Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hmm kaçıncı haftada atılıyor dikiş?
benim normal doğum gözüküyor abla başı kanalın girişinde 40 ı bulmaz dedi doktorumuz..
şansa bak :)
en fazla on gun erken dogar cnm o da normal zaten 38 haftadan sonra heran gelebılır cnm 12. haftada atrılacak ınsallah görururz o gunlerı

en fazla on gun erken dogar cnm o da normal zaten 38 haftadan sonra heran gelebılır cnm 12. haftada atrılacak ınsallah görururz o gunlerı

ınşallah abla bn hala inanıyorum ama göreceksin hatta sağlıkla doğacak hayırlısı ile..
Evet 37 38 den sonra her an gelebilir.. :)

Son düzenleme:
Hanimlar bana da yardimci olurmusunuz
Bat'a 2 kaldi 3 kala yani dun kan testi yaptirdim 0.742 cikti ve bir daha ne zaman test yaptirsam yukselirmi gibi sorular beynimi yiyor? Bol hamisli bir topik oldugundan size de sormak istedim.. sizce yukselebilecek bir deger mi ?
Benim sat 15 mayis..
30 mayista yumurtam catladi dr gitmistim cunku o gun..
Ve 30 mayis itibariyle bir hafta suren kanamam oldu.. ilk bi kac gun lekelenme gibiydi son 3 gun adet gibiydi..
simdi de akintim ve vajinada suurekli islaklik var ayrica kasiklarimda batma..
biliyorum bu degerle hamilelik belirtisi gibi degil ama ne bilim iste..
cok uzun oldu ama yardimci olursaniz cok sevinirim..

Canım Regl Geçikince Tekrarlarsın 0.742 baya düşük bir deger Hani şöyle 2.00 3.00 gibi bişi olsaydı bir umit bekle derdim sen genede regl için hazırlı olsun. umarım en kısa zamanda gelir meleğin... :)

merhaba hanımlar benim ovulasyon testi ile ilgili bi sorum olacaktı 24 mayıs sat geçen ay 28 günde oldum normalde 30 günde oluyorum. benim sorum 6 7 haziran gibi akıntım geldi ama test yaptım silik çıkıyordu devam ettim yapmaya en koyu 10 11 de çıktı teste şimdi ben 6 7 si gibi mi yumurtladım yoksa 10 11 mi yardımcı olun lütfen daha önce hiç başıma gelmedi akıntım geldiği zaman genelde testtede çıkardı ne yapacağımı bilemedim en sonda 9unu değerlendirdik eşimle ayrı yerlere gitmek zorunda kaldık şimdi bende merak ediyorum umudum var mı bu ay diye 10 aydır bekliyoruz bebiş

ama testte en koyu 10 11 demişsin tatlım 10 11 i baz alarak hesaplaman lazım..
inşallah vardır onu en iyi rabbim bilir

ama testte en koyu 10 11 demişsin tatlım 10 11 i baz alarak hesaplaman lazım..
inşallah vardır onu en iyi rabbim bilir
evet testte öyle canım inş. hayırlısı artık nasip bakalım olmadı gelecek aya kısmet ayın 22. gelmez artık bana günler geçmez

selam kizlar benim yumurtlama günümden 2 gün sonra kahverengi pembemsi akintim vardi. bugun gitmis. sizce neolabilir? bilen varmi?

selam kizlar benim yumurtlama günümden 2 gün sonra kahverengi pembemsi akintim vardi. bugun gitmis. sizce neolabilir? bilen varmi?
yumurtan çatlamıştır ondandır :)
2 gün çok kısa yerleşme için..
benim bile yumurtlamadan 12 gün sonra yerleşme kanması oldu

yumurtan çatlamıştır ondandır :)
2 gün çok kısa yerleşme için..
benim bile yumurtlamadan 12 gün sonra yerleşme kanması oldu

evet haklisin yumurtlama günüm un ertesi günü yani aksama dogru olmasi cok garibime gitdi sanirim dedigin gibi yumurta catladi :/ uf ja bi ümit belkide yerlesiyodur garibim diye düsünmüstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…