Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim de bat yarın inşallah olmayiz bi 9 ay canimm :*

POWERHACK canım doktor ilişki günü verd 5/7/9 Haziran ben dün 14 tahlil yaptırdım 0.411 çıktı ve bundan önce yaptığım tahlillerde <0.100 çıkardı umutlanmalımıyım sence yükselir mi bat 24 burada

cok erken yaptirmissin bacim sen yahu :/
5 7 9 demis sen 14unde gitmissin bebisin yerlesmesi 2 hafta suruyor hemen hemen.
yerlestikten sonra ufak ufak hcg salgilaniyor.
sen bat i bekle

Benim de bat yarın inşallah olmayiz bi 9 ay canimm :*
Ah inşallahh ya. Okuduğum yorumlarda falan hissediyormuş kadın hamile olduğunu şuan bende hissediyorum ama bu çok istediğimden de olabilir tabi. Her zamankinden farklıyım inşallah psikolojik olarak kendimi etkileyip yaşamıyorumdur bunları. Sende durum nedir tatlım?

kizlar ya ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum :/ sanirim tutmadi bu ay...belirti var bir kac tane ama hissedemiyorum cokmu erken acaba. hissetmeden hamile olan varmidir acaba

kizlar ya ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum :/ sanirim tutmadi bu ay...belirti var bir kac tane ama hissedemiyorum cokmu erken acaba. hissetmeden hamile olan varmidir acaba

ben varim birtanem :)
adet olucam die 2 paket ped aldim buyuk :)
ama baktim ki hamisim..

ben varim birtanem :)
adet olucam die 2 paket ped aldim buyuk :)
ama baktim ki hamisim..

ayyy ne iyi gelmisdir bebek haberi :) insallah olur nebilim cok cabuk ümitsizlige kapilan birisiydim birde hiss yönünden gercekten belirtileri dikkate alirsam kendimi kandiriyomusum gibi gelio :) seninde cogu gitmis azi kalmis :) isim varmi?

gelmezmi 1 sene bekletti kizce bizi nazliyiz biraz
olmazmi eylul olacak adimiz :)
az kaldi evet bugun odasini boyadik baya baya ev simdiden senleniyor her yerde giysileri puseti battaniyesi dogum cantamizla onun icin canta bebek bezleri emzikler vs :)
rabbim sizlerede yasatsin insallah bu duyguyu bambaska :)

insallah ya hele birde kiz cocugu....cok istiyorum kizim olsun..ama ikinci plan bu önce bi tutsun sonra saglikli olsun en sonundada egoistlik yapip kendim icin birsey istiyorum :) ismi coook güzel darisi insallah tüm anne adaylarina cok tatli heycanlar bunlar etrafimdada birsürü doguma yakin ve doguranlar var :) telaslar heycanlar dogum tarihi benim dogum tarihime yakin olcak :) aslan kizi demek aboo tatli cadi olur kesin :)

valla aslanda olabilir son anda teraziye de donebilir :)
saglikli olsunda ilk evela o esim kiz cok istiyordu kizim olsun diyordu ben erkek demistim ama sonra dedim kiz olursa bana arkadas gerci evlat evlattirda sonra 12.haftada kizcemiz olacagini ogrendik :)
amin canim hayirlisi ile gelsinde..
insallah sizdende hamislik haberi alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…