Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar merhaba adetime son 8 azönce ovu testi yaptım bakın böyle çıktı tamamen silinmiş olması gerekmezmiydi yumurtlama dönemim geçti ve güzel değerlendirdik acaba hamilelik belirtisi olabilirmi ovu testinde gebe kaldığnı öğrenen varmı?

Eklentiler

• 11428500_1640178136201780_410563710678504245_n.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 77
kızlar bat a 5 gün kaldı göğüs uçlarım acıyor, baya hassas. sol kasığımda hala bir ağırlık var. arada bıçak batıyor gibi oluyor, onun dışında hiçbir belirti yok. çok meraktayım çookk

Merhaba burda okuduğum kadarıyla öğrenende var ama böyle olduğu halde hamile olmayanda. Benmde 4 gün önce yaptığım ovu testi bundan daha koyuydu. Tek garanti yol bekeleyip görmek sanırım

Kızlar benimde adet olmam lazımdı bugün ama hala olmadı m. Dün kanserinde 1.2 negatif yani. Olmadığını biliyorum ama beklemekte sıkıntı

Adet oldum sanırım ilk denemede insan hemen olacak sanıyor. Bakıyorsun insanlar kaza ile hamile kalıyor falan bu kadar kolaysa tamam diyosun ama hüsrann arkadaşlar size tavsiyem belirti falan aramayın aradıkça bi şekilde buluyosun bişeyler oluyo vücuduna kandırıyo insan kendini :

Bende bu tek gece beraber olup evlilik dışı nasıl hamile kalıyorlar hayretler içerisinde kalıyorum canım , ben 1 sene olsam neredeyse hala yok ama Allah'ın takdiri zamanı var daha öyle düşün her Bitiş yeni bir başlangıç Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar bizede nasip edecek inş

hayırlısı olsun inşallah canım,Rabbim aratmasın.. bizimde ilk deneme sayılır,bende sürekli belirti arıyorum kendimde,sol kasığımda değişik bir his var ama sanki adet olcakmışım gibi karnımda ağrıyor.

adetime 2 gün kaldı,sabırsızlıkla bekliyorum..şimdi yapsam testte çıkar mı acaba,ya da adetimi beklesem mi?

Merhaba kızlar yine ben :)
Iş güç yoğunluğundan fazla nete giremedim. Biraz önce 10 - 15 sayfa okudum. Bir çok arkadaş hamilelik haberi vermiş. Allah sağlıklı sıhhatli kucaklarina almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün. Bende daha bir şey yok. Normalde yarın adet günüm ama sanırım adet olucam. Sadece göğüslerim inanılmaz ağrıyor ve gaz var. Artık umudum da kalmadı ama kısmet diyorum. Cuma günü doktora randevu var bakalım ne diycek. Hepinizi öpüyorum.

Bence bekle. Ben 5 tast yaptım belirtileri yorumlayıp falan ama sonuç ortada bekle günün geçince yap hem kendini üzmezsin varsa zaten öğreniceksin eninde sonunda.

36 yaşındayım. 13 yaşında bir kızım ve 12 yaşında bir oğlum var onlardan hiç bir şey hatırlamıyorum. Çocuklarda bizde bir tane daha olsun çok istiyoruz. Hele kızıma şakadan acaba hamilemiyim bile desem sevinçten ağlamaya başlıyor aradan 12 sene geçmiş hemen hamile kalamazsin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ayrıca hiç ilaçla korunmadim. Doktora bunuda sorucam 10 aydır belirti aramaktan yoruldum. Artık bıraktım, kısmet se olur artık ...

İnş canım hayırlısı ile bekletmeden evlat sahip olanlara bakıp iç geçirmeden çok fazla olsun inşallah. Bir ayda hamile kalma şansın % 25 sadece. Biz gün aşırı uğraşalım, avolasyon testiymiş bilmem ne takip edelim, yok yataktan kalkmayalım, ayağı uzatalım falan insanlar tek seferde yada kazara hamile kalsın çok ilginç cidden. İşte burda durup diyorum ki Allahın hikmeti hepsi boş ne yaparsak ne edersek boş. O ol demediyse, vakti değilse, nasip değilse her önlem her uğraş boşa.

merhaba
benim de 0.1 cikmisti 6gun kala.. cok arastirdim yukselir mi diye sayfalarca konu okudum.
bat 1 gece 113 ile ogrendim hamile oldugumu insallah seninde boyle olur.
umut var ben hep hissettim.
belirtilerin neydi canım? benim de 7 gün var kana gitmek istiyorum eşim olmaz diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…