Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

erken bence tatlim hic belli olmaz cikip cikmayacagi arkadaslarin bat gunu negatif cikio 2 3 gun sonra bakior ki deger artmis.
belli olmuyor yani sen bekle derim sonra uzulmeni istemiorum

Kızlar adetime 6 gün var. İlk 10dk böyle görünüyordu test sonra o hayali çizgi de yok oldu. Brn anlamadım öncr hafif flu ikinci çizgi çıktı sonra yokoldu?

Eklentiler

• 20150620_150803-1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar adetime 6 gün var. İlk 10dk böyle görünüyordu test sonra o hayali çizgi de yok oldu. Brn anlamadım öncr hafif flu ikinci çizgi çıktı sonra yokoldu?
canım bende 5 gun kala early predıctor yaptım cıkmadı bısey ben adetıme ıkı kala ve gununde tekrar denıcem sende dene

canım bende 5 gun kala early predıctor yaptım cıkmadı bısey ben adetıme ıkı kala ve gununde tekrar denıcem sende dene
Yok zaten denicem ev test dolu :) hassas olandan 2 tane aldım bi yarın bi de öbür gün denicem. Bu normal testti. İlk başta silik ikinci çizgi çıktı sonra kayboldu ben ondan anlamdım bişi :)

T cizgisi çok bitişik çıkmış bende testte bir gariplik var tatlım

Slm kızlar. Benim geçen ay 31inde olmuştu adetim. 28 günde oluyorum yani bi hafta kaldı. Bugüne kadar oruç tutmuyordum ama bugün içim rahat etmeyince başladım tutmaya.

Sol göğsümün koltuk altına doğru olan kısmında biraz ağrı var, baş dönmem de oluyo arada. Bazen de karnımın soluna ve ya sağona batma olup geçiyo. Her zamanki gibi çok duygusalım. Bunlar belirti mi emin olamıyorum. Çok sabırsızım ve aklım sürekli bu konuda.

Bi erken test iki tane de normal test aldım. Sizce gün olarak ne zaman yapayım bunları? Bi de 18inde ovulasyon testim yine pozitif çıktı. Bu belirti olabilir mi?

arkadaşlar adetim biteli 2 gün oldu soğan suyuna başladım bir de dün gece süt buğusu yaptım artık canıma tak etti şunları da yapayım dedim bugün kahverengi akıntım oldum adet desem adet değil anlayamadım yoksa iltihap mı aktı yoksa yoksa hamile miyim diyeceğim ama hanı kahverengi akıntı oluyor diyorsunuz ya hep

Bugun saat 6 itibariyle kasiklariminda bir hareketlilik var birazda agrim var sanki ne oluyor böyle anlamadım

Adet biteli 2 gün oldu ise hamilelik söz konusu olamaz canım yerleşme kanaması döllenmeden 9 10 gün sonra olur..
sanırım iltihap aktı bir rahatlama olmuş olabilir soğan suyundan..
çünkü ben hamile kalmadan önceki adetim 3 gün sürerken 6 gün surmuştu ve aşırı kanamalı agrılı geçirmiştim Rahim Temizlenmiş oluyormuş :)
Seninde ögle bişi olabilir bu ay güzelce dene derim inşallah olur bu seferr

3 gün war regl e 5 gün kala early predictor yaptım ama negatif ti kafam karıştı yoksaaaa dedim bende ateşin kaç olması gerekiyor gebelikte

3 gün war regl e 5 gün kala early predictor yaptım ama negatif ti kafam karıştı yoksaaaa dedim bende ateşin kaç olması gerekiyor gebelikte

ben ateşime hiç bakmadım aklıma gelmedi ama şunu söyliyim ben predictörle diger aylarda hep pozitif gördüm kan negatifti.
yani yanıltabilir sonuç senin negatif çıkmış ama inanma derim o teste

deneyeceğim canım yarın akşam yine süt buğusu yapacağım soğan suyunu da bir hafta daha içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…