Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

malesef kan sonucum negatif ( idrar testi yanlışmış demekki
Kizlar merhaba tekrardan.. test yaptirdim sonucunu da aldim hcg 40.9 :) iki gun sonra tekrar yaptiricam sonucu yine paylasirim. darısı tüm isteyenlere insallah..
hayırlı olsun bende dün test yaptırdım ama malesef benimki negatif idrar testi beni yanılttı keşke yaptırmasaydım kan tahlili hayal kırıklı yaşadım hayırlısı bakalım

malesef kan sonucum negatif ( naslr testi yanlışmış demebırıklı yaşadım hayırlısı bakalım

Cok sasirdim gercekten.. hangi marka test bu? Yanlis negatifligi anlarim da yanlis pozitiflik nasil oluyor.. uzuldum insallah vardir da kan testi bozuktur..

Yarın sabah yapicam tombik yani salı sabahi çünkü kasiklarim odar çok ağrıyor ki sanki regl im. Çok sık wc ihtiyacım war okadar agrim war ki Afedersin makatima kadar vuruyor ağrı.
Ben yine işe geç kaldım eşimi ikna etmiştim testleri çıkarmışttı ama işe yetişmem gereliyodu test yapamadım yarın yaparım inşallah sen yaptın mı test foto koysana canım senden çok ümitliyim

slm kızlar beni bir aydınlatabilir misiniz?

ben geçen ay 31inde hastalandım, bazen 28 bazen de 31 günde 1 adet oluyorum. Ovulasyon testlerim 11 ve 13ü arasında pozitifti biz de değerlendirdik. ama 18inde (yani 19. günde) yaptığımda da pozitif çıktı. Dün gebelik testi yaptım (Fortune marka, 5 liralık) hiç bi çizgi çıkmadı. Sizce test için erken miydi? göğüslerim acayip şiş ve hassaslaştı.

Bİ tane daha aynı gebelik testinden, bi tane de erken gebelik testim var. Sizce bunları ne zaman yapayım?

Nolur bana akıl verin. Bu ay olması için çok dua ettim, çok hevesliydim ama biraz moralim bozuldu, hala umudum var.

Cok sasirdim gercekten.. hangi marka test bu? Yanlis negatifligi anlarim da yanlis pozitiflik nasil oluyor.. uzuldum insallah vardir da kan testi bozuktur..
predictor early hayırlısı olsun ama umutlanmıştım hayal kırıklığımda fazla oldu haliyle.. bugün pembe akıntım geldi muhtemelen regl olacağım yapacak birşey yok ama bundan sonra adet günüm bir hafta geçmeden test yapmam kesinlikle

bendeki erken gebelik testi de ondan, yapmayıp beklesem mi acaba? resmen duygu seli yaşıyorum her seferinde bi üzülüp bi mutlu oluyorum

Canım o prediktör yanlIş pozitif göstererek kaç kişinin hevesini kursağında bıraktı yaa kesinlikle kimse almasın o testlerden.

bendeki erken gebelik testi de ondan, yapmayıp beklesem mi acaba? resmen duygu seli yaşıyorum her seferinde bi üzülüp bi mutlu oluyorum
bilmiyorum canım ama ben bu ay farklı belirtilerde yaşamıştım o yüzden çok inanmıştım sonucada ama sonuç hüsran o yüzden bir daha böyle yapmayı düşünmüyorum ama test alıncada yapmadan duramıyor insan o yüzden ben almayacağım bence sende yap kurtul ama sonuca çok itibar etme.. senin kaç günün var adete ya da kaç gün geçti canım?

Canım o prediktör yanlIş pozitif göstererek kaç kişinin hevesini kursağında bıraktı yaa kesinlikle kimse almasın o testlerden.
yanlış pozitiflik bu güne kadar duymamıştım ama bizzat tecrübe etmiş oldum bir daha asla almam herhalde birde kesinlikle gününüzün geçmesini bekleyin kendi durumuza göre normal gecikmeden daha fazla gün bekleyin en güzeli

Canım benim vardır bunda da bi hayır, sabretcez inşallah Allah bize de nasip etcek, sen canını sıkma daha fazla. canım benim durumum önceki sayfada da yazdığım gibi şöyle:

ben geçen ay 31inde hastalandım, bazen 28 bazen de 31 günde 1 adet oluyorum. Ovulasyon testlerim 11 ve 13ü arasında pozitifti biz de değerlendirdik. ama 18inde (yani 19. günde) yaptığımda da pozitif çıktı. Dün gebelik testi yaptım (Fortune marka, 5 liralık) hiç bi çizgi çıkmadı. Sizce test için erken miydi? göğüslerim acayip şiş ve hassaslaştı.

28 günlük periyoda göre bugün hariç 4 gün daha var ama 31 dersek daha fazla gün var. sabırsız davranıyorum yine sanırım.

evet canım hayırlısı tabiki... seninde daha günün varmış bence bekle acele etme günün geçsin hatta dili yanmış biri olarak :)

Bende de negatif vermişti meğer hamileymişim :)

Ben de testi almış bulunduğum için adetime yakın bir tarihte deneyeceğim ama sizin deneyimlerinize güvenerek negatif de pozitif de çıksa bekleyip göreceğim kızlar.... inşallah bu ay olmuştur diyipo duaya devam etcem tabi

Baska konularda predictor ile ilgili olumsuz seyler duymustum hep, olmyani var gibi gosteruyormus falan felan diye..kusura bakma seni de ben gaza getirdim illa test yap diye, uzulmene sebep oldum..

Normal test yap bence o negatif verince ben normal test yaptım orda silik çizgi çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…