Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benimki iki cizgi ayni koyulukta cikti ayni yumurtlamadaki gibi..
sen gebelik testi denesen ?
koyulasma varsa belki gelmistir bebis :)
Cesaretim yok gebelik testine canim ya:) böyle hic degilse umutla bekliyorum negatifi görürsem hayaller bu ayda suya düşer birden.offf ya bu ay stres yapmayacaktim ben güya. Adet yaklasti ben tutuştum yine :)

Cesaretim yok gebelik testine canim ya:) böyle hic degilse umutla bekliyorum negatifi görürsem hayaller bu ayda suya düşer birden.offf ya bu ay stres yapmayacaktim ben güya. Adet yaklasti ben tutuştum yine :)

hayirlisi ile insallah olmazsinda gelir melegin..
stres yapma cok vicudun dengesi bozulur neyse hakkimizda hayirlisi o olsun die dua et

canim ovulasyon testine gore kacinci gun yumurtalaman olmus kac gunde bir adet oluyordun :)

günaydın kızlar durumum hala muamma kan vermeye yarın gideceğim.tekrar test alıp yapmak istiyorum eşim izin vermiyor bi kere silik çıktı ya çok takıyorsun kafana diyor.2 gündür akşamları uykumdan titreme nöbeti geçirerek uyanıyorum yaz günü iki kat t-shirt üzerine uzun kollu pijama onun üzerine yün yelek giydim dün.noluyo bana hasta mı oluyorum bilmiyorum kafayı yicem göğüslerim ağrıyo adetim 8 gün geçti hala tık yok hala kırmızılar gelmedi ya kist oldu diyorum yada başka bişey Allahım ne zor bi durum yaa ramazan gelmeden durumum netleşsin istiyorum.Dua edin bana kızlar kötü bişey olmasın

saol tatlim :) iste biz hanimlar bazen hersey hemen olsun istiyoruz olmayincada kendimizi strese sokuyoruz hayatimizi düzenlemeye herseyi elimize almaya öyle alismisizki bunuda öyle saniyoruz. sabirliyiz yinede olmaliyiz. bugün tuaf bi agrilarim var karnimin altinda tam ortasinda her defasinda kücücük ümit doguyor icimde :) hayirlisi ya insan konusunca rahatliyomus :) bunu anladim burda kimseyle konusmadim haberleri bile yok hamile olmak istedigimden sizlerle paylastim cok sevdim burayi

bende kimseye demiyordum bebek istiyoruz die hatta soranlara daha var diordum cunku yasim ufakti :)
burada arkadas edinince guzel oluyor evet..
olsun elbette herkez bir gun anne olucak vakti zamani var dogumla ölum saati sasmaz derler

sen kan vermemismiydin ?
baya gecikmis nasil sabrediyorsun valla hayret..
idrar testi yapma artik kan degerine bak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…