Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Slm kızlar benim adetime de 5 gün kaldı, özellikle sol göğsümün koltuk altına dokununca ağrı oluyor, çok az bir akıntım var. Ama oruç da tuttuğum için diğer belirtiler varsa da anlayamıyorum. Ovulasyon testi yapmıştım 18inde, pozitif çıktı. sizce bu bir gösterge olabilir mi? erken gebelik testini yapmadan ovulasyon testi yapsam doğru çıkabilir mi? Aklım hep bu konuda, günler geçmek bilmiyor ya :)

canım yap bakalım kesin bilgi vermez ama yorumlarız foto koyarsan

Kesindir canim gözünüz aydin tebrik ederim

merhaba kızlar ben de bugün test yaptım beklenen adetime 3 gün var henüz.. silik bir ikinci çizgi mevcut tabii emin olmak için birkaç saat sonra kan testi yaptıracağım tatlı heyecanlar bunlar allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir sürü evlatlar versin:)

yazdıklarını okurken benmi yazdım bunları diye düşündüm :)) bende cuma günü adetime 3 gün kala test yaptım ve çok açık renk çizgiyi gördüm :) adet tarihimde bugün yarını bekliyorum kan testi yaptırmak için çok erken yaptırmak istemedim. bu arada eşimlede paylaşmadım daha çok sabırsızlanıyorum kendi kendime heyecan yapıyorum :)) hayırlısı inşallah ayrıca benim testten bir gün sonrada kahverengili akıntım geldi

hayırlısı inşallah hepimiz için bakalım:) ben de akıntı makıntı yok. öyle esti kafama test yaptım, biraz karnım ağrıyordu sadece. daha önceki gebeliğimde de kolay gebe kalamadığım için pozitif teste itibar etmem zor oluyor biraz, o yüzden birkaç saat sonra kan vermeye gideceğim inşallah:)kesin olsun bizim olsun değil mi:) yine de çok sevinemiyorum tabii dünyanın binbir türlü hali var allah hayırlısını nasip etsin hepimizin hakkında..

tebrik ederim canım. belirtilerin nelerdi acaba? benim de 24ü batım ama bat gününe kadar test yapmak istemiyorum bekliyorum.

amin evet hayırlısı olsun inşallah benim ilk olacak Allah nasip ederse o yüzden çok heyecan yapıyorum içimden ama herşey olabilir o yüzden günümün geçmesini beklemek istedim daha garanti olsun diye eşime haber vermedim

tebrik ederim canım. belirtilerin nelerdi acaba? benim de 24ü batım ama bat gününe kadar test yapmak istemiyorum bekliyorum.

hiçbir belirtim olmadı tommbik .. evde fazladan test vardı o yüzden laf olsun diye yaptım:) bi de negatif görüp beklentilerimi azaltayım diye erkenden yaptım.. daha önceki gebeliğimde de hiçbir belirtim olmamıştı üstelik 2 ayda bir falan adet görüyordum. onda da nolur nolmaz diye test yapmıştım yoksa nasılsa adet olmuyorum deyip boş versem herhalde doğuma giderken anlayacaktım:) benim hikayem de böyle işte,biraz sabırsız bi yapım var dayanamıyorum beklemeye..

kan testi için gününün geçmesini beklemek zorunda değilsin. test yaptım pozitif çıktı dersen kimse sana niye erkenden test yaptırmak istiyorsun demez..ben dayanamazdım valla iyi sabrediyorsun:)

teşekkür ederim canım hala inanamıyorumki benim ovulasyon dönemimden beri sol kasığımda birşeyler olduğunu hissettim hep hafif bir ağrı gerginlik gibi onun dışında yüzümde bir çok sivilce çıktı belirtiler bu kadar birde testten sonraki gün kahverengi akıntı oldu Allahım inşallah sonu güzel olur :)) bende test yapmayacaktım hatta eşimle anlaştık günüm geçince yapalım diye ben dayanamadım gizli yaptım eşimlede paylaşmadım :)

kan testi için gününün geçmesini beklemek zorunda değilsin. test yaptım pozitif çıktı dersen kimse sana niye erkenden test yaptırmak istiyorsun demez..ben dayanamazdım valla iyi sabrediyorsun:)
evet onlar demez ki zaten hastanede çalışıyorum :) ama geçsin işte ne olur ne olmaz aslında bende dayanamıyorum bi bilsen nasıl duruyorum :)

evet onlar demez ki zaten hastanede çalışıyorum :) ama geçsin işte ne olur ne olmaz aslında bende dayanamıyorum bi bilsen nasıl duruyorum :)

ben de hastanede çalışıyorum. eşim de. şimdi oraya gideceğim test için. bence sen de bi kan ver gitsin:) idrar testi pozitif çıkmasa acele etme bekle biraz daha geçsin derdim de pozitif çıkmış işte ne bekliyorsun:)

Testin pozitif tatlım sen kesin hamişsin :)
ay ne güzel Topiğimize Yeni yeni Hamişler Ekleniyor :)

yaa öyle mi diyorsun :)) zaten gel gitler yaşıyorum sürekli koşup gideceğim acile :)) bi arkadaşla paylaştım sadece oda bekle dedi onunda etkisi var git dese durmayacağım yani ne yapsaaam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…