Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Normal test yap bence o negatif verince ben normal test yaptım orda silik çizgi çıkmıştı.

Normal testi (fortune marka) bu sabah yaptım cnm, hiç bişi çıkmadı ama bir tane daha var, erken yapmış olabilirim diye adet zamanıma yakın tekrarlayacağım. Umudumu kaybetmiyorum ama hamile olmayabilirim tabi.

Normal test olarak hangi markayı öneriyorsunuz? bende 5 liralık fortune diye bişi var. İyi midir?
tatlım bak ovü testi silikleşince yumurtan çatlamış oluyo ondan 14 gün sonra da adet olacaksın. yani 13ünde yumurtan çatlamış 27 si beklen(mey)en adet tarihin şimdi test yapma derim.
fortune iyi diyolar. onun erken testi de varmış normali de varmış.
ama daha 4 gün var adetine. bhcg ilk salgılandığı gün 10 oluyomuş sonra iki günde iki katına çıkıyo. yani şuan diyelim ki hamilesin değerin 10 olacak en iyi ihtimalle. perşembe 20 cumartesi bat günün 40 olacak. yani en erken 27 sinde çıkması lazım. dersen ki bekleyemem o zaman testi yap ama negatif çıkarsa dediklerimi düşün sakın üzülme.
belirtin var mı canım?

Canım öncelikle ayrıntılı açıklaman için çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Daha 4 aylık evliyim, sanırım biraz tecrübesizim bu konularda. Dediklerine harfiyen uyacağım, cumartesi, inşallah adet olmazsam, testi yapacağım.

Belirti olarak, geçen hafta sebepsiz yere ve hıçkıra hıçkıra ağladım, resmen bir kriz gibiydi. Ama çok duygusal olduğum için sinirlerim bozulmuş da olabilir. Ayrıca normalde adetime yakın bile hareketlenmeyen göğüslerim şişti ve özellikle koltuk altlarıma doğru dokununca acı oluyor. Ara ara, sıcak basıyor, tabi bu Ankara'daki havalardan da olabilir. bir kaç gün önce sol kasığımda acı duyuyordum ama bu aralar yok. Biraz sinirliyim ama bu her adet öncesi olan birşey benim için :) Bir de oruç tuttuğum için artık baş dönmeleri, göz kararmalarını pek ayırt edemiyorum

rica ederim canım ne demek burda yardımlaşmak için varız.
o belirtilerden bende de var zaten telefonuma not aldım hamileysem yazıcam hepsini. özellikle üşüme karın kasık ağrısı var bi de göğüslerimin uçlarında hassasiyet. yarın adet günüm olmazsam test yapmayı düşünüyorum.dün ben de çok ağladım 2 saat krize girdim yok yere. tabi adet öncesiyle hamilelik çok benziyo. ama ben adetten önce çok sinirli olurdum o sinir yok şimdi. hayırlısı olsun bakalım. 1 senedir bekliyoruz artık eskisi gibi heveslenemiyorum temkinli yaklaşıyorum.

Ben de de özellikle akşamları acayip üşüme var tatlım, kocam dalga geçiyordu hatta :) sen demeden onun da bir belirti olacağını düşünmemiştim. İnşallah güzel haberlerin olur canım bu ay, paylaş mutlaka buradan. Teşekkürler tekrar :)

Kizlar sol taraf karnimin üstünde böyle segirme gibi agriyo dünden beri Hic Böyle Birsey yasamamistim hatirlamiyorum hamilelikte Böyle birseyle karsilasan varmi acaba belirti olabilirmi?

Hanımlar merhabaa,
Bu aydan bende ümitliyim inşallah..
Bugün tam bir hafta oldu inofolic'e başlayalı, sabah akşam birer tane içiyorum..
Dünde ovulasyon testinde piki yakaladım bir kaç saat sonra da akıntım başladı..
Değerlendirdik, değerlendirmeye de bir iki gün daha devam edicez inşallah..
BAT 07.07 iple çekiyorrummm..

Insallah bu ay olucak canim heyecanla bekliyorum guzel haberlerini

İnşallah yaaa.. Çok umutluyum gerçektennn..
Sürekli dua ediyorum inşallah tutmuştur tutuyordur diye
Hamişlerin dualarına çok inanıyorum beni de unutma olur mu

:) unuturmuyum hiç tatlım benim inşallah sağlıkla tutunur minigin :)

Merhaba MrvEfe, akinti geldikten sonra mi birlikte oldunuz? Benim de iki gun once su gibi akintim oldu degerlendirdik ama acaba gec mi kalmistik emin olmadim. Ovulasyon testi yapmadim. Bu ay tutmazsa da ancak agustosta deneyebilcez cunku esim is seyahatinde olucak. Ay insallah tutmustur. Akinti gelir gelmez hemen birlikte olduk ama o su gibi akinti iste yumurtan catladi artik gec akintisi mi ondan emin olamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…