- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
hayırlısıyla sağ salim kucağına da alırsın inşallah.bana da dua et canım 2 gün kaldı adet günümehiçbir belirtim olmadı tommbik .. evde fazladan test vardı o yüzden laf olsun diye yaptım:) bi de negatif görüp beklentilerimi azaltayım diye erkenden yaptım.. daha önceki gebeliğimde de hiçbir belirtim olmamıştı üstelik 2 ayda bir falan adet görüyordum. onda da nolur nolmaz diye test yapmıştım yoksa nasılsa adet olmuyorum deyip boş versem herhalde doğuma giderken anlayacaktım:) benim hikayem de böyle işte,biraz sabırsız bi yapım var dayanamıyorum beklemeye..
son günlerine gelmişsin sen de,kim bilir ne heyecanlısındır:) allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin ne tatlı heyecanlar valla bunlar.
canım yap bakalım kesin bilgi vermez ama yorumlarız foto koyarsan
Bencede öyle yap canım bende emin olmadan söylemezdim öğrenince güzel bir sürprizle söyle Hic unutmasın o anıay teşekkür ederim inşallah :)) bende kesin gibi düşünüyorum ama yinede tam değerleri görüp eşime öyle haber vermeyi düşündüm ne yapsam
şimdi gördüm bu yazdığını. ben yapamadım sen test yaptınmı bugün?
amin inşKizlar merhaba tekrardan.. test yaptirdim sonucunu da aldim hcg 40.9 :) iki gun sonra tekrar yaptiricam sonucu yine paylasirim. darısı tüm isteyenlere insallah..
Benim yoktur galiba cınku kahvehrengi akintim devam ediyo hala cok az ve bugun 3 gun oldu bilmiyorum sence sansim yok mu ??Inşallah Bende Gelen giden Yok bakalim Iki Gün falan geciyor bazan beklicem carsambaya kadar insalllah bizimledir dedigin gibi canim
canim benim kan sonucum 1601 çokmu yüksek kaç haftalik senceAynen ögle birtanem Rabbim isteyen herkeze yaşatsın Her günü ayrı bir heyecan her günü farklı bir duygu :)
Nerdesin sonucu merakla bekliyoruzKizlar yoldayim gidiyorum:) sonucu paylasirim..
dündü canim beklicem Iki Gün gelmezse carsambaya yaparim Testsenin bat nedir
Canim Benim normalden farkliysa Test yap Bence neden olmasin Allah bilir inşallah yerlesme kanamasir insalllahBenim yoktur galiba cınku kahvehrengi akintim devam ediyo hala cok az ve bugun 3 gun oldu bilmiyorum sence sansim yok mu ??
İnsallah yok test yapmicam az kaldi adetime bi ara olmuştu ama bunun gibi deyil o 2 gun surmuştu ve sadece 1 kere sanci çektim ayni gun ve bu son 3 gundur adette sancisi cekiyorumCanim Benim normalden farkliysa Test yap Bence neden olmasin Allah bilir inşallah yerlesme kanamasir insalllah
canim benim kan sonucum 1601 çokmu yüksek kaç haftalik sence
Tamam canim bekle ama Birsey yoksa eger ki inşallah vardir doktora git mutlakaİnsallah yok test yapmicam az kaldi adetime bi ara olmuştu ama bunun gibi deyil o 2 gun surmuştu ve sadece 1 kere sanci çektim ayni gun ve bu son 3 gundur adette sancisi cekiyorum
kani verdiğim gün 3 gün geçmiştiBence gayet guzel kac gun gecikmisti ki senin?
kani verdiğim gün 3 gün geçmişti
bende bilmiyorum canim yaaaDollenmeyle alakali olabilir yada ikiz mi acaba doktora sormadin mi cicim? :)
Oyle yapicam. Srnde gelen giden yok mu naptin hiçTamam canim bekle ama Birsey yoksa eger ki inşallah vardir doktora git mutlaka
30 günün kalmiş canim heyecen var mi çok az kaldi kizina kavuşmanaDollenmeyle alakali olabilir yada ikiz mi acaba doktora sormadin mi cicim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?