- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
. İnşallahhhhhh canimmmmkiyamam canim benim evet cok guzel bir ani oldu bize insallah canim isteyen herkeze rabbim verir sizlerinde hamislik haberini almayi nasip eder
Cesaretim yok gebelik testine canim ya:) böyle hic degilse umutla bekliyorum negatifi görürsem hayaller bu ayda suya düşer birden.offf ya bu ay stres yapmayacaktim ben güya. Adet yaklasti ben tutuştum yine :)benimki iki cizgi ayni koyulukta cikti ayni yumurtlamadaki gibi..
sen gebelik testi denesen ?
koyulasma varsa belki gelmistir bebis :)
Cesaretim yok gebelik testine canim ya:) böyle hic degilse umutla bekliyorum negatifi görürsem hayaller bu ayda suya düşer birden.offf ya bu ay stres yapmayacaktim ben güya. Adet yaklasti ben tutuştum yine :)
Aminnn canimmmm.cok sagol.senin bebisde büyümüş maşallah. Hamis duasi da aldim rahatca yatayim bari :) iyi geceler canimhayirlisi ile insallah olmazsinda gelir melegin..
stres yapma cok vicudun dengesi bozulur neyse hakkimizda hayirlisi o olsun die dua et
canim ovulasyon testine gore kacinci gun yumurtalaman olmus kac gunde bir adet oluyordun :)Ben 11 ay boş denedim ortada sorun yokken 12.ay arkadaş tavsıyesi uzerine ovulasyon test aldım.
olursa olur olmaz aman yaşım ufak zaten dedim ve onla oyalandım regl 6 gün kala akşamı eşim elini karnıma koydu ben inanıyorum bu kez tuttu dedi durup dururken dedim üzüyorsun ama beni hayatım ya tutmadıysa benim umidim kalmadı dedim ertesi sabah 5 gün kala gebelik testi yaptım evde aşırı silik çizgi bana bakıyordu..
bir yandan gözlerimden akan yaşları siliyordum bir yandan da gülüyordum gözlerim yaşlardan bulandıkça silip tekrardan tekrardan bakıordum :) hala gözlerim yaşarır anlatırken sonra internetten toplu gebelik testi siparişi verdim ve her gün sabah yapıordum ve çizgi git gide artık baya belirginleşmişti 3 gün kala 60.73 ile Gebelik kesinleşti 2 gün sonra bat günü yerleşme lekesi geldi toplamda ovulasyondan 12 gün sonraydı deger 244.02 olmuştu doktor yerleşme lekesi korkma düşük degil demişti ama sen genede 1 hafta yat progestan yazıyorum kullan demişti..
Bizimde Gebelik Hikayemiz böylece başlamış oldu..
Belirti dersen hiçbişi Hissetmedim Sadece Gögüslerim ovulasyondan sonra baya acımış ve şişmişti ama ben onu adete yorumlamıştım ve 2 paket büyük ped almıştım
Aminnn canimmmm.cok sagol.senin bebisde büyümüş maşallah. Hamis duasi da aldim rahatca yatayim bari :) iyi geceler canim
canim ovulasyon testine gore kacinci gun yumurtalaman olmus kac gunde bir adet oluyordun :)
Sağol birtanem allah razı olsun inşallah olucak Vakti ve zamanı var herşeyin unutma olur mu?
bnm gibi ortada hiçibr sorun yokken 11 ay boyunca kendimi kasıp Stres yaptım Artık yeter olursa olur dedigim ay 12.ay geldi minik mucize..
Kendini kasma Stres yapma ki Vıcudun güzelce yumurta üretebilsin
saol tatlim :) iste biz hanimlar bazen hersey hemen olsun istiyoruz olmayincada kendimizi strese sokuyoruz hayatimizi düzenlemeye herseyi elimize almaya öyle alismisizki bunuda öyle saniyoruz. sabirliyiz yinede olmaliyiz. bugün tuaf bi agrilarim var karnimin altinda tam ortasinda her defasinda kücücük ümit doguyor icimde :) hayirlisi ya insan konusunca rahatliyomus :) bunu anladim burda kimseyle konusmadim haberleri bile yok hamile olmak istedigimden sizlerle paylastim cok sevdim burayi
günaydın kızlar durumum hala muamma kan vermeye yarın gideceğim.tekrar test alıp yapmak istiyorum eşim izin vermiyor bi kere silik çıktı ya çok takıyorsun kafana diyor.2 gündür akşamları uykumdan titreme nöbeti geçirerek uyanıyorum yaz günü iki kat t-shirt üzerine uzun kollu pijama onun üzerine yün yelek giydim dün.noluyo bana hasta mı oluyorum bilmiyorum kafayı yicem göğüslerim ağrıyo adetim 8 gün geçti hala tık yok hala kırmızılar gelmedi ya kist oldu diyorum yada başka bişey Allahım ne zor bi durum yaaramazan gelmeden durumum netleşsin istiyorum.Dua edin bana kızlar kötü bişey olmasın
canım kan değerine yarın baktırıcam durmadan yaptırmak istemiyorum o yüzden geç gitmek istedim zaten kansızlık var bende .sen kan vermemismiydin ?
baya gecikmis nasil sabrediyorsun valla hayret..
idrar testi yapma artik kan degerine bak bence
ayrıca kan vermiştim de 97 çıkmıştı bu ikinci gidişim olacak
inşallah hayırlısıyla hamilesindir canımSlm kızlar son birgün benimde bata cuma günü beta 1.20 idi yinede içimde bir ümit var inşallah artmıştır
son 3 gün kızlar
bu hafta da şansıma kayınvalidemler gelecekmiş, olur da haber alırsak doyasıya kutlayamıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?