Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hepimiz öyle kendimizi yedik bitirdik bir gelsinler onlari yocez

Bu ay ilac icmeye basladi eşim.Adetim 3 gun gecti inşallah hamileyimdiirrrr. 1.5 yildir bunu bekliyoruz. Yarin test yapmayi düşünüyorum. Ama hamile deyilim diyor icimdeki sesss

Normalde adet sancilarini doruklarda yaşayan biriyim ama 2aydir bitkisel macun yiyorum ve 2aydir hic bi agri belirti olmuyor .cook az arada belime agri girip cikiyor .ama beyaz akintim yok gibi nedense bu adet olcagima isaretmi bilmiyorum
belirti felan yokmu hiç canım

Bu ay ilac icmeye basladi eşim.Adetim 3 gun gecti inşallah hamileyimdiirrrr. 1.5 yildir bunu bekliyoruz. Yarin test yapmayi düşünüyorum. Ama hamile deyilim diyor icimdeki sesss
Inşallah hamilesindir öyle olunca genelde süpriz oluyor insalllah sanada süpriz olur

Normalde adet sancilarini doruklarda yaşayan biriyim ama 2aydir bitkisel macun yiyorum ve 2aydir hic bi agri belirti olmuyor .cook az arada belime agri girip cikiyor .ama beyaz akintim yok gibi nedense bu adet olcagima isaretmi bilmiyorum

walla aynen bende senın gıbı yataklara duscek derecesıne agrı yasıyorum su akıntı meselesıne benımde kafam cok takıldı normalde her ay akıntım olurdu hatta yumurtlama akıntımı bıle hıssederdım. bu ay hıc bır akıntım olmadı reglıme 5 gun kala test yaptım oda cıkmadı sımdı reglıme ıkı gun var we dunden berı sankı regl mısım gıbı agrım ve hısselm var.

Kupkuruyum bende akintim yok denecek kadar .adetin geciktimi simdi canım

24 unde adet olmam gerekır ama olmamam daha dogrusu :) ben yarın yada salı gunu yapıcam bır test gene dayanamıyorum yaa

arkadaşlar merhaba bende cuma günü erken gebelik testi yaptım ve çok çok açık çizgiyi gördüm :) yani sonucum pozitif birde cumartesi hafif kahve rengi akıntım oldu, beklenen adet tarihimde bugün kan testi için yarını bekliyorum yani adetimin geçmesini ama çok sabırsızlanıyorumda sizinle paylaşmak istedim sonucum kesindir di mi bu arada sonucu bir arkadaşım dışında kimseyle paylaşmadım :) eşime söylemek içinde sabırsızlanıyorum ama kesin kan sonucunu alınca söylemek istiyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…