Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

:) negüzel benim esim erkek istiyor tam tersi...erken göstermis fazla nazlanmamis :) hayirlisi canim ya insallah bizlerde birgün böyle hamileligimizi anlatiriz allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin sanada simdiden kolay gelsin canim

Sağol birtanem allah razı olsun inşallah olucak Vakti ve zamanı var herşeyin unutma olur mu?
bnm gibi ortada hiçibr sorun yokken 11 ay boyunca kendimi kasıp Stres yaptım Artık yeter olursa olur dedigim ay 12.ay geldi minik mucize..
Kendini kasma Stres yapma ki Vıcudun güzelce yumurta üretebilsin

Offf bat 27 haziran aslinda adetim duzensiz ama bu sefer coookk umutluyum cunku ovulation gunumu tam olarak bilmediyim için başka birsey yaptim insallah tutar tutarsa size de soylim sizde yapim benim belirtiler 9 gun once başladi ve bugun sabah gogusleri oyle bi sismiştiki ve biraz aciyodu ve bi kaç gundur sutyeni mi giyemiyorum acitiyo okadar kendimden eminim ki bugun idrar testi aldi biliyorum çok erken ama beklicem

bat 27 ise cok var tatlım erkenden test yaparsan üzülürsün az sabret
bu aralar yumurtluo da olabilirsin degerlendir

Merhaba kızlar bende subatta bir düşük yasadim cok ufakti tutunamdi bebis.son ay kendi haline biraktim her ay duzenli gittigim doktorumu aramadim.klomen kullanmadim.stres yapmamaya calistim.gelin görün ki adet yaklaşana kadar.adete 4 gün var.kasik agrilarim var bacagima vuruyor,belim agriyor.adet sivilcelerimde kendini gösterdi.4 gün önceden belirtilerim basladi.ovulasyon koyulasiyor yine.ben ovu testlerine guvenmem ama.sadece 1haziran 10.gün catladi yum onu biliyorum.gebelik testi yapip negatifi gormek de istemiyorum.ovulasyon testlerimi ekledim yinede dun ve bugunku birde siz bakin kizlar.paylastikca rahatlıyor insan:)

Eklentiler

• 20150615_192726.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 245
Aynen canim senin belirtiler neler di :)

Ben 11 ay boş denedim ortada sorun yokken 12.ay arkadaş tavsıyesi uzerine ovulasyon test aldım.
olursa olur olmaz aman yaşım ufak zaten dedim ve onla oyalandım regl 6 gün kala akşamı eşim elini karnıma koydu ben inanıyorum bu kez tuttu dedi durup dururken dedim üzüyorsun ama beni hayatım ya tutmadıysa benim umidim kalmadı dedim ertesi sabah 5 gün kala gebelik testi yaptım evde aşırı silik çizgi bana bakıyordu..
bir yandan gözlerimden akan yaşları siliyordum bir yandan da gülüyordum gözlerim yaşlardan bulandıkça silip tekrardan tekrardan bakıordum :) hala gözlerim yaşarır anlatırken sonra internetten toplu gebelik testi siparişi verdim ve her gün sabah yapıordum ve çizgi git gide artık baya belirginleşmişti 3 gün kala 60.73 ile Gebelik kesinleşti 2 gün sonra bat günü yerleşme lekesi geldi toplamda ovulasyondan 12 gün sonraydı deger 244.02 olmuştu doktor yerleşme lekesi korkma düşük degil demişti ama sen genede 1 hafta yat progestan yazıyorum kullan demişti..
Bizimde Gebelik Hikayemiz böylece başlamış oldu..
Belirti dersen hiçbişi Hissetmedim Sadece Gögüslerim ovulasyondan sonra baya acımış ve şişmişti ama ben onu adete yorumlamıştım ve 2 paket büyük ped almıştım

öğle Diyorsun da ben gebeligimi ovulasyon testi ile hemen hemenögrendim :)
ovulasyondan 9 gün sonra lh ı denemiştim öglesine ve hemen çift çizgi eşit şaşırmıştım aa gene yumurtluyorum ne kadar saçma regl olucam bu yumurtluosun dio deyip atmıştım ertesi gün gebelik testinde silik gördüm 5 gün kala

Cani
Tatlim cok duygulandim
insallah rabim bizede nasip eder bizde o gunleri goruruz hayirlisiyla

Ne bilim canım daha oncede adete yakin koyulasmisti ama bu kadar degildi.simdi dunden bugune biraz daha koyulasmis gibi sen ne dersin koyuluklari hakkında.yumurtluyor olamam tekrar 4gun var adete 24.gundeyim.umit var mi ?seninkinin koyulugu nasildi.

Kizlar benim bat 16 haziran ve kanda 1, 2 yani negatif. Umutlar birdahaki aya hayirlisi olsun. Insallah sizin biran once gelir. Ya bu arada vişneliturtam sna hayranim ne kadar duyarlisn herkese cevap yaziyorsun. Tesekkur ediyorum kendi adima

Kizlar benim bat 16 haziran ve kanda 1, 2 yani negatif. Umutlar birdahaki aya hayirlisi olsun. Insallah sizin biran once gelir. Ya bu arada vişneliturtam sna hayranim ne kadar duyarlisn herkese cevap yaziyorsun. Tesekkur ediyorum kendi adima

canim benim sagolasin yazicam tabi burada birbirimize destek veriyoruz
olsun bir daha ki aya bomba gibi baslarsin yada bir mucize olur gec dollenme felan gelmez regl

benim baya koyuydu canim ayni esitlikteydi 4 gun kala denedigimde.koyulasma varsa bir umit belki bebis gelmistir sen bir gebelik testi yapsan ?

benimki iki cizgi ayni koyulukta cikti ayni yumurtlamadaki gibi..
sen gebelik testi denesen ?
koyulasma varsa belki gelmistir bebis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…