Allah iyilik versin birtanem amiin inşallah.Çok şükür iyiyi Birtanem Ay çok Sevindim inşallah pozitifi Görürsün banada haber etmeyi unutma tatlım
Benimde bat 27 haziran bende cok oncede belirtiler yasadim halada yasiyorum insallah vardir bebişCanlarim nasilsiniz bnm bat 27 haziran 9gunum.var kendi.i cok tuhaf hissediyorum bu ay bil.iyorumda 15gun onceden gogus agrilarim halsizligim var istah acik fazla lavobaya gidiyorum rabbim insallh herkesim gonlune gare verir bnm gibi olupta hamile oldugunu ogrenen varmi boyle insallah hamileyomdir insallh 6denemwmiz 10aylik evliym rabbim herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin u yasadiklarim hstaligimin yakin olmasi danda kaynaklana bilirmi acaba
Ayyy hadi insallhhh bn bazen 26gunde bor bazen 27 gunde bir oluyorumm inanki iyice manyadimm bunlar psikolojikmenmi dersin bilemiyorum sende degisik bir seyler varmi akinti durumun nasil commu benim yogun ama kendimde birseyler aramak isdmeiyorum heray ayni sikintiyi yasayip olumsuz olinca isder isdemez icim burkuluyor bu mubarek ayda dilegim var hamis olursamm orucuma devam edip yine bottikten sonrada tutmaui dusunuyorum canimm insallah bayram hediyesi olur yavrularimiz bize insallahBenimde bat 27 haziran bende cok oncede belirtiler yasadim halada yasiyorum insallah vardir bebiş
. Tatlim bende kasik agrilari var suan bile cekiyorum ve bende yumurtlama gununde 1 gun sonra mi ne başladi ham buyuk belirtim belimin agrisi olmustu sonra gogusleri karnimin sol tarafi cok agriyodu hafif mide bulatilarim vardi sonra akintimda vardi hala devam ediyo ama ben issediyorum bu ay benimle bebişim insallah senin ki de seninledir mutlaka haber ver bana olursan da olmazsan da bu arada kusura bakma turkcem pek iyi deyil ayricak fazla strese koyma kendini akisina birak biraz canimAyyy hadi insallhhh bn bazen 26gunde bor bazen 27 gunde bir oluyorumm inanki iyice manyadimm bunlar psikolojikmenmi dersin bilemiyorum sende degisik bir seyler varmi akinti durumun nasil commu benim yogun ama kendimde birseyler aramak isdmeiyorum heray ayni sikintiyi yasayip olumsuz olinca isder isdemez icim burkuluyor bu mubarek ayda dilegim var hamis olursamm orucuma devam edip yine bottikten sonrada tutmaui dusunuyorum canimm insallah bayram hediyesi olur yavrularimiz bize insallah
Insallah canim i.sall haberleselim kesin olarak ne demek ya masaallah gayet guzrl turkcende bnde sanki benimle gibi hissediyorum bu ay şiş gibi i heryerim ama rabbim hayirlisi i versin 9gun kaldi hayirlisi olsun ates olcme takibi yapiyorum bende canim gun asiri durumlarda iyi gitti bu ay bakalim biricigim minigim cika gelir ya;(. Tatlim bende kasik agrilari var suan bile cekiyorum ve bende yumurtlama gununde 1 gun sonra mi ne başladi ham buyuk belirtim belimin agrisi olmustu sonra gogusleri karnimin sol tarafi cok agriyodu hafif mide bulatilarim vardi sonra akintimda vardi hala devam ediyo ama ben issediyorum bu ay benimle bebişim insallah senin ki de seninledir mutlaka haber ver bana olursan da olmazsan da bu arada kusura bakma turkcem pek iyi deyil ayricak fazla strese koyma kendini akisina birak biraz canim
Insallah canim i.sall haberleselim kesin olarak ne demek ya masaallah gayet guzrl turkcende bnde sanki benimle gibi hissediyorum bu ay şiş gibi i heryerim ama rabbim hayirlisi i versin 9gun kaldi hayirlisi olsun ates olcme takibi yapiyorum bende canim gun asiri durumlarda iyi gitti bu ay bakalim biricigim minigim cika gelir ya;([/QUOTE. İnsallah canim ates olcmemi neden ?? Bak bunu bilmiyodum
kızlar dünkü kan testi sonucum 18 çıktıebe düşük yaşıyorsun dedi.kadın doğumcuya gittim ultrasonla baktı ne kist ne kese hiçbişi görünmüyo kimyasal gebelik dedi.bugün hastaneden gelirken de kanamam oldu.çok üzüldüm
sağol canım hayırlısı böyleymiş zaten kızım daha çok küçük dün gece sabaha kadar ağladı durdu benim sancım vardı bi taraftan ,Rabbim dağına göre kış verirmiş henüz hazır değilmişiz bu bebeğe görmüş olduk dün çok zorluk çektim.hakkımızda hayırlısı olsun.geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısını verir inşallah sıkma canını.
kızlar dünkü kan testi sonucum 18 çıktıebe düşük yaşıyorsun dedi.kadın doğumcuya gittim ultrasonla baktı ne kist ne kese hiçbişi görünmüyo kimyasal gebelik dedi.bugün hastaneden gelirken de kanamam oldu.çok üzüldüm
hayırlısı böyleymiş çok istiyordum ama olmadı biraz daha zamanı var demekki hazır değiliz henüz Rabbim göstermiş oldu.ama insan üzülüyor ister istemezaa cok uzuldum canim ya demekki saglikli degilmis ki kimyasal olmus.
İnsallah canim rabim herkeze nasip ederBak simdi bu yontem hastaligin yanlis soylemeyim 5gununden itibaren dijital ates olcerle olciyorsun atesini gun gun olcuyorsun hergun sabah yataktan cikmadan 7gibi ve hastaligina kadar yaziyorsun olctigun tarihle birlikte yaz eger hastaligina yakin atesinnormalin izerinde olursa minigin seninle canimbenim atesim bu aralar 36.7gibi gidiyor ama sen insallh bu duruma dusmeden hamissiindir
hayırlısı böyleymiş çok istiyordum ama olmadı biraz daha zamanı var demekki hazır değiliz henüz Rabbim göstermiş oldu.ama insan üzülüyor ister istemez
sağol canım hayırlısı böyleymiş zaten kızım daha çok küçük dün gece sabaha kadar ağladı durdu benim sancım vardı bi taraftan ,Rabbim dağına göre kış verirmiş henüz hazır değilmişiz bu bebeğe görmüş olduk dün çok zorluk çektim.hakkımızda hayırlısı olsun.
Rabbim. Herkesin gonlune gore versinİnsallah canim rabim herkeze nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?