Hepimiz öyle kendimizi yedik bitirdik bir gelsinler onlari yocezbendede dun aksam 6 dan bu saate kadar sure gelen bır kasık agrısı mevcut ve sankı alt tarafıma dogru bır baskı hıssedıyorum. yururken ayaklarımın tıtredıgını hıssedıyorum. idrarımn rengı hep sarı adetımıze uc gun var daha normalde benım adetımde baslardı adet sancılarım bu sefer cok degısık sankı kendımı sureklı ıslak adetmısım gıbı hıssedıyorum ama kupkuruyumkendımı yedım bıtırdım ya
Hepimiz öyle kendimizi yedik bitirdik bir gelsinler onlari yocez
Bugündü canim yani Pazar bekliyorum bakalim Hic umudim Yok ama hä irlisisenin bat nedir
hemen yarın bır test al yap bakalımBugündü canim yani Pazar bekliyorum bakalim Hic umudim Yok ama hä irlisi
Bu ay ilac icmeye basladi eşim.Adetim 3 gun gecti inşallah hamileyimdiirrrr. 1.5 yildir bunu bekliyoruz. Yarin test yapmayi düşünüyorum. Ama hamile deyilim diyor icimdeki sesss
belirti felan yokmu hiç canım
Canim Benim beklicem Iki Gün Bazan oluyor Böyle sen ne durumdasinhemen yarın bır test al yap bakalım
Senin varmi belirti .tedavi fln goruyomusun yoksa yenimi deneme yaptinizbelirti felan yokmu hiç canım
Inşallah hamilesindir öyle olunca genelde süpriz oluyor insalllah sanada süpriz olurBu ay ilac icmeye basladi eşim.Adetim 3 gun gecti inşallah hamileyimdiirrrr. 1.5 yildir bunu bekliyoruz. Yarin test yapmayi düşünüyorum. Ama hamile deyilim diyor icimdeki sesss
Normalde adet sancilarini doruklarda yaşayan biriyim ama 2aydir bitkisel macun yiyorum ve 2aydir hic bi agri belirti olmuyor .cook az arada belime agri girip cikiyor .ama beyaz akintim yok gibi nedense bu adet olcagima isaretmi bilmiyorum
Kupkuruyum bende akintim yok denecek kadar .adetin geciktimi simdi canımwalla aynen bende senın gıbı yataklara duscek derecesıne agrı yasıyorum su akıntı meselesıne benımde kafam cok takıldı normalde her ay akıntım olurdu hatta yumurtlama akıntımı bıle hıssederdım. bu ay hıc bır akıntım olmadı reglıme 5 gun kala test yaptım oda cıkmadı sımdı reglıme ıkı gun var we dunden berı sankı regl mısım gıbı agrım ve hısselm var.
Amiiiiiiiinnn arkadasim ins hepimizin gonlune gore versin allahim.3gunden beri uyuyamiyorum bu saat oldu hala uyku yok bunu dusunmektenInşallah hamilesindir öyle olunca genelde süpriz oluyor insalllah sanada süpriz olur
24 unde adet olmam gerekır ama olmamam daha dogrusu :) ben yarın yada salı gunu yapıcam bır test gene dayanamıyorum yaa
Ne zamandan beri bekliyosun bebis. Bende yarin yapiyim artik
Aynen düsünmekten olmuyo zatende bir kafayi rahatlata bilsek Amin canimAmiiiiiiiinnn arkadasim ins hepimizin gonlune gore versin allahim.3gunden beri uyuyamiyorum bu saat oldu hala uyku yok bunu dusunmekten
Hadi bekliyoruz inşallah güzel haberleriniNe zamandan beri bekliyosun bebis. Bende yarin yapiyim artik
şimdi gördüm bu yazdığını. ben yapamadım sen test yaptınmı bugün?Tommbik gel pazartesi birlikte yapalım idrar testleri ni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?