- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
POWERHACK bat 27si ama benim genelde öne atar 24 25 i gibi adet olmam lazım ama inşallah olmam tabi :) oruçta tutuyorum ama hamile gibi hissediyorum kendimi o kadar çok sık idrara çıkıyorumki kasık ağrım var göğüslerim acıyo içim hiç rahat değil kanda çıkarmı erken döllenme oldu gibi geliyo bana küçükte olsa değerde çıkarmı? evimin yankınında sağlık kabini var sence gidip yaptırıyımmı
Sağol canım haklısınerken bence tatlim hic belli olmaz cikip cikmayacagi arkadaslarin bat gunu negatif cikio 2 3 gun sonra bakior ki deger artmis.
belli olmuyor yani sen bekle derim sonra uzulmeni istemiorum
Serpil2630 canım benim kırmızılar geldievet haberleşelim muhakkak canım:)bakalım bende salı tekrar gidicem doktora.
canım bende 5 gun kala early predıctor yaptım cıkmadı bısey ben adetıme ıkı kala ve gununde tekrar denıcem sende deneKızlar adetime 6 gün var. İlk 10dk böyle görünüyordu test sonra o hayali çizgi de yok oldu. Brn anlamadım öncr hafif flu ikinci çizgi çıktı sonra yokoldu?
Yok zaten denicem ev test dolu :) hassas olandan 2 tane aldım bi yarın bi de öbür gün denicem. Bu normal testti. İlk başta silik ikinci çizgi çıktı sonra kayboldu ben ondan anlamdım bişi :)canım bende 5 gun kala early predıctor yaptım cıkmadı bısey ben adetıme ıkı kala ve gununde tekrar denıcem sende dene
Kızlar adetime 6 gün var. İlk 10dk böyle görünüyordu test sonra o hayali çizgi de yok oldu. Brn anlamadım öncr hafif flu ikinci çizgi çıktı sonra yokoldu?
İlk 5 dk da tam t nin orda çizgi belirdi sonra kaydı gitti yok oldu :) Ben en iyisi gidip başka marka ile bi daha deneyeyim.T cizgisi çok bitişik çıkmış bende testte bir gariplik var tatlım
bencede cnm hadi bakalım güzel haberlerle yaz bizeİlk 5 dk da tam t nin orda çizgi belirdi sonra kaydı gitti yok oldu :) Ben en iyisi gidip başka marka ile bi daha deneyeyim.Yarın da erken test ile deneyeyim.
arkadaşlar adetim biteli 2 gün oldu soğan suyuna başladım bir de dün gece süt buğusu yaptım artık canıma tak etti şunları da yapayım dedim bugün kahverengi akıntım oldum adet desem adet değil anlayamadım yoksa iltihap mı aktı yoksa yoksa hamile miyim diyeceğim ama hanı kahverengi akıntı oluyor diyorsunuz ya hep
Bugun saat 6 itibariyle kasiklariminda bir hareketlilik var birazda agrim var sanki ne oluyor böyle anlamadım
3 gün war regl e 5 gün kala early predictor yaptım ama negatif ti kafam karıştı yoksaaaa dedim bende ateşin kaç olması gerekiyor gebelikte
deneyeceğim canım yarın akşam yine süt buğusu yapacağım soğan suyunu da bir hafta daha içerimAdet biteli 2 gün oldu ise hamilelik söz konusu olamaz canım yerleşme kanaması döllenmeden 9 10 gün sonra olur..
sanırım iltihap aktı bir rahatlama olmuş olabilir soğan suyundan..
çünkü ben hamile kalmadan önceki adetim 3 gün sürerken 6 gün surmuştu ve aşırı kanamalı agrılı geçirmiştim Rahim Temizlenmiş oluyormuş :)
Seninde ögle bişi olabilir bu ay güzelce dene derim inşallah olur bu seferr
tamam tatlım kist felan varmıydı sende?deneyeceğim canım yarın akşam yine süt buğusu yapacağım soğan suyunu da bir hafta daha içerim
Bende de karıb ağrısı gidip gidip geliyo iftardan sonra arttı şimdi azaldı. Ne oluyor bize yaaBugun saat 6 itibariyle kasiklariminda bir hareketlilik var birazda agrim var sanki ne oluyor böyle anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?