Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Biz akıntıdan önceki günde birlikte olmuştuk.. Akıntı olduğu zaman yani dünde ilişki oldu..
Yok canım yumurtan çatladığı anda akıntı oluyor ve 24 saatin var demek..
Tam zamanında yapmışsın.. Ben ovulasyonda iki koyu rengi gördüm 1 saat sonra akıntı gelmeye başladı.. Hemen değerlendirdik.. Hatta bugünde düşünüyorum.. Çünkü yumurta 24 saat döllenebilir durumda oluyor..
İnşallah bebişin tutunmuştur

insallah canim ya insallah Allah sesimizi duyarda hepimize bu mutlulugu tattirir. O zaman BAT larimizda yakin benim ki 4 temmuz ama 3 temmuz-6 temmuz arasi diye hesapliyorum.

insallah canim ya insallah Allah sesimizi duyarda hepimize bu mutlulugu tattirir. O zaman BAT larimizda yakin benim ki 4 temmuz ama 3 temmuz-6 temmuz arasi diye hesapliyorum.

Aynen canım bende 6 sı olur diye düşünüyorum.. İnşallah güzel haberler yazabiliriz burdan..
Çok heyecanlı bir süreç 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum..

Aynen canım bende 6 sı olur diye düşünüyorum.. İnşallah güzel haberler yazabiliriz burdan..
Çok heyecanlı bir süreç 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum..
ay evet yani ilk hafta zaten adet ikinci hafta calismalar su 3. ve 4. hafta gecmiyor vallahi. sizin ikinci sanirim. Insallah dediginiz gibi guzel haberlerimizi aliriz. Bizim birinci olucak insallah :)

ay evet yani ilk hafta zaten adet ikinci hafta calismalar su 3. ve 4. hafta gecmiyor vallahi. sizin ikinci sanirim. Insallah dediginiz gibi guzel haberlerimizi aliriz. Bizim birinci olucak insallah :)

Evet canım 3,5 yaşında bir oğluşum var.. İkinci için tüm çabalarım..
Nekadardır korunmuyorsun ?

Evet canım 3,5 yaşında bir oğluşum var.. İkinci için tüm çabalarım..
Nekadardır korunmuyorsun ?

Oy masallah. Acikcasi ben hic korunmadim hep esim korundu bu ay ucuncu ayimiz olucak ama ne yalan soylim hep o su gibi akinti geldigi zamani kacirmistik. O yuzden bu sefer biraz daha umutluyum ama hayirlisi tabiki. eger bu ay olmazsa doktora gidip genel test yaptirmayi dusunuyorum. Siz ne kadardir korunmuyorsunuz?

1,5 aydır falan korunmuyoruz .. ama karışık biraz 10 günde bir adet oldum falan karışık..
İnşallah umutlarımız bize doğruyu söylüyordur bende tam yumurtlamada olduğundan umutluyum ama bakalım ..
İnşallah regl olmazsın ama oldu da olursan reglinin 3. günü git ki hormon testi falan yapsınlar..
Ben ilk hamileliğimi düşündüğümde de bu seferde en başta dr. gittim bir sıkıntı bir problem var mı diye..
İhmal etme sadece kontrol için git ama git..

haklisiniz. Ama ben yurtdisindayim ve burda doktora gitmek o kadar zor ki. Insallah temmuz sonu Turkiyeye gelicez o zaman tum testleri yaptiracagim. Ama ihmal etmemek lazim. Cok tesekkurler insallah guzel haberlerimizi paylasiriz :)

haklisiniz. Ama ben yurtdisindayim ve burda doktora gitmek o kadar zor ki. Insallah temmuz sonu Turkiyeye gelicez o zaman tum testleri yaptiracagim. Ama ihmal etmemek lazim. Cok tesekkurler insallah guzel haberlerimizi paylasiriz :)

Hımm.. Anladım..
İnşallah test yapmaya gerek kalmadan gelir bebişin..

Yurt dışInda nerdesin neden zor anlamadım bende yurt dışındayım hiçde zor degil anlamadım

Yurt dışInda nerdesin neden zor anlamadım bende yurt dışındayım hiçde zor degil anlamadım
ben Kanadadayim canim burda doktora gitsen bile kadin dogumcuya seni yollamiyolar. Yani arkadasim var 1 yildir deniyolar ve dedikleri su en az 2 yil deneyin olmazsa test yapariz. Hani Turkiye'de cok rahat uzmana gidebiliyorsun. Burda o sans yok maalesef. Her ulkenin ki farkli tabiki.

Canım normal testlerden yaptım bugün ama yok yine negatif hayali çizgi bile yok artık kestim umidimi sadece neden bu kadar agrim war onu anlamaya çalışıcam artık yarın gelir artık reglim

Canım normal testlerden yaptım bugün ama yok yine negatif hayali çizgi bile yok artık kestim umidimi sadece neden bu kadar agrim war onu anlamaya çalışıcam artık yarın gelir artık reglim
Canım umudunu kesme hemen. Adet olana kadar bekle canım ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…