yapma birtanem etkiler yumurtlamayı :)o da nasıl olacaksaben genelde rahat biriyimdir ama bu fikir beni öyle heyecanlandırıyor ki ister istemez stres yapıyorum
Yaptim canim ikinci cizgi çoook belli çıktı :)Ay canım ya inşallah vardır bekle bakalım bugunde sık dişini belki yarın denersin
ne kadar zamandır istiyordun canım tedavi oldun mu ALLAH hayırlı etsinYaptim canim ikinci cizgi çoook belli çıktı :)
Bak canim 5 dk olmadan çıktıAy canım ya inşallah vardır bekle bakalım bugunde sık dişini belki yarın denersin
BANA CVP VEREN YOK EE HERKES SEVİNÇLİ OLUNCA DARISI BİZE ARTIK AMİNne kadar zamandır istiyordun canım tedavi oldun mu ALLAH hayırlı etsin
Sağol canım hiç sorma iki senedir bekliyorum ama nasip bu zamanaymis çok şükür. Dr tedavisi ile oldu klomen kullandim geçen ayne kadar zamandır istiyordun canım tedavi oldun mu ALLAH hayırlı etsin
Anladım canım ALLAH hayırlı sağlıklı evlat olup kucağına alacağın gün de gelir hayırlısıyla inşallah Rabbim sevindirdi seni daırısı bize canım ben de bu ay ikinci kez kullanmaya başladım klomeni kaç yumurtan oluşmuştu çatlatma iğnesi de oldun mu canım soruyorum ama kusura bakma ben de 1 senedir istiyorum geçen ay hüsrana uğrayınca birazSağol canım hiç sorma iki senedir bekliyorum ama nasip bu zamanaymis çok şükür. Dr tedavisi ile oldu klomen kullandim geçen ay
Yaptim canim ikinci cizgi çoook belli çıktı :)
Bak canim 5 dk olmadan çıktı
Çok şükür canım yaa Allah razi olsun senden dualarini eksik etmedinhem de cok net cok guzel cikmis masallah sana taze hamis
Rabbim sanada nasip etsin tez zamanda canim.ne kadar zamandır istiyordun canım tedavi oldun mu ALLAH hayırlı etsin
DUA ET CANIMCanım kan vermeye geldim evde değilim o yüzden yazamıyorum.klomenle iki yumurtam oluştu 17. Gunumde ilişki onerdi ole iste
Rabbim sanada nasip etsin tez zamanda canim.
ederim canim klomen bittimi seninDUA ET CANIM
Çok şükür canım yaa Allah razi olsun senden dualarini eksik etmedin
kan testimi çok merak ediyorum pazartesi alacağim sonucu.ne demek birtanem ay cok sevindim allah yukarda biliyor ya :)
allah hepimizden razi olsun birtanem
geçen ay ilk defa kullandım olmadı şimdi dün yeniden başladım canımederim canim klomen bittimi senin
benimde 1. kullanimda olmadi 2. de oldu bide nisanda rahim filmigeçen ay ilk defa kullandım olmadı şimdi dün yeniden başladım canım
benim de 2. olacak rahim filmi çekinmedim canım bakayım birkaç ay daha bekleyeceğimbenimde 1. kullanimda olmadi 2. de oldu bide nisanda rahim filmi
çekildim ben canim
kan testimi çok merak ediyorum pazartesi alacağim sonucu.
bebeğin dogum tarihi nasil anlaşiliyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?