Benim de bat yarın inşallah olmayiz bi 9 ay canimm :*Merhaba benimde sat 16 mayıs 30 günde bir adet olurum. Bu sabah aile hekimine gittim kan tahlili için 3-4 gün daha bekle çıkmaya biliyor garanti olsun dedi. Görümceminde adeti geçtikten 18 gün sonra çıkmıştı. Yani beklemekte yarar varinşallah beklediğimizede değecek :)
POWERHACK canım doktor ilişki günü verd 5/7/9 Haziran ben dün 14 tahlil yaptırdım 0.411 çıktı ve bundan önce yaptığım tahlillerde <0.100 çıkardı umutlanmalımıyım sence yükselir mi bat 24 burada
Canımsın sen sordum kuzum :)))
Bende standart hep 0.100 dü niye yükselebilir ki başkacok erken yaptirmissin bacim sen yahu :/
5 7 9 demis sen 14unde gitmissin bebisin yerlesmesi 2 hafta suruyor hemen hemen.
yerlestikten sonra ufak ufak hcg salgilaniyor.
sen bat i bekle
Bende standart hep 0.100 dü niye yükselebilir ki başka
Amiiiin kuzum dua et bana değerim yükselsinolabilir o tatlim onemli olan 5 ten yukari cikmasidir.
sen takilma ona zaten baya erken yaptirmissin aceleci seni
stres yapma ki bebisimiz yerlessin
Ben testi pazar günü yaptırdım Çarşamba tekrarlamam Yükseliş olur mu senceolabilir o tatlim onemli olan 5 ten yukari cikmasidir.
Kuzzuşum cevap bekliyorum senden Çarşamba tekrarlıyim mi testiolabilir o tatlim onemli olan 5 ten yukari cikmasidir.
Ben testi pazar günü yaptırdım Çarşamba tekrarlamam Yükseliş olur mu sence
Tamam canımbence yaptirma canim dogal haline birak
Ah inşallahh ya. Okuduğum yorumlarda falan hissediyormuş kadın hamile olduğunu şuan bende hissediyorum ama bu çok istediğimden de olabilir tabi. Her zamankinden farklıyım inşallah psikolojik olarak kendimi etkileyip yaşamıyorumdur bunları. Sende durum nedir tatlım?Benim de bat yarın inşallah olmayiz bi 9 ay canimm :*
kizlar ya ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum :/ sanirim tutmadi bu ay...belirti var bir kac tane ama hissedemiyorum cokmu erken acaba. hissetmeden hamile olan varmidir acaba
ben varim birtanem :)
adet olucam die 2 paket ped aldim buyuk :)
ama baktim ki hamisim..
ayyy ne iyi gelmisdir bebek haberi :) insallah olur nebilim cok cabuk ümitsizlige kapilan birisiydim birde hiss yönünden gercekten belirtileri dikkate alirsam kendimi kandiriyomusum gibi gelio :) seninde cogu gitmis azi kalmis :) isim varmi?
gelmezmi 1 sene bekletti kizce bizi nazliyiz biraz
olmazmi eylul olacak adimiz :)
az kaldi evet bugun odasini boyadik baya baya ev simdiden senleniyor her yerde giysileri puseti battaniyesi dogum cantamizla onun icin canta bebek bezleri emzikler vs :)
rabbim sizlerede yasatsin insallah bu duyguyu bambaska :)
insallah ya hele birde kiz cocugu....cok istiyorum kizim olsun..ama ikinci plan bu önce bi tutsun sonra saglikli olsun en sonundada egoistlik yapip kendim icin birsey istiyorum :) ismi coook güzel darisi insallah tüm anne adaylarina cok tatli heycanlar bunlar etrafimdada birsürü doguma yakin ve doguranlar var :) telaslar heycanlar dogum tarihi benim dogum tarihime yakin olcak :) aslan kizi demek aboo tatli cadi olur kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?