geç yumurtlamiştim 17. gün ordan hesaplarsam 3 haftalik sat hesaplarsam 4 haftalikson adet tarihine bakilarak Canim bende merak ediorum ama 100un ustunde cikicak :) belkide 200 :)
geç yumurtlamiştim 17. gün ordan hesaplarsam 3 haftalik sat hesaplarsam 4 haftalik
bakalim kaç çikicak :)
bana da duanızı eksik etmeyin
inşallah sende bu ay pozitif sonuç alirsin canimbana da duanızı eksik etmeyin
amin canım ay günler geçmiyor dün yeniden başladım klomene bu sefer şifa olur inş aminederim birtanem benim rabbim en kisa zamanda sanada versin sendede guzel haberler alalim mubarek zamanlarda
tamam canim. seninde mi geciktiğinde testin benimki gibi idi:) hadi bakalim canim sonucu alinca yazarsin banada merak ettm
amin canım amininşallah sende bu ay pozitif sonuç alirsin canim
çok sağol canim benim Allah razi olsun etmezmiyim canim seninde_Minnur_ canım şimdi gördüm çift çizgi çıkmış gözün aydın bitanem allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çookkk sevindimm kuzum banada dua et olurmu cnm
çok sağol canim benim Allah razi olsun etmezmiyim canim seninde
güzel haberlerini aliriz tez zamanda inşallah
:) bende seninle aynı durumdayım canım.bat ım 11 hazirandı 16 sında doc gittim 1,2 çıktı doc 1 hafta bekleyelim eğer regl başlamazsa ilaç vericeğim dedi.ben tabi yine sabredemedim bugün test yaptırdım yine 2 nin altında çıktı değer.benimde hiç bu kadar gecikmem olmazdı hatta hiçbir belirtim yok şuan regle dair.bende baya bir araştırma yaptım acaba geç döllenmemi diye en son ilişki tarihi 8 haziran.forumlarda şöyle diyor bir sonraki adet tarihine 10 gün kala kanda belli oluyormuş.bekliyeceğim açıkcası doc vereceği ilacı kullanmayı hiç düşünmüyorum.sonuçta doğal bir süreç eğer geç döllenme değilse illaki başlayacaktır regl.POWERHACK iyi akşamlar canım sana bir sorum olacak bat haziran 17 ben ogün beta baktırdım yine 1.20 çıktı ama hala hastalanmadım hayatımda adet gecikmesi yaşamadım gec döllenme olsa en son ilişki 7 hazirandı sonrasında olmadı bişey sence ne olabilir bir fikrin varmı gebelik olasılığı varmı acaba
:) bende seninle aynı durumdayım canım.bat ım 11 hazirandı 16 sında doc gittim 1,2 çıktı doc 1 hafta bekleyelim eğer regl başlamazsa ilaç vericeğim dedi.ben tabi yine sabredemedim bugün test yaptırdım yine 2 nin altında çıktı değer.benimde hiç bu kadar gecikmem olmazdı hatta hiçbir belirtim yok şuan regle dair.bende baya bir araştırma yaptım acaba geç döllenmemi diye en son ilişki tarihi 8 haziran.forumlarda şöyle diyor bir sonraki adet tarihine 10 gün kala kanda belli oluyormuş.bekliyeceğim açıkcası doc vereceği ilacı kullanmayı hiç düşünmüyorum.sonuçta doğal bir süreç eğer geç döllenme değilse illaki başlayacaktır regl.
evet haberleşelim muhakkak canım:)bakalım bende salı tekrar gidicem doktora.sususu aynen cnm gebelik belirtimde yok adet belirtimde bende pazartesi gidecem doktora söktürü verirse içmem bende biraz bekleyelim cnm olmasa soğan kürü yaparız haberleşelim canım bakalım nedir bu durum bizim:))
tamam canim. seninde mi geciktiğinde testin benimki gibi idi
POWERHACK iyi akşamlar canım sana bir sorum olacak bat haziran 17 ben ogün beta baktırdım yine 1.20 çıktı ama hala hastalanmadım hayatımda adet gecikmesi yaşamadım gec döllenme olsa en son ilişki 7 hazirandı sonrasında olmadı bişey sence ne olabilir bir fikrin varmı gebelik olasılığı varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?