Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hayırlısıyla sağ salim kucağına da alırsın inşallah.bana da dua et canım 2 gün kaldı adet günüme

son günlerine gelmişsin sen de,kim bilir ne heyecanlısındır:) allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin ne tatlı heyecanlar valla bunlar.

Aynen ögle birtanem Rabbim isteyen herkeze yaşatsın Her günü ayrı bir heyecan her günü farklı bir duygu :)

canım yap bakalım kesin bilgi vermez ama yorumlarız foto koyarsan

canım yaptım ovulasyon testini ama hiç bişi çıkmadı, kesinlikle negatifti. Sanırım gerçekten hamilelikle ilgili bu zamanda bir sonuç göstermiyor ya da hamile değilim bu ay da 2-3 gün daha bekleyip erken gebelik testini yapcam, herhalde net sonucu onda görürüm.

ay teşekkür ederim inşallah :)) bende kesin gibi düşünüyorum ama yinede tam değerleri görüp eşime öyle haber vermeyi düşündüm ne yapsam
Bencede öyle yap canım bende emin olmadan söylemezdim öğrenince güzel bir sürprizle söyle Hic unutmasın o anı

şimdi gördüm bu yazdığını. ben yapamadım sen test yaptınmı bugün?

Yarın sabah yapicam tombik yani salı sabahi çünkü kasiklarim o kadar çok ağrıyor ki sanki regl im. Çok sık wc ihtiyacım war okadar agrim war ki Afedersin makatima kadar vuruyor ağrı.

Canim Benim normalden farkliysa Test yap Bence neden olmasin Allah bilir inşallah yerlesme kanamasir insalllah
İnsallah yok test yapmicam az kaldi adetime bi ara olmuştu ama bunun gibi deyil o 2 gun surmuştu ve sadece 1 kere sanci çektim ayni gun ve bu son 3 gundur adette sancisi cekiyorum

İnsallah yok test yapmicam az kaldi adetime bi ara olmuştu ama bunun gibi deyil o 2 gun surmuştu ve sadece 1 kere sanci çektim ayni gun ve bu son 3 gundur adette sancisi cekiyorum
Tamam canim bekle ama Birsey yoksa eger ki inşallah vardir doktora git mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…