne bısey hıcbı yerım agırmıyo gebelık durdu dıye korktum

oo masallah baya artmis :)
korkma abla her zaman agrin sancin olucak die bisi yok benim hic olmuyordu takma fazla kafana oluruna birak bebiste saglikla buyusun

oo masallah baya artmis :)
korkma abla her zaman agrin sancin olucak die bisi yok benim hic olmuyordu takma fazla kafana oluruna birak bebiste saglikla buyusun
ayy ewet daha da ölçturmuycem zatennn ınsallah boyle devam edecek guzel artmıs dı mı ıkı gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…