- 13 Mayıs 2015
- 268
- 249
- 53
Canim haklisin surekli yapmamak lazimişcanım kan değerine yarın baktırıcam durmadan yaptırmak istemiyorum o yüzden geç gitmek istedim zaten kansızlık var bende .
Merhaba burda okuduğum kadarıyla öğrenende var ama böyle olduğu halde hamile olmayanda. Benmde 4 gün önce yaptığım ovu testi bundan daha koyuydu. Tek garanti yol bekeleyip görmek sanırımKızlar merhaba adetime son 8 azönce ovu testi yaptım bakın böyle çıktı tamamen silinmiş olması gerekmezmiydi yumurtlama dönemim geçti ve güzel değerlendirdik acaba hamilelik belirtisi olabilirmi ovu testinde gebe kaldığnı öğrenen varmı?
evet canım en garanti yolu beklemek tabi inşallah bebişimiz vardırMerhaba burda okuduğum kadarıyla öğrenende var ama böyle olduğu halde hamile olmayanda. Benmde 4 gün önce yaptığım ovu testi bundan daha koyuydu. Tek garanti yol bekeleyip görmek sanırım
Ay inşallahhhhevet canım en garanti yolu beklemek tabi inşallah bebişimiz vardır
Bende bu tek gece beraber olup evlilik dışı nasıl hamile kalıyorlar hayretler içerisinde kalıyorum canım , ben 1 sene olsam neredeyse hala yok ama Allah'ın takdiri zamanı var daha öyle düşün her Bitiş yeni bir başlangıç Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar bizede nasip edecek inşAdet oldumsanırım ilk denemede insan hemen olacak sanıyor. Bakıyorsun insanlar kaza ile hamile kalıyor falan bu kadar kolaysa tamam diyosun ama hüsrann arkadaşlar size tavsiyem belirti falan aramayın aradıkça bi şekilde buluyosun bişeyler oluyo vücuduna kandırıyo insan kendini :
hayırlısı olsun inşallah canım,Rabbim aratmasın.. bizimde ilk deneme sayılır,bende sürekli belirti arıyorum kendimde,sol kasığımda değişik bir his var ama sanki adet olcakmışım gibi karnımda ağrıyor.Adet oldumsanırım ilk denemede insan hemen olacak sanıyor. Bakıyorsun insanlar kaza ile hamile kalıyor falan bu kadar kolaysa tamam diyosun ama hüsrann arkadaşlar size tavsiyem belirti falan aramayın aradıkça bi şekilde buluyosun bişeyler oluyo vücuduna kandırıyo insan kendini :
hayırlısı olsun inşallah canım,Rabbim aratmasın.. bizimde ilk deneme sayılır,bende sürekli belirti arıyorum kendimde,sol kasığımda değişik bir his var ama sanki adet olcakmışım gibi karnımda ağrıyor.
adetime 2 gün kaldı,sabırsızlıkla bekliyorum..şimdi yapsam testte çıkar mı acaba,ya da adetimi beklesem mi?
Bende bu tek gece beraber olup evlilik dışı nasıl hamile kalıyorlar hayretler içerisinde kalıyorum canım , ben 1 sene olsam neredeyse hala yok ama Allah'ın takdiri zamanı var daha öyle düşün her Bitiş yeni bir başlangıç Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar bizede nasip edecek inş
merhabaYa birde bana kimse cevap yazmiyor neden acaba
belirtilerin neydi canım? benim de 7 gün var kana gitmek istiyorum eşim olmaz diyo.merhaba
benim de 0.1 cikmisti 6gun kala.. cok arastirdim yukselir mi diye sayfalarca konu okudum.
bat 1 gece 113 ile ogrendim hamile oldugumu insallah seninde boyle olur.
umut var ben hep hissettim.
7 gun cok erken ama olsada cikmazki kuzum da az sık disinibelirtilerin neydi canım? benim de 7 gün var kana gitmek istiyorum eşim olmaz diyo.
Yogun gazbelirtilerin neydi canım? benim de 7 gün var kana gitmek istiyorum eşim olmaz diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?