Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

AMİN canim bu arada bende 10 aydir evliyim daha dogrusu 22 sinde girecem ve insallah bu ayda ayni anda hamiş kalirizz
Bende 10ay olmasina 23unde girecem canim tesadufe bak ve 6aydirda deniyoruz biz hayirlisi insallah canimcigim ayni anda hamis kalirizda beraber sorunlarimaza care oluruz

canım bende 10 aylık evliyim ve bat 27 haziran bu kadar olur :) belirtilerin nedir bendede biçok belirti var umarım bebişimiz bizimledir

canım bende 10 aylık evliyim ve bat 27 haziran bu kadar olur :) belirtilerin nedir bendede biçok belirti var umarım bebişimiz bizimledir
Canim benimmm cok guzel ya ayniyizzz super bnm goguslerim 15gun dur agri sizi icinde uclari yaniyor bazende kaskta batmalarim var bel agrim cok fena ama hasta ile hamileleik belirtileri ayni gibi manyadim iyice bnde cok halsizim cok yiyorum sonra lavoboya cok gidiyorum bu yani simdilik ama bu ay biraz farkli gibiyim sanki onun hissine kapildimm canimm sende ne var ne yokk

canımm bende oldu sanki hamileyim gibi hissediyorum inşallah piskolojik değildirr benim kasık ağrılarıyla başladı normalde adet olucağım zaman ağrırdı durduk yerde hiç böyle olmamıştım bel ağrım çok var göğüslerimde dünden beri acı hisetmeye başladım ve şişti biraz bide asla sivilce çıkmayan yüzümde sivilceler çıkıyo bilmiyorum valla oruçta tutuyorum bi arkadaşım anlamadan tam 1 ay tuttu geçen sene şimdi çok sağlıklı 2buçuk aylık oğlu var bizim bir hafta kaldı anlamamıza Allah ım koruyo bebişleri inşallah hamileyizdir

Insallahhh canimm hamisizdir bende ayni durumlar orucumu tutacagimm tabiki hamile kaldimida ogrensem tutacagim minigimle imani anne karninda ogrensinn birde allahimin izniyke insallah birsey olmaz zayen bes hafta eykilenmiyormus bizim durumlardan diye duydumm hadi insallah sen de bende burda bekleyen herless hayirli saglikli evlat sahibi olirlar canim

Amin canım inşallah yaa haberdar edelim durumdan birbirimizi

POWERHACK merhaba Allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bi sorum olucak yukarda belirtilerimi konuşmuştum bi kardeşimizle kasık ağrım yüzde ve belde sivilcelenme sık idrar göğüs acısı gibi belirtilerim var ama bide rahimde yani vajinamda ağrı var hani adetliyken bi huzursuz olur orası 2 haftadır fln öyle ağrı ve huzursuzluk var buda belirtimidir?

Merhaba Tatlım allah razı olsun insallah :)
canım ögle bişi ki bazi insanlar vıcudunu iyi tanıyor ve ufak bir degişiklikte hemen algılıyor ya vıcudum bir garip die Şahsen ben pek belirti yaşamadım Sadece yumurtlamadan sonra gögüslerim Şişti Acıdılar okadar.
umarım piskolojik Degildir ve hamişsindir Güzel haberler almak dileğiyle :)

Ay canım sağol inşallah veririm güzel haberlerimi bide en erken kan testinde bata kaç gün kala çıkar varmı yokmu?

Ay canım sağol inşallah veririm güzel haberlerimi bide en erken kan testinde bata kaç gün kala çıkar varmı yokmu?

hic belli olmuyor canim ya kesin sonuc regl gecikmesi oluo.
dollenmeyle alakali yani..
benim erken dollenme 5 gun kala idrarda belliydi dusun

Kızlar merhaba,
Benim Bat bugün ve sabahtan adet oldum bile. çok ümitli olmasam da 2 haftalık meraklı bekleyiş çok güzeldi,umarım birdahaki aya hayırlı sonuçlar alırız.Tavsiye edebileceğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim.

merhaba canım olsun hayırlısı böyle imiş hakkında ama seni takdir ettim güçlüsün rabbim nazardan korusun
her daim böyle güçlü bir yapın olsun tavsiye edicegim tek bir şey stres yasak :)

merhaba canım olsun hayırlısı böyle imiş hakkında ama seni takdir ettim güçlüsün rabbim nazardan korusun
her daim böyle güçlü bir yapın olsun tavsiye edicegim tek bir şey stres yasak :)
o da nasıl olacaksa ben genelde rahat biriyimdir ama bu fikir beni öyle heyecanlandırıyor ki ister istemez stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…