Pazartesi tekrar deniycem artik umudumu yitirmedim çok varmış öyle adete warken negatif olup adet günü pozitif olanben ateşime hiç bakmadım aklıma gelmedi ama şunu söyliyim ben predictörle diger aylarda hep pozitif gördüm kan negatifti.
yani yanıltabilir sonuç senin negatif çıkmış ama inanma derim o teste
Tommbik gel pazartesi birlikte yapalım idrar testleri ni yaBende de karıb ağrısı gidip gidip geliyo iftardan sonra arttı şimdi azaldı. Ne oluyor bize yaa
Pazartesi tekrar deniycem artik umudumu yitirmedim çok varmış öyle adete warken negatif olup adet günü pozitif olan
YOKTU CANIM AMA İLTİHAP VARMIŞ DEMEK Kİ KAHVERENGİ AKINTI OLDUĞUNA GÖREtamam tatlım kist felan varmıydı sende?
YOKTU CANIM AMA İLTİHAP VARMIŞ DEMEK Kİ KAHVERENGİ AKINTI OLDUĞUNA GÖRE
En Son gördügün tarih Herhalde canim ya en dogruyu budur HerhaldeGunaydin
Ben aralikta dis gebelik yasadim sol tupum alindi.ondan sonraki sikluslarim su sekilde
5 subat
25mart
25 nisan
20 mayis(tup bebek tedavisi gordum.opudan sonra transfer iptal oldu)
Mayista tedaviden dolayi sanirim erken oldum.bu ay hala regl olmadim.5 gundur regl agrilarim var.goguslerim 2 gundur sis ve aciyor.agrim bazen batma seklinde.her an regl olcam saniyorum bisey yok.pkoluyum bi de ama ameliyattan sonra reglim duzenli.simdi hangi tarihi baz alicam bilemedim.
insallah canim hamilelik varsa bizede haber verKizlar Bende bi ay cok umutluyum bakalim gögüslerim herzamankinden fazla agriyor ve dolgun en cok Ondan süpheleniyorum Bugün Regel tarihim bakalim hayirlisi allahim herkese Hayirli zamanda Hayirli dvlatlar versin insalllah
Yerlesme kanamasi olabilir canim okudugum bir cok yazida Senin gibi olanlar var umutlandirmak istemem yerlesememiste olabilir ondanda olabilir kanama. Kan tahlili yaptirsan Daha rahat edersin hem cabuk cikiyormus onda Eger varsaÇamaşırıma gelmiyo peçeteyle silince az bişey gelio sonra bi süre gelmiyo sonra yine geliyo kafam karıştı adetletim düzenli neden olmus olabilir ya
Inşallah canim mutlaka veririm sen ne durumdasin arasira giriyorum okuyorum ama Pek aktiv oldugum söylenemezinsallah canim hamilelik varsa bizede haber ver
Canim ben hep aktivim benim bat 27 haziran dun kahvehrengi kanamam oldu cok az ve ayni gunde 2 defa oldu bi kaç saat sonra ama ve bugun baktim yine gelmiş ama yani 1 damladan daha az insallah olmuştur bugun zaten dayanamayip test yaptim negatifInşallah canim mutlaka veririm sen ne durumdasin arasira giriyorum okuyorum ama Pek aktiv oldugum söylenemez
Canim Benim yerlesme kanamasiysa eger yeni yerlestigi İcin cikmamasi normal Daha bir hafta var beklemek zor biliyorum ama baska Care Yok beklemekten baska allahim kimsenin kucagini bos birakmasin inşallahCanim ben hep aktivim benim bat 27 haziran dun kahvehrengi kanamam oldu cok az ve ayni gunde 2 defa oldu bi kaç saat sonra ama ve bugun baktim yine gelmiş ama yani 1 damladan daha az insallah olmuştur bugun zaten dayanamayip test yaptim negatif
Canim Benim yerlesme kanamasiysa eger yeni yerlestigi İcin cikmamasi normal Daha bir hafta var beklemek zor biliyorum ama baska Care Yok beklemekten baska allahim kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah[/QUOTE. Aynen oyle canim beklemek zor İnsallah bebeyimiz bizimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?