Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben ateşime hiç bakmadım aklıma gelmedi ama şunu söyliyim ben predictörle diger aylarda hep pozitif gördüm kan negatifti.
yani yanıltabilir sonuç senin negatif çıkmış ama inanma derim o teste
Pazartesi tekrar deniycem artik umudumu yitirmedim çok varmış öyle adete warken negatif olup adet günü pozitif olan

Arkadaşlar adetime 15 gün var bu sabah pembe ile sarı ve kahverengi arası lekelenmem başladı gün aşırı korunması birlikte olmuştuk acaba yerleşme kanamasımıdır korktum ilk defa başıma geldi benimle aynı durumda olan var mı lütfen yardım edin ya ne olur

Çamaşırıma gelmiyo peçeteyle silince az bişey gelio sonra bi süre gelmiyo sonra yine geliyo kafam karıştı adetletim düzenli neden olmus olabilir ya

Gunaydin

Ben aralikta dis gebelik yasadim sol tupum alindi.ondan sonraki sikluslarim su sekilde

5 subat
25mart
25 nisan
20 mayis(tup bebek tedavisi gordum.opudan sonra transfer iptal oldu)

Mayista tedaviden dolayi sanirim erken oldum.bu ay hala regl olmadim.5 gundur regl agrilarim var.goguslerim 2 gundur sis ve aciyor.agrim bazen batma seklinde.her an regl olcam saniyorum bisey yok.pkoluyum bi de ama ameliyattan sonra reglim duzenli.simdi hangi tarihi baz alicam bilemedim.

En Son gördügün tarih Herhalde canim ya en dogruyu budur Herhalde

Kizlar Bende bi ay cok umutluyum bakalim gögüslerim herzamankinden fazla agriyor ve dolgun en cok Ondan süpheleniyorum Bugün Regel tarihim bakalim hayirlisi allahim herkese Hayirli zamanda Hayirli dvlatlar versin insalllah

Kizlar Bende bi ay cok umutluyum bakalim gögüslerim herzamankinden fazla agriyor ve dolgun en cok Ondan süpheleniyorum Bugün Regel tarihim bakalim hayirlisi allahim herkese Hayirli zamanda Hayirli dvlatlar versin insalllah
insallah canim hamilelik varsa bizede haber ver

Çamaşırıma gelmiyo peçeteyle silince az bişey gelio sonra bi süre gelmiyo sonra yine geliyo kafam karıştı adetletim düzenli neden olmus olabilir ya
Yerlesme kanamasi olabilir canim okudugum bir cok yazida Senin gibi olanlar var umutlandirmak istemem yerlesememiste olabilir ondanda olabilir kanama. Kan tahlili yaptirsan Daha rahat edersin hem cabuk cikiyormus onda Eger varsa

Inşallah canim mutlaka veririm sen ne durumdasin arasira giriyorum okuyorum ama Pek aktiv oldugum söylenemez
Canim ben hep aktivim benim bat 27 haziran dun kahvehrengi kanamam oldu cok az ve ayni gunde 2 defa oldu bi kaç saat sonra ama ve bugun baktim yine gelmiş ama yani 1 damladan daha az insallah olmuştur bugun zaten dayanamayip test yaptim negatif

Canim Benim yerlesme kanamasiysa eger yeni yerlestigi İcin cikmamasi normal Daha bir hafta var beklemek zor biliyorum ama baska Care Yok beklemekten baska allahim kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah

bendede dun aksam 6 dan bu saate kadar sure gelen bır kasık agrısı mevcut ve sankı alt tarafıma dogru bır baskı hıssedıyorum. yururken ayaklarımın tıtredıgını hıssedıyorum. idrarımn rengı hep sarı adetımıze uc gun var daha normalde benım adetımde baslardı adet sancılarım bu sefer cok degısık sankı kendımı sureklı ıslak adetmısım gıbı hıssedıyorum ama kupkuruyum kendımı yedım bıtırdım ya

Inşallah Bende Gelen giden Yok bakalim Iki Gün falan geciyor bazan beklicem carsambaya kadar insalllah bizimledir dedigin gibi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…