Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

POWERHACK iyi akşamlar canım sana bir sorum olacak bat haziran 17 ben ogün beta baktırdım yine 1.20 çıktı ama hala hastalanmadım hayatımda adet gecikmesi yaşamadım gec döllenme olsa en son ilişki 7 hazirandı sonrasında olmadı bişey sence ne olabilir bir fikrin varmı gebelik olasılığı varmı acaba

_Minnur_ canım şimdi gördüm çift çizgi çıkmış gözün aydın bitanem allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çookkk sevindimm kuzum banada dua et olurmu cnm

:) bende seninle aynı durumdayım canım.bat ım 11 hazirandı 16 sında doc gittim 1,2 çıktı doc 1 hafta bekleyelim eğer regl başlamazsa ilaç vericeğim dedi.ben tabi yine sabredemedim bugün test yaptırdım yine 2 nin altında çıktı değer.benimde hiç bu kadar gecikmem olmazdı hatta hiçbir belirtim yok şuan regle dair.bende baya bir araştırma yaptım acaba geç döllenmemi diye en son ilişki tarihi 8 haziran.forumlarda şöyle diyor bir sonraki adet tarihine 10 gün kala kanda belli oluyormuş.bekliyeceğim açıkcası doc vereceği ilacı kullanmayı hiç düşünmüyorum.sonuçta doğal bir süreç eğer geç döllenme değilse illaki başlayacaktır regl.

sususu aynen cnm gebelik belirtimde yok adet belirtimde bende pazartesi gidecem doktora söktürü verirse içmem bende biraz bekleyelim cnm olmasa soğan kürü yaparız haberleşelim canım bakalım nedir bu durum bizim:))

evet haberleşelim muhakkak canım:)bakalım bende salı tekrar gidicem doktora.

olabilir canim benimm bekle bir kac gun daha gec yumurtlama olmus olabilir

POWERHACK bat 27si ama benim genelde öne atar 24 25 i gibi adet olmam lazım ama inşallah olmam tabi :) oruçta tutuyorum ama hamile gibi hissediyorum kendimi o kadar çok sık idrara çıkıyorumki kasık ağrım var göğüslerim acıyo içim hiç rahat değil kanda çıkarmı erken döllenme oldu gibi geliyo bana küçükte olsa değerde çıkarmı? evimin yankınında sağlık kabini var sence gidip yaptırıyımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…