Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım Regl Geçikince Tekrarlarsın 0.742 baya düşük bir deger Hani şöyle 2.00 3.00 gibi bişi olsaydı bir umit bekle derdim sen genede regl için hazırlı olsun. umarım en kısa zamanda gelir meleğin... :)

Ya bu kadar kusurat hic cikmamisti umut dunyasi iste.. beklemek zor regl olsam bukadar sikinti yasamam..

evet haklisin yumurtlama günüm un ertesi günü yani aksama dogru olmasi cok garibime gitdi sanirim dedigin gibi yumurta catladi :/ uf ja bi ümit belkide yerlesiyodur garibim diye düsünmüstüm
olsun belki yerleşirken kanama olmuycak herkezde olucak die bişi yok o

Slm kızlar ben yumurtlama dönemimi vücut ısısıyla takip etmeye başladım bu ay grafiği göre 15.gün yumurtlama oldu ısım yükseldi yarım derece falan 2 hafta aynı düzeylerdeydi bu gün yarım derece daha fırladı acaba tekrar yumurtluyo olabilirmiyim ısı ölćumlerimi her gün aynı sabah saatlerinde aynı yöntemle ölçüyorum?

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım. Adetin 2 gün geçti ama korkuyorum hamile olamazsam diye adet olursam çok büyük bir hayal kırıklığı olur benim için :S

Merhaba bende gün sayanlardanim. En son 14 mayısta adet olmuştum. 4 yaşında kızım var. Normalde 28 günde bir adet olurdum geçen ay 5 günlük gecikme yasadim.bu ay da gecikme mi hamile miyim tereddüretim.

Kizlar sat 16 mayisti ayin 4 ünde yumurtladim ve ayin 10 unda kanda 1, 04. Adete 6 gun vardi sizce erkenmi. Yukselebilirmi. Herkes olsa cikardi demekki yok diyorlar siz bir fikir verin ya

Kizlar sat 16 mayisti ayin 4 ünde yumurtladim ve ayin 10 unda kanda 1, 04. Adete 6 gun vardi sizce erkenmi. Yukselebilirmi. Herkes olsa cikardi demekki yok diyorlar siz bir fikir verin ya

bence yukselebilir tatlim bekle bakalim regl gunu yada gecikince idrarda denersin

Ya birde bana kimse cevap yazmiyor neden acaba
Tatlım beta yerleşme olduktan 10 gün sora yükseliyor sen 6 gün sora yapmışsın olsada çıkmaz en az 10 gün beklenmeli ama sağlıklı bir sonuć isteniyorsa 14.gün test yapılmalı :)

bence yukselebilir tatlim bekle bakalim regl gunu yada gecikince idrarda denersin
E Ekarhan canım ümidini kırmak istemem ama ben 7 gün kala yaptırdım1.2 5 gün kala tekrarladım yine 1.2 ve bugün 3 gün bata erken gebelik ve ucuz gebelik testi yaptım negatif ama inşallah senin artar canım değerin benim bu ay fos çıktı en

Çok umudum yok ama mecburen adeti bekleyeceğim, zaten olmadi bana yine hsg yolu gözuktu kizim hsgden hemen sonra olmustu

günaydın ben bugün evde tekrar test yaptım ovülasyon testi yine çift koyu çizgi çıktı ama hcg o kadar silik çıktı ki umudum kırıldı sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum.yada kist oluştu.yoksa hcg neden silikleşsin.tekrar kan testi yaptıracağım hala adet olmadım

kist degildir de hcg siliklesti ise deger mi dusuyor acaba kimyasal suphesi dogdu banada kan ver bakalim insallah degildir ama :/

Merhaba benimde sat 16 mayıs 30 günde bir adet olurum. Bu sabah aile hekimine gittim kan tahlili için 3-4 gün daha bekle çıkmaya biliyor garanti olsun dedi. Görümceminde adeti geçtikten 18 gün sonra çıkmıştı. Yani beklemekte yarar var inşallah beklediğimizede değecek :)

iyi günler kızlar,
benim 4 günüm kaldı..ilk günlerdeki yaşadığım yoğun duyguyu hissetmiyorum açıkcası ama inşallah olmuştur..dualarınızı bekliyorum

bir de bir sorum olacak..oldu ki döllenme olduysa,acaba bu bekleme sürecinde dikkat edilecek şeyler var mı? yani şuan eğer döllenme olduysa 3 haftalık hamileyim,bu yerleşme sürecinde ne yapmak,ne yiyip ne içmek lazım acaba

inşallah tutunmuştur melegin canım bişi yiyip içmen gerekmiyor ekstra zaten ilk 3 ay annenin vitamin deposundan beslenior cocuk ben bişi yememiştim yani normal beslenmiştim sadece stres ten uzak dur ve bol bol dinlen uzan imkanın varsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…