- 9 Haziran 2015
- 466
- 795
- 303
bencede bekle, negatif cikinca benim gibi morelin bozulur bata kadar sayfalarca yazi okuma :) ben sana örnek olayim bata 6 varken 0,1 ihtimal disi gibi dimiYogun gaz
uyku hali yorgunluk
bacagimda sizlama
kasikta batmalar
ve bu zamana kadar hic yasamadigim ayaklarimin altindaki yanma..
tamam canım adamın başının etini yemiyim bekliyim biraz7 gun cok erken ama olsada cikmazki kuzum da az sık disini
tamam canım adamın başının etini yemiyim bekliyim biraz
ayy evet bugün testte negatif çıksa yıkılırdım. neyse ki eşim üzülmiyim diye izin vermedi.bencede bekle, negatif cikinca benim gibi morelin bozulur bata kadar sayfalarca yazi okuma :) ben sana örnek olayim bata 6 varken 0,1 ihtimal disi gibi dimi
bekliyorum bakalım bu ay tam 1 sene doluyor bekleyişimizin. 1 sene sabrettim varsın 1 hafta daha bekleyeyim o zmanbencede tatlim biliorum zor ama sabir
inşallah güzel haberler alırsın bende 12.ayımda almıştım haberi :)bekliyorum bakalım bu ay tam 1 sene doluyor bekleyişimizin. 1 sene sabrettim varsın 1 hafta daha bekleyeyim o zman
aa süper. inşallah canım. sizde herhangi bir sorun var mıydı hamileliğe engel eşinde yada sende?inşallah güzel haberler alırsın bende 12.ayımda almıştım haberi :)
aa süper. inşallah canım. sizde herhangi bir sorun var mıydı hamileliğe engel eşinde yada sende?
İnş canım hayırlısı ile bekletmeden evlat sahip olanlara bakıp iç geçirmeden çok fazla olsun inşallah. Bir ayda hamile kalma şansın % 25 sadece. Biz gün aşırı uğraşalım, avolasyon testiymiş bilmem ne takip edelim, yok yataktan kalkmayalım, ayağı uzatalım falan insanlar tek seferde yada kazara hamile kalsın çok ilginç cidden. İşte burda durup diyorum ki Allahın hikmeti hepsi boş ne yaparsak ne edersek boş. O ol demediyse, vakti değilse, nasip değilse her önlem her uğraş boşa.
Aynen. Öyle kuzucum işte o tek gece hamile kalıp sonra bir canın hayatına don verenler bunun Hesabını elbet ödeyecekler , Allah'ın sınaması farklı farklı bizim sabrımızla ve doğru zamanda vereceğim diyor , Allah'ım her şeyin en iyisini en güzelini verecek bize yeter ki inancımız sağlam olsunİnş canım hayırlısı ile bekletmeden evlat sahip olanlara bakıp iç geçirmeden çok fazla olsun inşallah. Bir ayda hamile kalma şansın % 25 sadece. Biz gün aşırı uğraşalım, avolasyon testiymiş bilmem ne takip edelim, yok yataktan kalkmayalım, ayağı uzatalım falan insanlar tek seferde yada kazara hamile kalsın çok ilginç cidden. İşte burda durup diyorum ki Allahın hikmeti hepsi boş ne yaparsak ne edersek boş. O ol demediyse, vakti değilse, nasip değilse her önlem her uğraş boşa.
Yoğun beyaz olmayan adete yakın akıntı hamislik belirtisi olabilir.. de ben sana sorayım ben çok tecrübeli değilm yardım edemedim de..Doktor nasıl anlıyor yumurta var ya da yok çatladığıni falankızlar merhaba,
ben neden bilmiyorum ama bu ay çok ümit etmeye başladım ama korkuyorumda çünkü olmadgını bilyorum ona ragmen içimin bir yanı ya varsa dior
düzenli ilişkiye girmedik bu ay ,
adetin 12.günü doktor baktgında da yumurtlama yoktu, adet 17. günü lekelenme yaşadım, lekelenme gördüğüm gün ilişki yaşadık,
sonra adet 18.gün doktora gittim lekelenmme oldugu için baktı yumurta yok olsa görürdük dedi,
ama ben kaç zamanlıyık pkos'luyum bugune kadar ara kanama yada adetimin erken gelmesi gibi bişi yaşamadım,
ayrıca o günlerde çok feci kasık ağrım olmuştu tek taraflı,
doktorum yurtdısındaydı
belki 12.günden 17.güne kadar gelişip çatlamıştır dedi,
o günden beri halsizlik, hep bir uyku hali,dağlar kadar işim varken hiçbişey yapmama istegi, ve son 2-3 gündür yeni başlayan su gibi kıvamsız bildiğiniz su gibi ayaga kalktıgımda afedersiniz idrar kacırırmıs gibi gelen bi aakıntım var kokusuz kıvamsız,
sizce olabilrmi ? yani hamilelik olabilirmi ? 1 gün önce yani adetin 23.günü dayanamayıp test yaptım clearblue digital olanla negatif cıktı ama ben testi eatly sanmıstım mger adetten 3* gün öncesinden belirtiomuş ancak,
bugunde adetimin 24.günü
sizce yarın kan testi versem varsa çıkarmı ?
kızlar nolur tecrubelerinizi paylaşın
çok teşekkür ederim şimdiden
Yoğun beyaz olmayan adete yakın akıntı hamislik belirtisi olabilir.. de ben sana sorayım ben çok tecrübeli değilm yardım edemedim de..Doktor nasıl anlıyor yumurta var ya da yok çatladığıni falan
Hımm anladım sağol. Benim adet günümde ultrason dan bakmıştı. Gayet iyi demişti. .. ya ben nezaman seninkinin aksi şekilde adeté yakın akıntı görsem tırt cikiom bu ay da 21 ı bat. Gene gördümsor tabiki cnm birbirimize yardım destek için varız burda :)
ultrason ile bakıor cnm ve o sekilde yumurtan kaç mm olmuş onu bile olcebilor,
ancak yumurta çatlamışşsa onu göremior öyle biliorum,
akıntım yogun değil cnm , bildiğin su gibi ansıızn akıp gidio kokusuz kıvamsız ilk defa oldum böyle
Hımm anladım sağol. Benim adet günümde ultrason dan bakmıştı. Gayet iyi demişti. .. ya ben nezaman seninkinin aksi şekilde adeté yakın akıntı görsem tırt cikiom bu ay da 21 ı bat. Gene gördümsenin anlattığın kıvamda görmek tek hayalim . Yani görsem hamişim diyecem. İnsallah sen de hamişsindir
Sen de ne güzel dua ediyorsun öyle. İnşallah gönlüne göre verir Rabbim. Bi zamanı var elbetttcnm ağzından bal damlıor , bilmiorum ama hem öyle hissediorum hemde kendini kandırma psikolojik diorum,
amin cnm insallah allah isteyen herkese nasip etsin , şu mübarek ramazan da girdi, allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin dilerim
kızlar hamilelik belirtilerinde göğüste aşırı bir şişme oluyor mu? adetim 3 gün gecikti ve göğüsüm patlamak üzere birde ağrı var.. bu şişlik adet olamamaktan mı yoksa hamilelik belirtisi mi? fikri olan var mı?
cnm az önce diğer erken hamilelik belirtileri formunda okudum , hamiş olan bi arkadas yazmıs göğüs ucları hep dikmiş ve göğüsleri şişmiş yardımcı olur belki bide adetin üzerinden gecityse kan testi yapsnaa cnm kesin öıkar kafanda kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?